Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe verwarmingsketel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe verwarmingsketel plaatsen:

Volledig nieuwe gasleidingen leggen

Volledig nieuwe leidingen leggen voor gas. Verwarmingsketel plaatsen. 11 Radiatoren vervangen. Het betreft een woning van 1930 waar momenteel mazout ligt.

Verwarmingsketel plaatsen

Verwarmingsketel op gas voor CV en water plaatsen.

Installatie nieuwe Junkers verwarmingsketel

Nieuwe Junkers verwarmingsketel plaatsen. Oude is aan laatste stuiptrekkingen toe, vooral warm water wordt een probleem.

Verwarmingsketel plaatsen

We hebben momenteel een oude mazoutketel die veel verbruikt, we zouden deze graag vervangen door een nieuwe energiezuinige.

verwarmingsketel plaatsen

Verwarmingsketel plaatsen die op stookolie draait.

Nieuwe mazoutketel plaatsen

Verwarmingsketel plaatsen op mazout - enkel ketel, installatie is in orde. van 1989. Onze leefruimte, keuken, drie slaapkamers en badkamer. Alleenstaande woning.

Verwarmingsketel op gas plaatsen

Huidige warmtepompinstallatie verbruikt te veel energie, dit is niet op te lossen met de huidige installatie. Hierdoor moet deze vervangen worden door een gascondensatie ketel. Vloerverwarming in het huis, Gas moet nog aangesloten worden aan het huis (ligt klaar aan de straat), schouw moet geinstalleerd worden.

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen

CV ketel in garage. Schouw volledig opgevreten door de dampen. Het gaat om een gasinstallatie.