Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Waterleidingen aanleggen en cv leidingen vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterleidingen aanleggen en cv leidingen vervangen:

Waterleidingen aanleggen en cv leidingen vervangen

Aantal klussen : water toevoer en afvoer naar de badkamer ( douche, bad, wasbak, wc) en naar de keuken vernieuwen. Koud en warm. Cv ketel leidingen zetten. Frezen hoeft niet (doen we zelf). 4 radiatoren.

Leidingen herleggen pand

Ik ben op zoek naar een loodgieter voor inrichting van een handelspand. Het betreft het aanleggen/herleggen van de waterleidingen en rioleringen

Septische put plaatsen onder terras en ...

Septische put plaatsen onder terras en aanleggen van waterleidingen naar badkamer, keuken en apart toilet. Septische put is al aangekocht, terras ligt al een deel opengebroken.

Sprake van een nieuwbouwproject. In de ...

Sprake van een nieuwbouwproject. In de bouw wil ik wel de waterleidingen (bad/douche/wastafels) en afvoer (bad/douche/wastafel/toilet) laten aanleggen. Ik heb al het meubilair gekozen en de bijbehorende produktfiches. Op basis hiervan dient een waterleidingplan/;afvoerplan worden gemaakt er dient een plan tekening gemaakt te worden ( tegen betaling) waar al de installaties leidingen dienen te komen

centrale verwarming op gas in heel het ...

centrale verwarming op gas in heel het huis aanleggen. nieuwe leidingen leggen waar nodig en oude vervangen waar nodig. nieuwe badkamer en keuken plaatsen dus kranen/sanitair/waterleidingen nodig. later hemelwaterafvoer-systeem plaatsen.