Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Warmtepompboiler te plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Warmtepompboiler te plaatsen:

Warmtepompboiler te plaatsen

We zijn momenteel bezig met de uitbreiding en renovatie van een bestaande woning. Fase 1 werd vorig jaar afgerond (uitbouw, nieuwe ramen / deuren, vloerverwarming, saniltair en elektriciteit). Fase 2 start deze zomer (nieuw dak / nieuwe garage) en geeft ons de mogelijkheid ook te kijken naar een upgrade van de manier waarop we vervwarmen. Momenteel is dat en doorstromer, maar ik had graag zo onafhankelijk mogelijk geweest van gas en had daarvoor graag gekeken naar de warmtepomp mogelijkheden (lucht-water of water(glycol)-water).

lucht - water warmtepomp plaatsen

Wil mazoutketel hier weg hebben. Wil zonnepanelen laten plaatsen en zou deze graag combineren met warmtepomp en/of warmtepompboiler..

Warmtepompboiler plaatsen

Vervangen van een 100 L WW boiler op CV water door een warmtepompboiler +- 200 L, inclusief afbraak bestaande 100 L boiler met pomp. Aansluit en plaatsen ventilatiekanaal naar buiten voor de koude lucht, mogelijk met omschakelklep winter zomer, indien zinvol.

Warmtepompboiler plaatsen

Momenteel verwarming en water op mazout. Er komen zonnepanelen. Wil warm water appart van verwarming nu. Eventueel koelen van woonruimte en slaapkamer.

Warmtepompboiler plaatsen

Vervangen van mijn huidige elektrische boiler 150liter. Mijn idee is om een warmtpompboiler van 270 à 300 liter te combineren met vacuumbuizencollector . Boiler staat opgesteld in de garage en collectoren op het plat dak van de garage. Plat dak is via de oprit vlot te bereiken.

Warmtepompboiler plaatsen

Bestaande stookolie verwarming met convectoren, ook warm water via brander. Sanitair water verwarmen. Halfopen bebouwing.

Warmtepompboiler plaatsen

De huidige CV ketel op gasl zou vervangen moeten worden door iets anders. Ik dacht aan een warmtepompboiler indien mogelijk.

Plaatsen van een warmtepompboiler

Net aangekocht appartement waarvan een vervanging nodig is van de condensatieketel (2004). Gelijkvloers appartement! Geen voorgaande kennis aangaande warmtepompen dus ook niet geweten of het plaatsen hiervan mogelijk is. Ieder appartement heeft eigen verwarming.