Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Volledige sanitair plaatsen en loogieterij in nieuwe woning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Volledige sanitair plaatsen en loogieterij in nieuwe woning:

Volledige sanitair plaatsen en loogieterij in nieuwe woning

Voor onze nieuwbouw woning zijn wij op zoek naar een loodgieter om het onderdeel 'sanitair' te kunnen plaatsen. Plannen in bijlage. Leidingen en sanitair plaatsen.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

We gaan volledige vloer beneden vervangen. Ongeveer 180m². We willen ineens vloerverwarming met warmtepomp plaatsen Naar verwarming op verdiep en warm water toe hadden we graag meer info. Nu is zowel verwarming als warm water elektrisch. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Renovatieproject Nu volledig elektrische verwarming.

Grond - water warmtepomp plaatsen

het pand zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 627m, een EPC waarde van 174 en een karakteristiek jaarlijks primair energieverbruik van 108.838 kWh. het volledige pand beschikt over een netwerk van vloerverwarming. naar de toekomst toe zou een binnenzwembad ook bijverwarmd moeten worden. de werf is goed bereikbaar en er is voldoende plaats voor het uitvoeren van diepteboringen. een verticaal captatienet is gewenst, daar er niet voldoende vrije oppervlakte is voor een horizontaal captatienet. de oplossing zou ook voor sanitair water gebruikt moeten kunnen worden, met een behoorlijk debiet. mogelijkheden voor combinatie met zonneboiler en er zouden ook zonnepanelen geplaatst moeten worden in de nabije toekomst.

Lucht - Water warmtepomp installeren

Volledige renovatie van een woning uit 1969, momenteel verwarmd op mazoet. +/- 140m2 te verwarmen. Zoldervloerisolatie wordt voorzien, alsook volledig nieuw buitenschrijnwerk (Umax 1,1) en navulling van de beschikbare spouw met isolatie (4 a 5cm). Volledige verwarming wordt voorzien op lage temperatuur: vloer- en wandverwarming. Graag voldoende vermogen voor verwarming en sanitair warm water in deze matig geïsoleerde woning. Betere isolatie dan de beschreven maatregelen is praktisch / financieel niet haalbaar. Voorkeur gaat uit naar lucht-water warmtepomp en zonnepanelen. Mogelijkheid tot koeling in de zomer moet mogelijk zijn.

Water - Water warmtepomp plaatsen

Ik overweeg een warmtepomp voor de vloerverwarming aan te sturen een ruimte van 200 m² ongeveer 500 m³ en dan ook het volledige sanitair. Eventueel ook voor het verdiep waar de slaapkamers komen voor te koelen het is een oude loods wat omgebouwd word als woning. Totaal nieuw.

Volledige installatie CV uitvoeren

Plaatsing en aansluiting gaswandcondensatieketel van (min. ) 25 KW (ong. 300 kub). Meter te verwarmen leefruimte) voor verwarming en warm sanitair water (ter vervanging van accumulatiekachels en elektrische boiler), inclusief leidingen (gas en water) 4 grote radiatoren plus badkamerhanddoekradiator, draadloze kamerthermostaat, ... Voorkeur voor doorstromer Vaillant, of Remeha

Sanitair aanleggen in nieuwbouw

Voor een nieuwbouw cascowoning zijn wij op zoek naar iemand die het volledige sanitair kan aanleggen.

Nieuwe installatie plaatsen en sanitair

Er moet een volledige nieuwe installatie worden geplaatst in een te renoveren woning indien mogelijk wens ik een deel zelf te plaatsen onder begeleiding. Ter plaatse komen kijken.