Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Voorbereiding werken watermeter verplaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Voorbereiding werken watermeter verplaatsen:

Voorbereiding werken watermeter verplaatsen

De watermeter wordt verplaatst en hiervoor moeten nog voorbereidende werken gebeuren door een loodgieter volgens bijgevoegde technische fische.

Plaatsen leidingwerk voor nieuwbouwappartementen

Voor meerdere nieuwbouw appartementen: Plaatsen sanitaire toevoerleidingen, collectoren, aansluiten, inmetsen leidingen. Materiaal word door ons aangeleverd. Plannen en voorbereiding zal door ons gedaan worden. Aftekenen, slijp en kap werken ook door ons. Plaatsen van de leidingen voor vacuüm leidingen met eigen machines indien mogelijk.

Diverse sanitaire werken uitvoeren

Heb een woning van +- 70m2 (met 1verdieping). Graag zou ik de douche(badkamer)die nu in de keuken staat naar boven verplaatsen waar op dit moment nog geen leidingen liggen. Ook zou ik graag de gasverwarming vervangen door centraal verwarming. Wat dus nodig zou zij is: - boiler in kelder - Centraal verwarming: leidingen + radiatoren - leidingen en installatie voor badkamer op eerste verdieping - afvoer voor wc boven - voorbereiding van leiding richting keuken (voor later stadium) Om de kosten te besparen ben ik bereid om de uitbreekwerken en de afwerking zelf te doen.

Voorbereiding gasaansluiting en aansluiten aan Bulex

Alle werk voor voorbereiding voor gasaansluiting volgens technische voorschriften van Eandis Er zijn in de straat momenteel grote werken aan de gang. Aanvang aansluiting Eandis voorzien in april 2016. Er staat een nieuwe Bulex, zonder garantie. Buizen in vloer en radiatoren bestaan. Aardgas nog niet aangesloten. Graag een offerte.

Voorbereiding plaatsen gasaansluiting eandis

Graag een offerte voor de voorbereidende werken voor een gasaansluiting volgens de normen van eandis. Lengte oprit is ongeveer 15 meter.