Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vloerverwarming plaatsen en infrezen in chape" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerverwarming plaatsen en infrezen in chape:

Vloerverwarming droog systeem op de chape plaatsen

Vloerverwarming droog systeem plaatsen op gelijkvloersvan ong. 60-70m². Momenteel nog tegels die verwijderd zullen worden.

Vloerverwarming nat systeem plaatsen

Vloerverwarming nat systeem aanleggen op het gelijkvloers van ong. 80m².

Vloerverwarming droog systeem aanleggen

20m² Vloerverwarming droog systeem aanleggen. Betreft gelijkvloers van een woning. 28m² Topvloer aanleggen. Momenteel oneffen betonnen vloer in keuken. Aansluiting voor wasmachine en droogkast met afvoer plaatsen, dit zal door de betonvloer geboord moeten worden en in kelder op op waternet moeten aangesloten worden. Gat in vloer naar kelder dat nu met hout is afgewerkt maar graag een mooiere oplossing die bij de aan te leggen topvloer past.

Vloerverwarming nat systeem in de chape

Vloerverwarming nat systeem plaatsen op gelijkvloers van ong. 200m² plaatsen. Momenteel niet geïsoleerde vloer met tegels. Ondergrond niet gekend.

Voerverwarming nat systeem in de chape

Tegels uitbreken. Vloerverwarming in chape leggen op de volledige benedenverdieping van ong. 120m². Tegels opnieuw plaatsen.

Centrale verwarming en sanitair plaatsen voor een totaalrenovatie

We hebben een huis gekocht van 1951 en zoeken de volledige CV, sanitair en afvoeren te vernieuwen. Momenteel een installatie op mazout maar we willen overstappen naar aardgas. Vloerverwarming op het gelijkvloers bestaande uit inkom, woonkamer, keuken en berging. Op de eerste verdieping graag radiatoren en een ketel met doorstroming. Open bebouwing met 2 verdiepingen.

Vloerverwarming plaatsen en infrezen in chape

Plaatsen van vloerverwarming op verdieping +1 en +2, ingefreesd in de bestaande chape. De oppervlakte bedraagt in totaal 131,5 m² bestaande uit: - leefruimte (53,4m²) - keuken (11,34m²) - badkamer (8m²) - douchekamer+dressing+wasruimte (16,82m²) - 3 slaapkamers (13,44m², 17,64m² en 10,92m²).

Vloerverwarming nat systeem plaatsen

Vloerverwarming in chape plaatsen voor 80m².