Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Warmtepomp plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Warmtepomp plaatsen:

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Split systeem met twee binnenunits te plaatsen. Lucht warmtepomp te plaatsen.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Plaatsing van een lucht warmtepomp. Nu verwarming op elektriciteit.

Warmtepomp te plaatsen voor een nieuwbouw

Betreft een nieuwbouwwoning met energiebehoefte van 16kw. Ruwbouw is gestart maar alle werken mbt verwarming zijn nog uit te voeren. Geothermische boring mogelijk. Vloerverwarming in heel het gebouw. Bruto oppervlakte 600 m² Wij zouden gaan voor een warmtepomp.

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Momenteel hebben we een condensatieketel op gas, dus voor het sanitaire water te verwarmen zal nog een boiler moeten voorzien worden. Warmtepomp voor sanitair en water te verwarmen.

Hybride warmtepomp te plaatsen

Plaatsen van een warmtepomp. Bestaande verwarming-en sanitaire installatie met Junkers Cerapur Top 28 ZSBR condensatieketel (2010) met weersafhankelijke regeling en warm water productie met zonneboiler van 300L. Verwarming via radiatoren.

Grond - water warmtepomp plaatsen

het pand zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 627m, een EPC waarde van 174 en een karakteristiek jaarlijks primair energieverbruik van 108.838 kWh. het volledige pand beschikt over een netwerk van vloerverwarming. naar de toekomst toe zou een binnenzwembad ook bijverwarmd moeten worden. de werf is goed bereikbaar en er is voldoende plaats voor het uitvoeren van diepteboringen. een verticaal captatienet is gewenst, daar er niet voldoende vrije oppervlakte is voor een horizontaal captatienet. de oplossing zou ook voor sanitair water gebruikt moeten kunnen worden, met een behoorlijk debiet. mogelijkheden voor combinatie met zonneboiler en er zouden ook zonnepanelen geplaatst moeten worden in de nabije toekomst.

lucht - water warmtepomp plaatsen

Bestaande woning van 40 jaar. Oude mazoutketel staat in garage en dient te verdwijnen.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Momenteel verwarming via petroleum kacheltje. Zoeken een alternatief daar verwarmen met een cv ketel geen optie is.