Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Waterleiding doortrekken van badkamer naar zolderverdieping" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterleiding doortrekken van badkamer naar zolderverdieping:

Waterleiding doortrekken van badkamer naar zolderverdieping

Waterleiding van badkamer op 1ste verdiep doortrekken naar zolderverdiep. Men wil graag op zolder 1 wastafel en 1 douche installeren. Zolder is afgewerkt en is momenteel slaapkamer en bureau. Nieuwe doucheruimte zou exact boven de huidige badkamer zijn.

Doortrekken van waterleiding

Waterleidingen doortrekken van gelijkvloers naar 1ste verdiep waar badkamer komt. Waterbestendige gipsplaten plaatsen. Bad met geïntegreerde douche, wastafel en toilet plaatsen in die badkamer. Centrale verwarming installeren op 1ste verdiep voor badkamer en 3 andere ruimten, dus 4 basis radiatoren. Centrale verwarming is op gas.

Waterleiding trekken naar eerste verdieping

Wij zouden graag een badkamer hebben onze eerste verdieping. Hiervoor moeten we de leidingen van beneden naar de eerste verdieping laten doortrekken. We willen graag een bad, douche én wc boven. We vroegen ons ook af of het slim is dit onmiddellijk te combineren met het laten steken van leidingen voor centrale verwarming.

Doortrekken waterleiding

Waterleiding van woning naar garage laten doortrekken.

Doortrekken van waterleiding

Ik zou graag een aansluiting voor wasmachine in de hal hebben. De waterleiding zou ik willen laten doortrekken van de pompbak in de geïnstalleerde keuken. In bijlage een foto van de keuken met aanduiding van plaats waar de hal zich bevindt.

Doortrekken van waterleiding

Doortrekken van waterleiding van de keuken naar de zaal. (afstand ±3-4 m) in een handelspand gelegen op de gelijkvloers.

Waterleiding doortrekken van badkamer naar zolderverdieping

Waterleiding van achter een lavabo in de reeds afgewerkte badkamer van een huis verder doortrekken naar de nog niet helemaal afgewerkte zolder. Hiervoor moet er ook een gleuf in de muur worden gemaakt en dergelijke. Verder moet er op de zolder een valse muur, gyproc of osb gezet worden als basis voor een sierwand. Deze is te voorzien van een steekdeur zodat de luchtfilter toegankelijk blijft.

Loodgieters-werken (Renovatie woning)

Graag uw prijs voor verschillende kleine en grote renovatiewerken: - het renoveren van een badkamer - het afbreken van verwarming op het gelijkvloers - het herplaatsen van radiatoren - het vervangen en herplaatsen van de verwarmingsketel - herplaatsen van gas-en waterleiding keuken - het doortrekken van waterleiding naar voor-en achtertuin - aansluiting op de waterput + waterpomp