Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Voorbereidende werken nieuwe gasaansluiting bij bestaande woning met oprit in klinkers" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Voorbereidende werken nieuwe gasaansluiting bij bestaande woning met oprit in klinkers:

Voorbereidende werken nieuwe gasaansluiting bij bestaande woning met oprit in klinkers

U graaft de sleuf op privé domein minstens 70 cm diep . - U graaft een buitenput 1 m x 1 m x 1 m tegen de buitengevel om de dienstleiding via de muurdoorgang te kunnen binnen brengen. - U levert en plaatst een gladde, rechte pvc buis diameter 110 mm op privé-domein op minimum 60 cm diepte (gemeten van de bovenkant van de buis) en loodrecht op en tot aan de rooilijn. Deze pvc buis zal enkel voor de gas aansluiting gebruikt worden, leidingen of kabels voor andere nutsvoorzieningen mogen hier niet bijgelegd worden.

Wachtbuis gasaansluiting plaatsen

De voorbereidende werken uit de voeren die zijn opgelegd door Infrax om gas in onze woning binnen te brengen.

Gasleiding leggen in woning

Extra gasleiding leggen in woning voor plaatsing nieuwe keuken. Gasmeter en gasketel reeds aanwezig in garage en in gebruik. Verbonden met wicu buis. Bijkomende leiding kan via het plafond en de zolder gelegd worden naar de keuken. Totaal lengte van CV ketel tot punt keuken +- 10m Voorbereidende werken kan ik zelf reeds doen. Enkel leggen en keuren is voldoende.

Mazouttank verwijderen

We zoeken een vakman om onze mazouttank te laten verwijderen. Dit is een ondergrondse mazouttank van 5000 liter, die in de voortuin gelegen is en dus goed bereikbaar is. Wanneer mogelijk zijn wij steeds bereid de voorbereidende werken zelf uit te voeren.

Voorbereidende werken uitvoeren voor badkamer opbouw

Ik wil een badkamer en wc laten bouwen maar er moeten waterleidingen geplaatst worden.

Voorbereidende werken uitvoeren om aardgas aan te leggen

Bestaande woning alles op elektriciteit, nu overschakelen naar gas. Nog geen enkele nutsvoorziening aanwezig betreft gas ook niet buitenhuis. Graag prijsofferte voor totaal project aansluiting gas(rooilijn tot aan woning = 22 meter)+ inclusief voorkeur HR ketel end. Moet nog aangevraagd worden of er gas ligt in de straat.

Voorbereidende werken voor aardgasaansluiting

Bestaand appartement met gelijkgrondse garage. Doel: aardgasaansluiting (meter wordt in garage op gelijkvloers geplaatst). Door u evt. Uit te voeren: boren of graven en plaatsen van wachtbuis voor aardgasaansluiting vanaf rooilijn tot naast garage (8. 60 à 9 meter) en graven van put van 1x1x1m naast garage. Dit volgens de door Infrax vereiste voorwaarden u gekend.

Vervangen van mazoutketel naar gascondensatieketel

Graag zouden we onze mazoutketel vervangen door een gascondensatieketel. Graag vakman voor het vervangen van deze installatie en plaatsen extra chauffage. Indien mogelijk gecombineerd met de voorbereidende werken voor het aansluiten van de gas (graven sleuf en put, plaatsen van de nodige buizen) zodat dit juist gebeurt.