Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vloerverwarming installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerverwarming installeren:

Vloerverwarming installeren

Graag plaatsen van vloerverwarming. Stuk wordt gerenoveerd, ander stuk is nieuwbouw.

Warmtepomp installeren in een nieuwe woning

Nieuwbouwwoning met houtskelet en vloerverwarming. De grote van de woning zal ongeveer 14m breed en 9m diep zijn, bestaande uit een beneden- en bovenverdieping. Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen met een lucht - water warmtepomp.

Grond - water warmtepomp installeren

Bij de verbouwing zouden wij graag bekijken of het haalbaar is om een warmtepomp te plaatsen. We weten dat dit een investering is maar aangezien we alle verwarming en de vloeren gaan veranderen lijkt het ons aangewezen om wat te isoleren en vloerverwarming samen met een warmtepomp te plaatsen. Voor de vloerverwarming zouden we ongeveer 140m² vloer hiervan voorzien. Aangezien zowel vooraan als achteraan de woning een tuin hebben zou ik de boring voor de warmtepomp graag vooraan laten uitvoeren. Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe verwarmingstoestellen plaatsen, nieuwe vloerverwarming plaatsen Vrijstaand gebouw

Warmtepomp installeren

Bestaande vloerverwarming omschakelen op warmtepomp eventueel in combinatie met waterpompboiler. Vloeroppervlakte 90 vierkante meter. Nieuwe installatie om ruimte en sanitair water te verwarmen. Goed geïsoleerde vrijstaande woning.

Gasabsorptiewarmtepomp installeren

Betreft een renovatieproject waar ik geintereseerd ben in een gasabsorptiewarmtepomp die aangesloten zal worden op een buffervat waarmee de vloerverwarming/radiatoren en sanitaire spiraal verwarmt worden. Dit buffervat kan eventueel ook door de vakmanvoorzien worden. Nu verwarming op mazoutketel.

Warmtepomp in nieuwbouw installeren

Lucht - water warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw. Er is vloerverwarming aanwezig, gaat om een vrijstaande woning. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen.

Vloerverwarming installeren

Renovatieproject van een vrijstaande woning. Sanitaire installatie, vloerverwarming op het gelijkvloers 80m², radiatoren op de verdieping.

Lucht - water warmtepomp installeren

Momenteel bezig aan de nieuwbouw, wil de vloerverwarming aansluiten op de warmtepomp (lucht-water). Als andere verwarmingsmogelijkheid hebben we een doorstromer op aardgas in de garage geplaatst. De installatie van de warmtepomp zou ik in de technische ruimte plaatsen op het eerste verdiep. (een 7 meter tussen de aansluiting van de doorstromer en de technische ruimte). De plaats van de gas doorstromer kan nog gewijzigd worden. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw. Aansluiten op bestaande vloerverwarming. Vrijstaand gebouw.