Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Warm waterboiler keukenkraan vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Warm waterboiler keukenkraan vervangen:

Warm waterboiler + keukenkraan vervangen

De warmwaterboiler en de keukenkraan zijn defect en zijn aan vervanging toe.

Onderhoud accumulatieverwarming

Ik ben huurder van een appartement, maar vertrek tegen eind mei. Ik wil dus graag nog vóór 28 mei een onderhoud laten doen van mijn verwarmingsinstallatie. Verwarming is volledig elektrisch en niet op gas. We hebben één warm waterboiler.

Elektrishe waterboiler herstellen of vervangen

Onze elektrische boiler is stuk waardoor we geen warm water meer hebben in de keuken. We weten niet of boiler te herstellen valt, ontkalkt moet worden of misshien is nieuwe boiler nodig? We zijn op zoek naar iemand die ons het juiste advies kan geven en ons bijgevolg ook kan helpen.

Plaatsen condensatieketel op aardgas

Ik stook momenteel met een mazoutketel en aparte boiler, deze wil ik vervangen door een condensatieketel met warm waterboiler op gas. Er moet ook een gasleiding onder de kruipkelder (hoogte +- 1,20 m) geplaatst worden van ongeveer 15 meters, van de gasmeter die aan de voorkant van mijn huis zal komen in een wanddoos tot aan de ketel. Ik zou zelf de oude installatie afbreken.

Vervangen van waterboiler door verwarmingsketel

Er staat nu een gaskachel in living. Het huis is 32 vierkante meter beneden. Boven is er geen verwarming. Zouden graag de warm waterboiler die er nu hangt wegdoen en 1 toestel plaatsen warm water en chauffage in 1. Boven zijn er 2 slaapkamers.

Nieuwe waterboiler plaatsen

Water boiler is kapot er dient een nieuwe geplaatst te worden. -vervang waterboiler in de garage. -150 liter. Liefst zo snel mogelijk want we zitten zonder warm water.

Plaatsen elektrische waterboiler

Waterboiler heeft kortsluiting gehad, kan niet meer gerepareerd worden. Daar we zonder warm water zitten willen we dit snel opgelost zien. Enkel offertes voor elektrische waterboiler die op nachttarief kan werken, geen zonneboiler/warmtepompen.

Onderhoud van warm waterboiler

Mijn warm waterboiler dat voor sanitaire voorzieningen dient heeft een onderhoud nodig. Dit voor eind augustus.