Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vloerverwarming droog systeem op de chape" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerverwarming droog systeem op de chape:

Vloerverwarming droog systeem op de chape

Vloerverwarming leggen op bestaande tegels en op beton. 38,5m² x2

Vloerverwarming plaatsen

Graag een droog systeem van vloerverwarming. Verwarming is bedoelt voor Mongoolse Yurt die dienst doet als Yoga studio. Momenteel Palletkachel maar die neemt veel plaats in beslag en kan de kou aan de grond niet opvangen. De Yurt word omgebouwd op een dikke laag zand, een platform van palletten, isolatie, betonplaten en afgewerkt met parket. Het betreft een oppervlakte van 44 m².

Vloerverwarming droog systeem leggen

vloerverwarming op houten onderbouw minstens 200m²

Vloerverwarming leggen droog systeem op de chape

Woning van 1994, in gebruik. Momenteel verwarmd met stookolieketel (25 jaar oud). Alle mogelijkheden worden momenteel open gehouden.

Vloerverwarming leggen droog systeem op de chape

Renovatie van woonst die we gekocht hebben, willen kijken voor vloerverwarming van de drie verdiepen. We zijn nu bezig met de ontmanteling van de woonst.

Oude vloer uitbreken en vloerverwarming plaatsen

Renovatie uit te voeren: Een oude vloer uitbreken en een vloer verwarming plaatsen het is een oppervlakte van ongeveer 15 a 50 m². Na uitbreken oude vloer en ruimte uitdelven (aarde) betonplaten gieten , isolatieplaten aanbrengen ( dikte min 10 cm) bekabelingsruimte creëren. De vloer die moet worden uitgebroken is ongeveer tussen 10 a 50 m². Graag ook willen weten verschil tussen droog en natte vloer verwarming, nadien zou er ook laminaat moeten geplaatst worden.

Casco appartement van +/- 100m² zou ...

Casco appartement van +/- 100m² zou moeten voorzien worden van vloerverwarming (droog) met condensatieketel en buitenvoeler.