Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vloerverwarming plaatsen op het gelijkvloers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerverwarming plaatsen op het gelijkvloers:

Vloerverwarming nat systeem plaatsen

We bekijken om vloerverwarming te leggen voor een oppervlakte van 53m². Er is een boiler aanwezig.

Vloerverwarming nat systeem plaatsen

Betreft een vloer ong. 75m², volledige heropbouw dus vloer kan bovenop de pur geplaatst worden. Vloerverwarming nat systeem in chape plaatsen.

Complete CV installatie plaatsen

Nieuw airco systeem of volledige centrale verwarmingsinstallatie op gas plaatsen. Indien volledige centrale verwarmingsinstallatie graag vloerverwarming of radiatoren. Momenteel renovatie bezig, chape is 6-7cm uitgebroken maar werken kunnen niet voortgezet worden voor dit gedaan is.

Rioleringswerken en vloerverwarming plaatsen

Toilet aansluiten op riolering. Gasleidingen weghalen. Waterleidingen van keuken naar toilet verplaatsen over ong. 3m. Vloerverwarming steken.

Vloerverwarming plaatsen

Graag een droog systeem van vloerverwarming. Verwarming is bedoelt voor Mongoolse Yurt die dienst doet als Yoga studio. Momenteel Palletkachel maar die neemt veel plaats in beslag en kan de kou aan de grond niet opvangen. De Yurt word omgebouwd op een dikke laag zand, een platform van palletten, isolatie, betonplaten en afgewerkt met parket. Het betreft een oppervlakte van 44 m².

Sanitaire werken uitvoeren en vloerverwarming plaatsen

Renovatie project aangekochte HOB: Vervangen van alle sanitair, Boiler etc.. + plaatsen van vloerverwarming(75m2). Plaatsen van 2 hangtoiletten, 1douche & 3 lavabo’s + 3 radiatoren.

Vloerverwarming nat systeem leggen

Wij zouden graag vloerverwarming laten plaatsen dit voor een oppervlakte van ongeveer 140m².

Installeren volledig CV en vloerverwarming

Vloerverwarming leggen op 2 verdiepingen in nieuwbouwwoning. Condensatieketel plaatsen. Opp. is ong. 135m² per verdiep. De benedenverdieping is normaal 143m² maar daar hebben we een berging van ongeveer 10m² waar we geen vloerverwarming wensen. Bovenste verdieping hebben we een vidé waarbij de opening zo'n 12 à 13 m² bedraagt, daar kan dus ook geen vloerverwarming gelegd worden.