Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen:

Omschakeling verwarming naar elektriciteit en zonnepanelen

Momenteel wordt het huis alsook het sanitair water verwarmd met een CV op stookolie. De bedoeling is volledig over te schakelen op elektriciteit alsook het plaatsen van zonnepanelen.

Centrale verwarming met vloerverwarming plaatsen

Wij hebben een renovatieproject waar het sanitair (en elektriciteit) volledig opnieuw moet worden geïnstalleerd.

Volledig nieuwe CV plaatsen

Complete cv installatie plaatsen : we wensen van elektrische verwarming (accumulatie) over te stappen naar CV of een warmtepomp. Bij voorkeur op aardgas. Gas is nog niet aangesloten, wel aanwezig in straat.

Warmtepomp te installeren

Het gaat over een huis eind de jaren 80. E liggen 21 zonnepanelen op het dak. Er zijn 2 grote regenwaterputten aanwezig van elk 10000 liter. Momenteel is de verwarming volledig op elektriciteit zonder enige cv ketel. Momenteel wordt het water ook verwarmd door middel van een boiler op elektriciteit. Er is een open tuin van ongeveer 350m² aan het huis. Het huis zelf telt een gelijkvloers en 1ste verdieping en staat op een bebouwde oppervlakte van 184 m². Warmtepomp moet geïnstalleerd worden

Vloerverwarming en CV installatie

1. Vloerverwarming op gelijkvloers (44 m²): volledig kostenplaatje, alles inbegrepen, indien mogelijk via zelfbouw 2. Centrale verwarming in 2 kamers op eerste verdiep (10 m²/kamer): volledig kostenplaatje, alles inbegrepen, indien mogelijk via zelfbouw, indien mogelijk met combiketel 3. Centrale verwarming op gelijkvloers en eerste verdiep (54 m²): volledig kostenplaatje, alles inbegrepen, indien mogelijk via zelfbouw, indien mogelijk met combiketel.

Volledig nieuwe CV plaatsen

Volledige installatie centrale verwarming woonhuis. Nieuwe installatie. Radiatoren 8 a 9 nieuwe toestellen.

Nieuwe condensatiewandketel plaatsen warm water en verwarming

Momenteel hebben we een Junkers condensatiewandketel Cerasmart type TOP 30 ZWB met voorraad boiler Storamaxx ST 75 ES (75l) geïnstalleerd eind 2006. Sinds enkele maanden merken we dat boiler van binnen volledig stuk gaat en willen dan ook zo snel mogelijk een gepaste oplossing. Moet voor verwarming en ook water voor douche en eventueel bad zorgen.

Onderhoud ariston boiler

Boiler volledig nakijken voor veiligheid en in functie van optimaal verbruik. Graag zo snel mogelijk. Na nemen van een bad is de boiler vaak uitgeschakeld voor zowel warm water als verwarming. Na douchen gebeurt dit nooit. Er is geen foutmelding te zien.

Partners

Partners van Casius