Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Warmtepomp in nieuwbouw installeren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Warmtepomp in nieuwbouw installeren:

Lucht - lucht warmtepomp installeren

We gaan een nieuwbouw plaatsen met een zo laag mogelijk EPC. De warmtepomp gaat dienen voor de verwarming in huis + het verwarmen van het water. ( sanitair water ) Vrijstaand gebouw.

Lucht - water warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw

Warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw. Warmtepomp met een aparte boiler van 300 liter voor vloerverwarming van 140 m². Type lucht - water.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Nieuwbouw 99m² Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw Nieuwbouw Nieuwe vloerverwarming plaatsen Vrijstaand gebouw Gewelven worden volgende week opgelegd .

Warmtepomp in nieuwbouw installeren

Lucht - water warmtepomp plaatsen in een nieuwbouw. Er is vloerverwarming aanwezig, gaat om een vrijstaande woning. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen.

Hybride warmtepomp plaatsen

nieuwbouwwoning nadenken welk systeem gebruikt gaat worden woning 120 m² op grond in dubbel verdiep en badkamer apart verwarmen. Nieuwe vloerverwarming plaatsen Verwarmen van het gebouw, sanitair water verwarmen Nieuwbouw . Vrijstaand gebouw .

Water - water warmtepomp installeren

Een ruime woning van 350m² met het gelijkvloers half onder de grond om zo al deels van de grondisolatie te kunnen genieten. De leefruimten bevinden zich boven. PV installatie zal zeker worden voorzien. Alles moet ook op een domotica systeem aangesloten kunnen worden. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen. Nieuwbouw. Vrijstaand gebouw.

Lucht - water warmtepomp plaatsen voor zwembad

Warmtepomp die zwembad van 40m³ water moet verwarmen + Plaatsing. Opzetzwemad van 10 m op 4m. Zwembad verwarmen. Nieuwbouw.

Water - water warmtepomp plaatsen

Nieuwbouw houtskelet , 143 m² vloerverwarming gelijkvloers. Koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, verwarmen van een ruimte of gebouw. Aansluiten op warm sanitair water, nieuwe vloerverwarming plaatsen. Vrijstaand gebouw.