Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vloerverwarming leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerverwarming leggen:

Vloerverwarming nat systeem in de chape leggen

Vloerverwarming nat systeem aanleggen. Na bouwverlof word pur gespoten. In totaal 45 m².

Vloerverwarming leggen

Ik zou graag vloerverwarming willen. Over ongeveer 30m²

Vloerverwarming infrezen

In een bestaande woning die opgeknapt gaat worden zouden wij graag vloerverwarming leggen. Zeker op de begane grond, maar eventueel ook op het eerste verdiep. 32m² + 12m² + 10m² + 15m² + 16m² Alle verdiepen hebben een betonnen vloer. Er zouden ook direct leidingen naar de zolder moeten gelegd worden.

Vloerverwarming droog systeem aanleggen

20m² Vloerverwarming droog systeem aanleggen. Betreft gelijkvloers van een woning. 28m² Topvloer aanleggen. Momenteel oneffen betonnen vloer in keuken. Aansluiting voor wasmachine en droogkast met afvoer plaatsen, dit zal door de betonvloer geboord moeten worden en in kelder op op waternet moeten aangesloten worden. Gat in vloer naar kelder dat nu met hout is afgewerkt maar graag een mooiere oplossing die bij de aan te leggen topvloer past.

Voerverwarming nat systeem in de chape

Tegels uitbreken. Vloerverwarming in chape leggen op de volledige benedenverdieping van ong. 120m². Tegels opnieuw plaatsen.

Vloerverwarming nat systeem (in de chape)

Vloerverwarming in chape leggen. Vloer dient ook nog geïsoleerd te worden. Vloerverwarming zal werken met ketel van Junkers van 2012. Gebouw dateert van 1958. Geen kruipkelder aanwezig.

Vloerverwarming leggen

Voor onze achterbouw willen we de radiatoren vervangen door een vloerverwarming. Totale oppervlakte van de achterbouw is zo'n 70 m², maar hierbij zijn verschillende kamers en keuken eiland ingerekend. We tellen dus een 60m².

Vloerverwarming nat systeem plaatsen

We bekijken om vloerverwarming te leggen voor een oppervlakte van 53m². Er is een boiler aanwezig.