Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Verwarmingsketel herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwarmingsketel herstellen:

Verwarmingsketel herstellen

Brander probeert te starten, maar lukt niet. Buderrus gasbrander

Herstellen verwarmingsketel bulex

Bulex isofast F35 E1 G20/G25. Slaat niet meer aan, geen warm water meer Geen foutmelding

Boderus ketel herstellen

De circulatiepomp in onze verwarmingsketel van Buderus zou moeten vervangen worden.

CV installatie aanpassen of uitbreiden

Ik heb een rijwoning met verwarmingsketel Vaillant TurboMax Pro. Op het systeem zijn 6 radiatoren (verspreid over 4 kamers) aangesloten. Ik heb 3 noden: 1) Sinds gisteren maakt de ketel een vreemd & continue geluid telkens hij aanslaat (zowel voro verwarming als voor warm water). Het klinkt een beetje alsof iets continue ergens tegenaan tikt. Warm water & verwarming werken wel beiden nog. Dit wil ik graag laten nakijken en herstellen. 2) Ik wil graag een thermostaat systeem met verwarming per zones installeren. Ik vraag me af of dit mogelijk is met deze ketel. Eigen zoektocht kwam uit op het EvoHome systeem van Honeywell maar ik sta open voor alternatieve voorstellen. 3) Ik stel me de vraag of deze ketel nog voldoent of of het zinvol of rendabel zou zijn een nieuwe ketel te overwegen.

Verwarmingsketel Chappée herstellen en onderhouden

Ketel van het merk Chappée geeft de laatste dagen de code E61 aan,en werkt dan ook niet meer. Daardoor hebben we dan geen verwarming en geen warm water. Onderhoud en herstelling nodig.

Herstellen ACV ketel

Ik zoek iemand dat aan ACV verwarmingsketel kan herstellen type is een Prestige 32 solo mk III , geeft fout melding E01 aan , plus onderhoud.

Verwarmingsketel en radiatoren herstellen

Huis van 4 verdiepingen. Chaffoteauketel staat op zolder. Per verdieping is een apart cicuit aangelegd maar enkel boven werkt de verwarming goed. Er zijn ook een paar minieme lekkages bij de aansluiting van de flexibele leidingen naar sommige verwarmingen, waardoor de ketel regelmatig druk verliest. Graag herstelling ketel en opnieuw afstellen van de radiatoren.

Verwarmingsketel Ferroli herstellen

De CV ketel springt soms niet aan ook al geeft de thermostaat het startsignaal door. Wanneer er op geklopt wordt start hij onmiddellijk. Vermoedelijk relais of klep die blijft plakken.