Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Warmtepomp installeren in een nieuwbouwwoning" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Warmtepomp installeren in een nieuwbouwwoning:

Lucht - waterwarmtepomp installeren

Installatie warmtepomp ter vervanging van een mazoutketel van 20 jaar oud. Stuurt 8 radiatoren en sanitair warm water aan. Groot alleenstaand huis. Het huis is goed geisoleerd.

Water - water warmtepomp installeren

ik woon aan de voer, dat is een stromend beekje wij hebben veel grond Net zonnepanelen geplaatst. HOB met een verdieping . De woning is reeds geïsoleerd .

lucht - lucht warmtepomp installeren

App 4de verdiep Gas Verwarmen, koelen (airco) De oppervlakte van het appartement is 15mX7m Het gaat om Halfopen bebouwing.

Zonneboiler plaatsen

we zijn op zoek naar een installateur die zowel zonneboiler als warmtepomp zou kunnen installeren. Sanitair warm water, verwarming woning voor renovatieproject.

Lucht - water warmtepomp te plaatsen

Warmtepompinstallatie met warm water installeren en aansluiten van 3 radiators. Badkamer 12 m2 , slaapkamer 16 m2 , veranda 25 m2. Lidingen en radiators worden zelf geplaatst . Living , eetkamer , keuken worden verwarmd d.m.v. pelletkachel. Uitbreken van 2 mazoutstoven

lucht - water warmtepomp installeren

Warmtepomp plaatsen in bestaand ketelhuis op de plaats van de warmwaterboiler je kunt via de kruipruimte naar buiten. Verwarmen en sanitair warm water voorzien . Aansluiten op bestaande radiatoren, en aansluiten op bestaande vloerverwarming, alsook aansluiten op warm sanitair water. De totale oppervlakte van het huis is 190m².

Installeren grond - water warmtepomp

Momenteel wordt mijn woning verwarmd met stookolie. Ook warm water. Graag zie ik dit anders, zuiniger en milieuvriendelijker. Het is een bestaande rijwoning van de jaren 60 in goed staat met een tuin aan de achterzijde.

Warmtepomp installeren

Het betreft een oude hoeve waar er momenteel geen CV aanwezig is. Enkel een tegelkachel op hout en warm sanitair water via een doorstroomboiler op propaan. We wensen over te stappen op één systeem voor zowel verwarming als sanitair water. De totale te verwarmen oppervlakte bedraagt ongeveer 240 vierkante meter. Vloer en dak zijn goed geïsoleerd, overal werd reeds dubbele beglazing geplaatst.