Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Verwarmingsketel repareren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwarmingsketel repareren:

Verwarmingsketel repareren

Nakijken Gasketel Bulex wegens vermoeden van kapot expansievat of lek na grote waterrekening en daling in druk bij aanzetten cv kring.

Verwarmingsketel repareren

Momenteel verwarming op gas met luchtcirculatie systeem. De installatie werkt op gas en is te herstellen.

Verwarmingsketel repareren

Door waterlek is water in het gasblok gekomen en daardoor defect. Hopelijk heeft deze niet meer schade aan de ketel gebracht. Afvoer zou vervangen dienen te worden. Gasketel van het merk Buderus.

Verwarmingsketel repareren

Verwarmingsketel bulex geeft storingssignaal door middel van rood lampje geeft indicatie van druk te laag. Verwarming op gas. Op zoek naar een specialist om de nodige herstelling te maken.

Verwarmingsketel repareren

Ik heb een relatief oude warmeluchtverwarming (ong.30j.).De brander is een Elco toestel en is pas vernieuwd, het onderhoud is gebeurd, maar ik ben niet tevreden over het resultaat. Als de verwarming een tijdje heeft stilgestaan en opnieuw opwarmt is er een geurtje. Er is geen CO want dat is gemeten. Misschien moeten de dichtingen van de ketel nagekeken/vernieuwd worden of desnoods een nieuwe ketel indien nodig.

Verwarmingsketel repareren

Onze verwarmingsketel: acv prestige 32 mk3 geeft foutmelding E01, na een reset werkt hij terug, maar melding komt steeds terug. Naast de reparatie die eventueel nodig is zou ik graag ook een onderhoud laten uitvoeren.

Verwarmingsketel repareren

Verwarming werkt niet, warm water ook niet, onderhoud al even geleden. Het is een installatie op gas.

Verwarmingsketel repareren

De brander van de Viessman gasketel valt steeds uit Op zoek naar een vakman voor de herstelling te maken.