Hoe werkt het?

Informatie over vloerverwarming

Het plaatsen van een vloerverwarming zien we het vaakst bij een nieuwbouw maar ook bij een renovatie is dit mogelijk. De belangrijkste vereiste is dat je woning beschikt over een goede isolatie. Er zijn verschillende varianten beschikbaar. Zo kan men kiezen dit als hoofdverwarming te gebruiken maar ook als bijverwarming is dit een optie. Een vloerverwarming gebruikt in het algemeen zo een 20% minder energie dan klassieke radiatoren. Een ander groot voordeel is het feit dat je geen onderhoud hebt aan een vloerverwarming.

Er zijn verschillende types vloerverwarming. Elektrische vloerverwarming en vloerverwarming op warm water zijn de twee populairste. Hiernaast heb je ook nog infrarood vloerverwarming. Het beste is om met de loodgieter te overleggen welke vloerverwarming voor jouw woning de beste optie is. Er kan dan ook rekening worden gehouden met welke vloerbedekking je wenst te plaatsen. 

Het beste is om een aantal offertes te vergelijken van verschillende specialisten. Zo krijg je een duidelijk beeld van de kosten en prijzen voor jouw werkzaamheden. Bij Casius brengen we je in contact met ervaren loodgieters uit jouw regio.

Laat ons weten welke vloerverwarming jij wenst te plaatsen en kies de beste offerte!

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor vloerverwarming:

Sanitaire werkzaamheden uitvoeren

Leggen van vloerverwarming circa 160 vierkante meter. Het leggen van alle sanitaire voorzieningen (toilet,douche, keuken etc). Aansluiten van een haard op gas.

Vloerverwarming leggen

Ik zoek iemand om in een bestaande woning vloerverwarming te leggen door de bestaande chape in te slijpen. Er staat een nieuwe ketel en de bovenverdieping wordt verwarmt via radiatoren. Het gaat over een oppervlak van 25 m².

Plaatsen van vloerverwarming

We wensen vloerverwarming te laten plaatsen. Van brandstof gebruiken wij gas. Verwarming komt op nieuwe vloerplaat boven kelder. Het gaat om een oppervlakte van 70m².

Vloerverwarming leggen

Betreft het plaatsen van vloerverwarming op de benedenverdieping met een oppervlakte 50m². De gang en het toilet zijn hierbij niet nodig. Graag ook informatie van andere verwarmingsmogelijkheden (vb. luchtverwarming richting bovenverdieping), inbouwhaard..... (ook enegiezuinig)

Verwarmingsketel op gas plaatsen

Huidige warmtepompinstallatie verbruikt te veel energie, dit is niet op te lossen met de huidige installatie. Hierdoor moet deze vervangen worden door een gascondensatie ketel. Vloerverwarming in het huis, Gas moet nog aangesloten worden aan het huis (ligt klaar aan de straat), schouw moet geinstalleerd worden.

2 nieuwbouwwoningen loodgieterij en sanitair

We bouwen 2 HOB. Woningen winddicht eind november 19. We zouden aannemer om deze beide woningen te voorzien van warmtepomp lucht-water - vloerverwarming en alle sanitaire leidingen en toestellen.

Centrale verwarming en vloerverwarming plaatsen

We hebben een appartement gekocht waarbij er nog geen centrale verwarming is. Aangezien het appartement op het gelijkvloers is, willen we graag gebruik maken van vloerverwarming. van de vloerverwarming zit inbegrepen als effectief het afwerken.

Herstellen elektrische vloerverwarming

Vloerverwarming van Sympatherm herstellen. Het systeem laadt niet meer op