Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vloerverwarming leggen nat systeem leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerverwarming leggen nat systeem leggen:

Vloerverwarming leggen nat systeem leggen

Alleen staande woning 210m², klassiek warmteverlies +/- 15kW, ventilatiesysteem D met warmterecuperatie.

Vloerverwarming nat systeem leggen

Mijn vriendin en ik willen onze volledige woning renoveren. We zouden graag de volledige benedenverdieping voorzien van vloerverwarming. Die komt te liggen op een nieuw gegoten vloerplaat en isolatielaag. Het gaat om ongeveer 112m2.

Installeren volledig CV en vloerverwarming

Vloerverwarming leggen op 2 verdiepingen in nieuwbouwwoning. Condensatieketel plaatsen. Opp. is ong. 135m² per verdiep. De benedenverdieping is normaal 143m² maar daar hebben we een berging van ongeveer 10m² waar we geen vloerverwarming wensen. Bovenste verdieping hebben we een vidé waarbij de opening zo'n 12 à 13 m² bedraagt, daar kan dus ook geen vloerverwarming gelegd worden.

Sanitaire werkzaamheden uitvoeren

Leggen van vloerverwarming circa 160 vierkante meter. Het leggen van alle sanitaire voorzieningen (toilet,douche, keuken etc). Aansluiten van een haard op gas.

Vloerverwarming leggen

Ik zoek iemand om in een bestaande woning vloerverwarming te leggen door de bestaande chape in te slijpen. Er staat een nieuwe ketel en de bovenverdieping wordt verwarmt via radiatoren. Het gaat over een oppervlak van 25 m².

Vloerverwarming leggen

Betreft het plaatsen van vloerverwarming op de benedenverdieping met een oppervlakte 50m². De gang en het toilet zijn hierbij niet nodig. Graag ook informatie van andere verwarmingsmogelijkheden (vb. luchtverwarming richting bovenverdieping), inbouwhaard..... (ook enegiezuinig)

Elektrische vloerverwarming leggen

Veranda verwarmen met infrarood vloerverwarming. Huidige vloer uitbreken. Veranda : 20 m². à 25 m². Vloeren bestaat uit tegels.

Elektrische vloerverwarming leggen

Poolhouse bestaande uit fitness, zitkamer, badkamer Nieuwbouwproject. Poolhouse : 50 m². Poolhouse in constuctie.