Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Warmtepomp plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Warmtepomp plaatsen:

lucht - water warmtepomp

Volume woning 895m³ Oppervlakte 270 m² . Warmtevraag volgens eerste EPB berekening 38000 MJ verwarming en 8000 MJ SWW Verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen Het is voor een nieuwbouw Nieuwe vloerverwarming plaatsen Het gaat om een vrijstaand gebouw

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen om te koelen en te verwarmen

Er is geen andere verwarming/koeler in de kamer aanwezig, binnenunit kan op plaats komen van defecte pelletkachel. Volume is +- 100 m³. Geen aangrenzende verwarmde kamer. Plafond redelijk geïsoleerd met een dubbele laag glaswol en vloer is kurk.

Warmtepomp in combinatie met zonnepanelen plaatsen

Ik wil mijn accumulatiekachels vervangen door een klimaat- en budgetvriendelijker alternatief. De te verwarmen ruimte betreft drie in elkaar overlopende plaatsen (living, eetkamer, keuken), in het totaal ongeveer 65 vierkante meter. Ik zou kiezen voor een warmtepomp in combinatie met nog te plaatsen zonnepanelen en een pelletkachel.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Momenteel verwarm ik met twee accumulatie bakken. Het verbruik hiervan is gigantisch. 45 vierkante meter te verwarmen. Vrijstaand gebouw.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

plaatsen van warmtepomp + +/-10 m leiding naar bestaande verwarming . De pomp gebruiken om te verwarmen en sanitair water verwarmen Aansluiten op bestaande radiatoren Halfopen bebouwing 120m² Goed geisoleerd .

Grond - water warmtepomp plaatsen

We breken een oud huis af en bouwen een nieuwe woning, gelieve berekening met verticale boringen inc , aansluitend op vloerverwarming, en aparte berekening voor verwarming van sanitair water. Halfopen bebouwing.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen als bijverwarming

Bijkomende verwarming in ruimte van 100 m³. Buitenunit kan tegen aanpalende muur. Binnenunit (vloertype) kan binnen 2m van buitenunit. Ik zou gaan voor een lucht-lucht warmtepomp installatie.

Water - water warmtepomp plaatsen

Wij overwegen om onze oude mazoutketel te vervangen door een warmtepomp. Deze zou het huis moeten kunnen bijverwarmen want de leefruimte verwarmen doen we met onze houtkachel in de koude periodes. Het afbreken van de oude ketel zou ik zelf kunnen doen als dit het kostenplaatje zou drukken. Het warm water zouden we ook willen verwarmen met de warmtepomp. De woning bestaat uit 2 verdiepen, met 185m² bewoonbare oppervlakte. Het grondwater zit bij ons in de regio niet zo diep. Onder de bestaande ketel bevindt zich een kruipkelder over het hele huis. Wij zijn met 2 bewoners. De verwarmingselementen zijn oudere convectoren (geen vloerverwarming). Er is ook een tuin aanwezig. Vrijstaand gebouw.