Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vloerverwarming infrezen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerverwarming infrezen:

Vloerverwarming infrezen

In een bestaande woning die opgeknapt gaat worden zouden wij graag vloerverwarming leggen. Zeker op de begane grond, maar eventueel ook op het eerste verdiep. 32m² + 12m² + 10m² + 15m² + 16m² Alle verdiepen hebben een betonnen vloer. Er zouden ook direct leidingen naar de zolder moeten gelegd worden.

Vloerverwarming infrezen of bevestigen aan bewapeningsnetten

Vloerverwarming infrezen of bevestigen aan bewapeningsnetten. Slechts beperkte opbouwhoogte van 7-8cm van welfsels tot waterkering. Elektriciteitsleidingen zijn reeds opnieuw geplaatst.

Vloerverwarming plaatsen en infrezen in chape

Plaatsen van vloerverwarming op verdieping +1 en +2, ingefreesd in de bestaande chape. De oppervlakte bedraagt in totaal 131,5 m² bestaande uit: - leefruimte (53,4m²) - keuken (11,34m²) - badkamer (8m²) - douchekamer+dressing+wasruimte (16,82m²) - 3 slaapkamers (13,44m², 17,64m² en 10,92m²).

Vloerverwarming infrezen en aansluiten

Vloerverwarming infrezen in de chape die er al zal liggen binnen een renovatieproject. Het gaat over een oppervlak van 180 m², alles op het gelijkvloers. Vloerverwarming daarna aansluiten op de condensatieketel.

Vloerverwarming infrezen

We zouden graag vloerverwarming plaatsen maar graag infrezen voor living en keuken ongeveer 60m².

Aanleggen vloerverwarming, aangestuurd door Honeywell EvoHome

Ik wil vloerverwarming laten aanleggen in de woonkamer en keuken, in de rest van het huis hangen radiatoren die via HC92 knoppen op een Honeywell controller zijn aangesloten, de ketel is aan ATAG blauwe engel 2 en is nu via een BDR91 unit aan-uit aangestuurd door de honeywell controller. Ik zoek een aannemer die affectie heeft met het honeywell systeem en weet hoe dit in elkaar zit. (dus geen discussies dat het niet werkt) De vloeren moeten ook uitgebroken worden, en weer gechapt. (methode sta ik voor open, infrezen, matten of met pinnen)

vloerverwarming infrezen

Aansluiten op bestaan condesatie ketek van Vailant of electrisch . Renovatieproject.

Vloerverwarming infrezen

De keuken ,veranda en living die elkaar doorlopen voorzien van vloerverwarming. Het gaat over een totaal oppervlakte van meer dan 130 m². Momenteel wordt er verwarmt met mazout ( radiatoren).