Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuwe verwarmingsketel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe verwarmingsketel plaatsen:

Nieuwe verwarmingsketel plaatsen

CV ketel in garage. Schouw volledig opgevreten door de dampen. Het gaat om een gasinstallatie.

Ferroli verwarmingsketel herstellen en kleine andere loodgieterij werken

Er loopt constant water door buizen die aan de Ferroli ketel vertrekken. Verder moet er eens gekeken worden of we op onze chauffages thermostaatkranen kunnen plaatsen. Ook lekt de kraan van het bad en een afvoerbuis, te herstellen.

Verwarmingsketel plaatsen

Gelijkvloers appartement 85 m². Toestel dient aangepast te zijn aan de nieuwe normen voor Brussel ivm verwarmingsketels. Gasinstallatie.

Plaatsen verwarmingsketel chauffage/warm water

Plaatsen boiler (liefst merk Valliant) voor zowel de chauffage als warm water (doorstroomketel).

Verwarmingsketel plaatsen

Huidige brander en schouw zijn aan vervanging toe. De ketel is +/- 20 jaar oud. viessmann Stookolie (mazout) Afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik

Zonneboiler en hoogrendementsketel te plaatsen

We willen onze verwarmingsketel laten vervangen door een hoogrendementsketel op mazout. Ons huis heeft vloerverwarming op het gelijkvloers. Op de twee bovenste verdiepingen wordt verwarmd met radiatoren. We willen ook een zonneboiler laten plaatsen die losstaand kan werken, zodat we in de zomer de verwarming helemaal kunnen uitschakelen en zodat we eventueel elektrisch kunnen bij verwarmen. We zijn met 6 personen maar willen graag dat het systeem op meer gebruikers berekend is, zodat we een buffer opbouwen om ook tijdens een gedeelte van de herfst onze verwarming uit te schakelen.

Verwarmingsketel plaatsen

Momenteel een ACV gasketel wil hem vervangen door een atmosferische wandketel de zuinigste in zijn soort ! Daar ik in een appartement woon en de aanpassingskosten voor de schouw zeer hoog oplopen zowel bij mij als de buren opteren we voor deze soort van gasketel . De oude ketel moet wel verwijderd worden

Verwarmingsketel plaatsen

Op dit moment is er een mazoutketel, maar er is waterinfiltratie in de mazouttank, waardoor deze niet goed werkt. Dus alles moet afgebroken worden, gasleiding moet binnengetrokken worden en nieuwe ketal alsook schouw moet geïnstalleerd worden