Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen:

Complete centrale verwarming plaatsen

Bungalow die volledig op elektriciteit verwarmd wordt, inclusief vloerverwarming, alles zou moeten veranderen naar centrale verwarming. Het gaat om 8 kamers, gas ligt tot aan het straat en moet dus tot aan de deur gelegd worden. Aardgas te gebruiken en eventueel vloerverwarming te installeren.

Warmtepomp installeren

We wonen in een (volledig onderkelderd) rijhuis bestaande uit drie verdiepingen. Later deze maand gaan we een plan laten opmaken om de twee bovenverdiepingen aan te passen/renoveren. Momenteel hebben we geen idee wat de mogelijkheden zouden zijn in ons huis en wat de kostprijs zou zijn. Het huis heeft een plat dak dat vorig jaar bijkomend geïsoleerd is. Sommige ramen zijn ondertussen vervangen door drie dubbele beglazing (andere ramen zijn dubbel glas). Verwarming op gas nu graag warmtepomp installeren, graag advies, mogelijkheden , hoe integreren in huis.

Warmtepomp plaatsen

De woning moet niet gerenoveerd worden. Alles is volledig in orde. We hebben momenteel zonnepanelen met een opbrengst van +/- 5000kwh per jaar. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie

CV op aardgas aanleggen

Centrale verwarming aanleggen voor een volledig renovatieproject. Zowel ketel als leidingen. Op aardgas. Mijn huis wordt volledig verbouwd. Mijn huidige aannemer heeft een ongeval gehad en kan de werken voor de cv niet meer uitvoeren. Het gaat om een klein rijhuis die volledig leeg is. De plaats waar de cv aansluitingen komen is zeer toegankelijk en bestaat uit houten wanden. Ook de muren zijn voorzien van houten wanden. Daardoor is het volgens mijn aannemer van de sanitair zeer gemakkelijk om alles te installeren. Er zijn drie slaapkamers en 1 badkamer. In de living beneden worden er twee radiators voorzien.

Omschakeling verwarming naar elektriciteit en zonnepanelen

Momenteel wordt het huis alsook het sanitair water verwarmd met een CV op stookolie. De bedoeling is volledig over te schakelen op elektriciteit alsook het plaatsen van zonnepanelen.

Centrale verwarming met vloerverwarming plaatsen

Wij hebben een renovatieproject waar het sanitair (en elektriciteit) volledig opnieuw moet worden geïnstalleerd.

Volledig nieuwe CV plaatsen

Complete cv installatie plaatsen : we wensen van elektrische verwarming (accumulatie) over te stappen naar CV of een warmtepomp. Bij voorkeur op aardgas. Gas is nog niet aangesloten, wel aanwezig in straat.

Warmtepomp te installeren

Het gaat over een huis eind de jaren 80. E liggen 21 zonnepanelen op het dak. Er zijn 2 grote regenwaterputten aanwezig van elk 10000 liter. Momenteel is de verwarming volledig op elektriciteit zonder enige cv ketel. Momenteel wordt het water ook verwarmd door middel van een boiler op elektriciteit. Er is een open tuin van ongeveer 350m² aan het huis. Het huis zelf telt een gelijkvloers en 1ste verdieping en staat op een bebouwde oppervlakte van 184 m². Warmtepomp moet geïnstalleerd worden

Partners

Partners van Casius