Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen:

Onderhoud accumulatieverwarming

Ik ben huurder van een appartement, maar vertrek tegen eind mei. Ik wil dus graag nog vóór 28 mei een onderhoud laten doen van mijn verwarmingsinstallatie. Verwarming is volledig elektrisch en niet op gas. We hebben één warm waterboiler.

Complete CV installatie plaatsen

Wij zitten in volle renovatie en dienen alles nog te laten installeren, wij kennen niets van al de verschillende soorten verwarming, maar willen wel zonnepanelen laten plaatsen ook. Liefst willen wij een verwarming met hoogrendement. Onze vloer is al volledig gegoten met beton en chape dus weten we ook niet of vloerverwarming nog kan gelegd worden.

Complete CV installatie plaatsen

Volledig nieuwe installatie plaatsen. Het is een bestaand huis zonder centrale verwarming. Graag komen kijken ter plaatse.

Complete CV installatie op aardgas plaatsen

De woning is reeds volledig gerenoveerd, maar er ligt geen centrale verwarming. In de living en veranda staat een stoof op gas (deze wens ik gewoon te behouden). In de gang, de berging en in de slaapkamers (2) wens ik radiatoren te plaatsen. De zolder is niet afgewerkt, maar dit wil ik in de loop van de jaren wel laten doen en dan zouden hier ook radiatoren moeten komen. Op de zolder is ook plaats voor de ketel. Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Welke verwarmingselementen wenst u te gebruiken? : Radiatoren Welke brandstof wenst u te gebruiken? : Aardgas

Lucht - Lucht warmtepomp installeren in loftwoning

Warmtepomp installeren dit is voor een renovatie pand: een loft. Woning is een renovatie bestaande uit 2 delen. Voorste gedeelte is volledig gestript, achterste gedeelte volledig leefbaar (met werkende verwarming). Doel is om van het voorste gedeelte slaapkamers en badkamer te maken. Achterste gedeelte wordt keuken/leefruimte/vertoefruimte.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Appartement op eerste verdieping. Ouderdom 25 jaar. Isolatie : Dubbel glas, spouwmuurisolatie, Dubbel dakisolatie( glaswol en PUR), vloerisolatie. Onlangs volledig gerenoveerd. Wordt voorzien van zonnepanelen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Elektrische verwarming

Complete centrale verwarming plaatsen

Bungalow die volledig op elektriciteit verwarmd wordt, inclusief vloerverwarming, alles zou moeten veranderen naar centrale verwarming. Het gaat om 8 kamers, gas ligt tot aan het straat en moet dus tot aan de deur gelegd worden. Aardgas te gebruiken en eventueel vloerverwarming te installeren.

Warmtepomp installeren

We wonen in een (volledig onderkelderd) rijhuis bestaande uit drie verdiepingen. Later deze maand gaan we een plan laten opmaken om de twee bovenverdiepingen aan te passen/renoveren. Momenteel hebben we geen idee wat de mogelijkheden zouden zijn in ons huis en wat de kostprijs zou zijn. Het huis heeft een plat dak dat vorig jaar bijkomend geïsoleerd is. Sommige ramen zijn ondertussen vervangen door drie dubbele beglazing (andere ramen zijn dubbel glas). Verwarming op gas nu graag warmtepomp installeren, graag advies, mogelijkheden , hoe integreren in huis.

Partners

Partners van Casius