Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Vloerverwarming en warmtepomp plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Vloerverwarming en warmtepomp plaatsen:

Warmtepomp te plaatsen voor een nieuwbouw

Betreft een nieuwbouwwoning met energiebehoefte van 16kw. Ruwbouw is gestart maar alle werken mbt verwarming zijn nog uit te voeren. Geothermische boring mogelijk. Vloerverwarming in heel het gebouw. Bruto oppervlakte 600 m² Wij zouden gaan voor een warmtepomp.

Grond - water warmtepomp plaatsen

het pand zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 627m, een EPC waarde van 174 en een karakteristiek jaarlijks primair energieverbruik van 108.838 kWh. het volledige pand beschikt over een netwerk van vloerverwarming. naar de toekomst toe zou een binnenzwembad ook bijverwarmd moeten worden. de werf is goed bereikbaar en er is voldoende plaats voor het uitvoeren van diepteboringen. een verticaal captatienet is gewenst, daar er niet voldoende vrije oppervlakte is voor een horizontaal captatienet. de oplossing zou ook voor sanitair water gebruikt moeten kunnen worden, met een behoorlijk debiet. mogelijkheden voor combinatie met zonneboiler en er zouden ook zonnepanelen geplaatst moeten worden in de nabije toekomst.

Plaatsen condensatiegasketel en of lucht - water warmtepomp

Verbouwing net overgekocht (acte mid Maart 2019) is binnen nog volledig af te werken ook verwarming nog volledig te doen Twijfel tussen warmtepomp en CV vandaar prijsvraag . Grondoppervlakte 100 m² - nuttig over 2 verdiepingen 250 m² // gelijkvloers op vloerverwarming - Wenst een offerte voor condensatiegasketel en voor een lucht warmtepomp.

Lucht - water warmtepomp te plaatsen

Nieuwbouwproject. Vloerverwarming in bijna alle ruimtes (190m²) bad en douche dus er moet voldoende warm water voor handen zijn.

lucht - water warmtepomp installeren

Warmtepomp plaatsen in bestaand ketelhuis op de plaats van de warmwaterboiler je kunt via de kruipruimte naar buiten. Verwarmen en sanitair warm water voorzien . Aansluiten op bestaande radiatoren, en aansluiten op bestaande vloerverwarming, alsook aansluiten op warm sanitair water. De totale oppervlakte van het huis is 190m².

Grond - water warmtepomp plaatsen voor nieuwbouw

Verticale plaatsing met aardsonden voor vloerverwarming glv en eerste vrd en sanitair opr huis is 90 m2 . Nieuwbouwwoning.

Vloerverwarming en warmtepomp plaatsen

Zou graag vloerverwarming willen plaatsen met een warmtepomp . Type warmtepomp is te bespreken wat het best is voor mijn woning. Gaat om een renovatieproject, momenteel is er geen verwarming meer.

Warmtepomp installeren

Woning heeft nu vloerverwarming en gebruikt een aardgasketel. Ik wil graag verwarmen met een warmtepomp. Kruipruimte voorzien, wat de werken ivm nodige aansluitingen die van buiten naar binnen moeten, vergemakkelijkt. Zou liefst met verticale boring werken. Type warmtepomp te bespreken met specialist.