Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Nieuw verwarmingsysteem installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuw verwarmingsysteem installeren:

Nieuw verwarmingsysteem installeren

Graag vervangen wij binnenkort onze oude mazout ketel door een nieuw verwarmingsysteem, voorlopig denken we aan gascondensatie. Dit systeem dient voor CV en warm water en mag aangesloten worden op bestaande leidingen in ons huis. Het huis is ~180m² en voor 4 personen, telt 3 verdiepen, 2 badkamers, een 11-tal chauffages. Zonneboiler of een warmtepomp zijn ook mogelijkheden, maar we weten niet of dit opportuun is voor het huis.

Installeren van twee verwarmingen op ...

Installeren van twee verwarmingen op zolder (leidingen zijn al voorzien, maar moeten nog in muur worden ingeslepen). Nakijken van centrale verwarmingsysteem en onderhoud van de verwarmingsketel. Herstellen van toilet (water blijft doorstromen). Eén verwarming voorzien van een radiatorknop.