Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor: Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen? Bij Casius vraagt u gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij loodgieters / installateurs uit uw regio. Kom heel eenvoudig en snel met loodgieters / installateurs uit uw eigen regio in contact. U ontvangt snel prijzen! U weet snel wat uw wensen u gaan kosten!

Na persoonlijk contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met prijs- en kostenspecificatie voor: Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen.

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.

Voor goede en betaalbare loodgieters / installateurs bent u bij ons aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen:

Onderhoud ariston boiler

Boiler volledig nakijken voor veiligheid en in functie van optimaal verbruik. Graag zo snel mogelijk. Na nemen van een bad is de boiler vaak uitgeschakeld voor zowel warm water als verwarming. Na douchen gebeurt dit nooit. Er is geen foutmelding te zien.

Volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen

Wij hebben recent een kleine rijwoning gekocht als opbrengst. Deze zullen we strippen, renoveren en verhuren. Er is reeds aardgas voorzien. We wensen overal in alle kamers verwarming te voorzien, nieuwe ketel en dus allemaal nieuwe leidingen. Werken uit te voeren +/- maart 2017.

Nieuwe cv plaatsen op gas

Aanvraag voor centrale verwarming op gas in bestaand huis van 25 jaar oud. Momenteel accumulatiekachels , volledig nieuwe cv plaatsen op gas. Dit is voor de benedenverdieping. Dit is voor de keuken en de living.

Renoveren bestaande leidingen vervangen en convectoren plaatsen

Vanaf volgende zomer willen wij onze woning totaal renoveren maar vermoedelijk met behouden van de betonplaat aangezien de woning volledig op de gelijkvloers is. Hierbij zouden we vloerisolatie plaatsen en de bestaande leidingen vervangen van CV en afvoer. In de living en slaapkamers zijn het nu convectoren in putten. In de keuken, gang, toilet etc meer zijn het convectoren hangend aan de muur. Wij zijn op zoek naar alternatieven om onze woning opnieuw up to date te krijgen op gebied van verwarming. Grond oppervlakte is ongeveer 250 m².

Vervangen volledige centrale verwarming

Graag had ik een offerte van een volledig pakket centrale verwarming met 6 radiatoren!!! Er is aardgas aanwezig en dit in een renovatiewoning zonder ketel en radiatoren.

Nieuwe CV op aardgas

Totaal renovatie, volledig vernieuwen van centrale verwarming. Woning totaal bewoonbare opp 370m². momenteel mazout dit te vervangen door gas.

Nieuwe verwarmingsinstallatie plaatsen

Onderhoudsverslag door bulex stelt dat een nieuwe installatie wenselijk is. Op dit moment is de 3-wegskraan met servomotor stuk. Gezien de ouderdom is aangeraden om in plaats enkel dit stuk te vernieuwen, te overwegen om een volledig nieuwe installatie te realiseren. Op dit moment is er geen verwarming in woning - dringend dus! Vloerverwarming, gecombineerd met warmwaterwarmer ...

Partners

Partners van Casius