Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Volledig nieuwe gasleidingen leggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Volledig nieuwe gasleidingen leggen:

Volledig nieuwe gasleidingen leggen

Volledig nieuwe leidingen leggen voor gas. Verwarmingsketel plaatsen. 11 Radiatoren vervangen. Het betreft een woning van 1930 waar momenteel mazout ligt.

Plaatsen gasleidingenn in huis (volledig onderkelderd) vanaf de teller

( vernieuwen )gasleidingen voor het voeden van 2 kachels 14 kw en 7 kw, gasboiler 14 kw , kookfornuis 10 kw,. Van de teller ongeveer 14 meter met 4 aftakingen , die 1 meter uit de gelijksvloers komen met kraan . Het liefst allemaal in koper ( kelder van ongeveer 2 meter hoog ). Heb attest nodig dat deze gasinstallatie comform is ( voor fluvius ). Werken redelijk dringend. De gasmeter is aangesloten en na de test afgesloten geweest , dus geen gas meer in huis voor het moment

Gasleidingen leggen

In ons huis hebben we een gasleiding dat begint vanaf de kelder (gasmeter) en deze loopt tot de 2de verdieping. Graag zouden we deze gasleiding volledig willen vernieuwen. Vanaf de 2de verdiep tot de 3de verdiep hebben nog geen gasleiding en dit zouden we graag ook willen aanleggen. Op de 2de verdiep maken we gebruik van een gasboiler en op de 3de verdiep een elektrische boiler. Deze elektrische boiler op de 3de verdiep moet vervangen worden door een gasboiler dat we reeds al gekocht hebben.

Binnenbrengen gasleidingen en boiler op gas

Ons huis 'draait' volledig op elektriciteit. Om de kost te drukken zouden we graag gas aansluiten. Er ligt gas in de straat dus we zouden het enkel in ons huis moeten krijgen. Wij hebben geen oprit of voortuin, ons huis ligt meteen aan het voetpad. We zijn ook geïnteresseerd in een boiler op gas.

Vervanging gasboiler en nazicht gasleiding

Na aankoop van een oud huis blijkt de gasboiler, die nu in de badkamer hangt, niet te werken. In het gasvuur in de keuken stapelt er zich water op in de leidingen. Graag een volledig nazicht van de gasleidingen en de installatie van een nieuwe gasboiler

CV ketel verplaatsen

Ik wil mijn CV ketel (Viesman Vitodens 200) eventueel verplaatsen naar de zolder vanwege renovatie. De gasleidingen zullen verlengd moeten worden naar boven toe alsook de afvoer. Elektriciteit kan ik zelf voorzien. Indien de ketel verplaatst wordt dan zal deze verplaatsing loodrecht naar boven toe gebeuren op dezelfde plaats enkel op zolder (zie ook bijgevoegde foto). Aangezien de badkamer en keuken volledig gerenoveerd worden is het ook geen probleem om de desbetreffende leidingen opnieuw naar boven toe te brengen. (Warm en Koud water) Graag had ik wat meer info en eventueel offertes ontvangen over de totaalkost . Uit deze kost wil ik overwegen om de ketel te verplaatsen of niet. Foto's ter beschikking.

Gasleidingen binnenshuis te leggen

Verbouwing met volledig vernieuwde achterbouw. In deze achterbouw komt technische ruimte. Afstand technische ruimte tot aan keuken(gasfornuis, eventueel oven) is ongeveer 5 a 6 m. Volledig nieuwe plaatsing van leidingen voor verwarming. Zowel achterbouw(deze kunnen over vloer gelegd worden) als oud gedeelte. Oud gedeelte bestaat uit gelijkvloers(living), 1 e verdiep met 2 kamers + badkamer + zolderkamer. Chauffages worden herbruikt. In het oud gedeelte ligt reeds vloer, leidingen kunnen via vals plafond getrokken worden naar nodige plaatsen. Eventueel plaatsing van collector in berging oud gedeelte mogelijk voor overgang via vals plafond en beperken van meters buis. In totaal 5 chauffages gelijkvloers + 3 1e verdieping + 1 a 2 zolderkamer Werken zijn dringend!!