Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Waterleiding lek herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterleiding lek herstellen:

Herstellen lek in waterleiding

Er is een lekkage in de warm waterleiding in de keukenvloer, lekdetectie is reeds uitgevoerd.

Waterleiding lek herstellen

Lek in leiding naar radiator herstellen. Lekdetectie-rapport in bezit.

Lek in waterleiding opsporen en herstelling gevolgschade

Wij hebben een waterlek in de muur tussen de keuken en de woonkamer. In de woonkamer is het behang losgekomen (2m breed x 1m hoog) De waterleiding van de keuken (aan- en afvoer van wasbak en vaatwasser) is in de uitgewerkt aan de kant van de keuken. De achterkant van de keuken is afgewerkt met een plaat, dus daar zie je de lek niet. Graag een offerte voor het herstellen/vervangen van de waterleiding. Bijwerken van bezetting en opnieuw behangen woonkamer. Of aan de kant van de keuken werken door keukenkastje van de muur halen en daar het lek te herstellen.

Opsporen en herstellen in lek waterleiding terras

Het terras (1ste verdieping) vertoont lekken tot bij mijn onderbuur (gelijksvloer) in een appartementsgebouw van 2 verdiepingen. Oorzaak is vermoedelijk de oude waterleiding die moest vervangt worden (zie fotos). Gevraagd: opsporen van het waterlek en vernieuwen van afvoerbuizen en ook plaatsen put/rooster.

Herstellen lek in muur

Ik wil een lekkage in de muur herstellen (waterleiding)

Herstellen van ondergrondse lek in de waterleiding

Lek in ondergrondse waterleiding in kleine bergplaats. Lek reeds vastgesteld door een waterlek detectie.

Herstellen lek waterleiding

Vermoeden van lek in badkamer op basis van hoog waterverbruik laatste 6 maanden. Dit vermoeden werd recent bevestigd door infrarood meting badkamerkraan, met als resultaat een lek ter hoogte van de warmwaterleiding. Nood aan herstelling/ vervanging van leidingen.

Lek waterleiding herstellen

Zit met een lek onderaan buis badkamer toevoer koud water. Dringende herstelling gewenst . Water komt van tussen de buis naar boven.