Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vloerverwarming droog systeem op de chape plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerverwarming droog systeem op de chape plaatsen:

Vloerverwarming droog systeem op de chape plaatsen

Vloerverwarming droog systeem plaatsen op gelijkvloersvan ong. 60-70m². Momenteel nog tegels die verwijderd zullen worden.

Vloerverwarming droog systeem aanleggen

20m² Vloerverwarming droog systeem aanleggen. Betreft gelijkvloers van een woning. 28m² Topvloer aanleggen. Momenteel oneffen betonnen vloer in keuken. Aansluiting voor wasmachine en droogkast met afvoer plaatsen, dit zal door de betonvloer geboord moeten worden en in kelder op op waternet moeten aangesloten worden. Gat in vloer naar kelder dat nu met hout is afgewerkt maar graag een mooiere oplossing die bij de aan te leggen topvloer past.

Vloerverwarming droog systeem (op de chape)

Voorzien van vloerverwarming bij renovatieproject. Woning gebouwd in 1976. Is volledig onderkelderd met kruipkelder van 90cm hoogte. Minimale opbouwhoogte ifv prijs/kwaliteit. Tussen 50 en 100 m²

Vloerverwarming droog systeem op de chape

Vloerverwarming leggen op bestaande tegels en op beton. 38,5m² x2

Vloerverwarming plaatsen

Graag een droog systeem van vloerverwarming. Verwarming is bedoelt voor Mongoolse Yurt die dienst doet als Yoga studio. Momenteel Palletkachel maar die neemt veel plaats in beslag en kan de kou aan de grond niet opvangen. De Yurt word omgebouwd op een dikke laag zand, een platform van palletten, isolatie, betonplaten en afgewerkt met parket. Het betreft een oppervlakte van 44 m².

Vloerverwarming droog systeem leggen

vloerverwarming op houten onderbouw minstens 200m²

Vloerverwarming leggen droog systeem op de chape

Woning van 1994, in gebruik. Momenteel verwarmd met stookolieketel (25 jaar oud). Alle mogelijkheden worden momenteel open gehouden.

Vloerverwarming leggen droog systeem op de chape

Renovatie van woonst die we gekocht hebben, willen kijken voor vloerverwarming van de drie verdiepen. We zijn nu bezig met de ontmanteling van de woonst.