Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting:

Voorbereidende werken voor gasaansluiting uitvoeren

Voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting.

Voorbereidende werken aardgasaansluiting

Voorbereidende werken uitvoeren voor aardgasaansluiting die geplaatst word.

Voorbereidende werken aardgasaansluiting

Ik heb van Fluvius een offerte gekregen voor een aansluiting op aardgas. Het gaat om een aansluiting van de straat tot in de garage van een tiental meter. Die aansluiting moet 70 centimeter diep komen. Op de plek van de aansluiting zelf moet nog een put van 1 m³ worden gegraven.

Voorbereidende werken uitvoeren voor gasaansluiting

Momenteel is er een mazoutinstallatie en willen naar een gasinstallatie. Gasaansluiting zou langs de linkerkant langs de oprit van de woning moeten komen. Gleuf graven, leidignen leggen en installatie aansluiten.

Voorbereidende werken nieuwe gasaansluiting bij bestaande woning met oprit in klinkers

U graaft de sleuf op privé domein minstens 70 cm diep . - U graaft een buitenput 1 m x 1 m x 1 m tegen de buitengevel om de dienstleiding via de muurdoorgang te kunnen binnen brengen. - U levert en plaatst een gladde, rechte pvc buis diameter 110 mm op privé-domein op minimum 60 cm diepte (gemeten van de bovenkant van de buis) en loodrecht op en tot aan de rooilijn. Deze pvc buis zal enkel voor de gas aansluiting gebruikt worden, leidingen of kabels voor andere nutsvoorzieningen mogen hier niet bijgelegd worden.

Wachtbuis gasaansluiting plaatsen

De voorbereidende werken uit de voeren die zijn opgelegd door Infrax om gas in onze woning binnen te brengen.

Gasleiding leggen in woning

Extra gasleiding leggen in woning voor plaatsing nieuwe keuken. Gasmeter en gasketel reeds aanwezig in garage en in gebruik. Verbonden met wicu buis. Bijkomende leiding kan via het plafond en de zolder gelegd worden naar de keuken. Totaal lengte van CV ketel tot punt keuken +- 10m Voorbereidende werken kan ik zelf reeds doen. Enkel leggen en keuren is voldoende.

Mazouttank verwijderen

We zoeken een vakman om onze mazouttank te laten verwijderen. Dit is een ondergrondse mazouttank van 5000 liter, die in de voortuin gelegen is en dus goed bereikbaar is. Wanneer mogelijk zijn wij steeds bereid de voorbereidende werken zelf uit te voeren.