Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Viesmann ketel onderhouden" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Viesmann ketel onderhouden:

Viesmann ketel onderhouden

Onze gascondensatieketel van Viessman is ongeveer 2 jaar oud en heeft zijn eerste onderhoud nodig. Bevindt zich op de gelijkvloers in de berging.

Onderhoud van een viesmann ketel

Ik wil mijn Viesmann ketel op gas tweejaarlijks laten onderhouden

Viesmann ketel onderhouden

Graag wil ik onderhoud laten uitvoeren aan mijn viessmann ketel, in een nieuwbouwappartement. Het appartement werd in 2016 in gebruik genomen. De ketel is een viesmann vitodens 50W.

Onderhoud van een viesmann ketel uitvoeren

Ik zoek iemand die standard het jaarlijks onderhoud kan doen van een Viessmann condensatie ketel (2016). Installatie heeft zonnepanelen.

Onderhoud van een Viesmann ketel

Onderhoud van verwarmingsketel merk Viessmann.

Onderhoud van een Viesmann gasketel

Gewoon 2 jaarlijks onderhoud van de ketel : Viesman model Vitodens 333

Water warmtepomp te plaatsen

Bestaande VIESMANN - ketel is aan het eind van zijn levensduur. Zou willen overgaan naar water-water pomp met behoud van de bestaande radiatoren in de woning. Deze zijn op dit ogenblik 50% overgedimensioneerd

Vervangen van verwarmingsinstallatie-gas aanleggen-ketel Viesmann

Wij hebben een huis gekocht (BJ. 1989), de verwarming is volledig elektrisch alsook de boiler. We hebben de facturen van de oude bewoners kunnen inkijken en hebben besloten deze installatie te vervangen door een gasinstallatie. Er ligt nu een droog vloerverwarmingssysteem van Thermelec met bijkomende vuurtjes en thermostaat (1/kamer). Er moet dus gas tot in de woning gelegd worden, ketel en radiatoren. We gaan wel opteren voor een Viesmann ketel geen ander merk. Bezoek is mogelijk na afspraak. Werken liefst uit te voeren Juni/Augustus. We willen zelf helpen bij de installatie.