Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Verwarmingstoestel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Verwarmingstoestel plaatsen:

Verwarmingstoestel plaatsen

We hebben een ruimte in huis waar nog geen verwarmingstoestel aanwezig is. De aansluiting (?) is er wel.

Verwarmingstoestel en nieuw circuit op eerste verdieping plaatsen

Installatie van een verwarmingstoestel voor sanitair warm water, geen chauffage. Zou voor 3 douches zijn. Voor de chauffage is er al een bestaand circuit. Er moet een nieuw circuit aangelegd worden op de eerste verdieping.

Nieuw verwarmingstoestel plaatsen

Ik wil een accumulatie verwarming laten vervangen en de oude meenemen. De grootte van de woonkamer is 60 kubiek . Aankoop en plaatsen nieuw verwarmingstoestel.

Warmtepomp voor zwembad plaatsen

Vorig jaar werd het zwembad geplaatst. Er is nog geen verwarmingstoestel aanwezig. Inhoud zwembad = ongeveer 30. 000 L (afmeting zwembad: 5,5 m diameter rond en diepte van 1. 20). De warmtepomp zou achter het zwembad gezet moeten worden (buiten).

Huidige verwarmingsinstallatie vervangen naar gas

Wij zijn van plan onze huidige verwarmingsinstallatie (mazout) te vervangen door een nieuwe. Wij zijn op zoek naar een totaaloplossing (wil zeggen mazoutketel ontmantelen - aardgas binnenhalen en een nieuwe verwarmingstoestel plaatsen ) Nu ketel op mazout overschakelen naar gas. Graag advies en inlichtingen.

Vernieuwen van verwarmingsketel

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een nieuw verwarmingstoestel - combi boiler voor sanitair warm water. Mag met zonneboiler want we hebben een stuk plat dak waar een zonnepaneel op kan geplaatst worden. Ketel is 26 jaar oud.

Plaatsen gasketel

Plaatsing verwarmingstoestel gas. Ketel gas.

Oude verwarmingstoestel verwijderen en condensatieketel plaatsen

Verwijderen van oud verwarmingstoestel en plaatsen van een nieuwe condensatieketel.