Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vloerverwarming en warmtepomp plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerverwarming en warmtepomp plaatsen:

lucht - water warmtepomp

Volume woning 895m³ Oppervlakte 270 m² . Warmtevraag volgens eerste EPB berekening 38000 MJ verwarming en 8000 MJ SWW Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Het is voor een nieuwbouw Nieuwe vloerverwarming plaatsen Het gaat om een vrijstaand gebouw

Grond - water warmtepomp plaatsen

We breken een oud huis af en bouwen een nieuwe woning, gelieve berekening met verticale boringen inc , aansluitend op vloerverwarming, en aparte berekening voor verwarming van sanitair water. Halfopen bebouwing.

Water - water warmtepomp plaatsen

Wij overwegen om onze oude mazoutketel te vervangen door een warmtepomp. Deze zou het huis moeten kunnen bijverwarmen want de leefruimte verwarmen doen we met onze houtkachel in de koude periodes. Het afbreken van de oude ketel zou ik zelf kunnen doen als dit het kostenplaatje zou drukken. Het warm water zouden we ook willen verwarmen met de warmtepomp. De woning bestaat uit 2 verdiepen, met 185m² bewoonbare oppervlakte. Het grondwater zit bij ons in de regio niet zo diep. Onder de bestaande ketel bevindt zich een kruipkelder over het hele huis. Wij zijn met 2 bewoners. De verwarmingselementen zijn oudere convectoren (geen vloerverwarming). Er is ook een tuin aanwezig. Vrijstaand gebouw.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Wij zijn een hoeve volledig aan het renoveren en zouden eventueel met een warmtepomp willen werken al weet ik niet welke soort best is. Op de gelijksvloers komt vloerverwarming en boven radiatoren. Het huis heeft een bewoonbare oppervlakte van ongeveer 260m2. Het huis is ook in natuurgebied gelegen en er is geen gasaansluiting, voordien wers mazout gebruikt maar we zouden daarvan willen afstappen. Totale renovatie ook isolatie en dubbel beglazing aanwezig.

Water - water warmtepomp plaatsen

Gebouw van 1997 - muur en dak isolatie - vloer en radiator verwarming - zonnepanelen opbrengst 7300 - elektrische boiler (en dat wil ik zo houden) - jaarlijks verbruik 2300 L mazout. Aansluiten op bestaande radiatoren, aansluiten op bestaande vloerverwarming. Vrijstaand gebouw.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het betreft een villa uit 1984, waar momenteel het gelijkvloers volledig vloerverwarming heeft (momenteel wordt verwarmd op mazout). Er zou een grondwaterput met boring 30m diep aanwezig zijn. Vroeger werd immers dit water gebruikt (met pomp) voor de woning. Op dit moment is de woning wel aangesloten op het waternet en wordt het systeem niet meer gebruikt, ook niet voor tuinwater,... Op de verdieping wordt momenteel elektrisch verwarmd. Daar zou idealiter ook verwarming geplaatst worden.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Willen graag nieuwbouwwoning verwarmen via geothermische warmtepomp. 250 m² met 2 badkamers (1 bad, 2 douches, geen regendouche) overal vloerverwarming. Hadden graag prijs gekregen voor installatie warmtepomp en de nodige zonnepanelen om de kosten van het elektriciteitsverbruik te compenseren. Woning wordt gebouwd te Halle-Zoersel. Vrijstaand gebouw - nieuwbouw.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Woning 300m² waarvan 50% met vloerverwarming wordt voorzien, de overige 50 % op vloerconvectoren Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen, zwembad verwarmen.