Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Waterleiding trekken naar eerste verdieping" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterleiding trekken naar eerste verdieping:

Waterleiding trekken naar eerste verdieping

Wij zouden graag een badkamer hebben onze eerste verdieping. Hiervoor moeten we de leidingen van beneden naar de eerste verdieping laten doortrekken. We willen graag een bad, douche én wc boven. We vroegen ons ook af of het slim is dit onmiddellijk te combineren met het laten steken van leidingen voor centrale verwarming.

Waterleiding trekken + afvoerbuizen voor wc en douche en wasmachine

Het is voor waterleiding en de afvoerbuizen te voor zien wc ,douche,wasmachine

Herstellen van ondergronds lek in de waterleiding onder oprit

Lek in de waterleiding die vanaf de woning naar de alléénstaande garage loopt onder de oprit door (asfalt). Eventueel een nieuw leiding trekken naar de garage. Slijpen van een gleuf door de asfalt, dichten van lek of gans vervangen van de leiding.

Ketel vervangen en leidingen trekken

Oude ketel vervangen nieuw ketel boiler boven op zolder. Plaatsen leidingen naar oude verwarming koppelen en voor de nieuw keuken gasleiding en waterleiding trekken

Waterleidingen te plaatsen

In een verhuurwoning: waterleidingen herplaatsen. Leggen van twee nieuwe waterleidingen, opbouw. Van boiler naar bad en naar afwasbak (telkens warm water). Waterleiding door muur en keukenkastje trekken. Dit om onder bad uit te komen. Telkens aansluiting op de kranen. Adresgegevens bij afspraak.

Badkamer renovatie/installatie

Op onze tweede verdieping zou er een badkamer geïnstalleerd moeten worden. Er ligt momenteel nog geen waterleiding dus volgende werken dienen gedaan te worden/ -het trekken van een waterleiding -plaatsen van een boiler -badkamermeubels (douche + kastjes en twee lavabo's) -vloer -betegeling

installeren van condensator gaswandketel ...

installeren van condensator gaswandketel in een studio te Leuven (35 m²), extra kraan leggen (draad trekken op huidige buis), stop op een waterleiding plaatsen (op een T stuk of vervangen met bocht). leggen van de radiator buizen via zolder. (De radiatoren worden later zelf geplaatst. Het werk zou nog in december moeten gebeuren door een geregistreerde aannemer.

Trekken van nieuw stuk waterleiding 5 à ...

Trekken van nieuw stuk waterleiding 5 à 10 meter