Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Waterleidingen en aansluitingen voorzien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterleidingen en aansluitingen voorzien:

Waterleidingen en aansluitingen voorzien

Ik ben opzoek naar iemand die mijn waterleidingen van badkamer kan leggen en aansluiten. Liefst zo snel mogelijk

Verwijderen en vernieuwen van enkele aansluitingen

Na grondige renovaties zijn er nog enkele waterleidingen die vervangen enof verwijderd zouden mogen worden. Het omvat ondermeer een oude doucheaansluiting verwijderen, het vernieuwen van een lavabo aan en afvoer.

Waterleidingen naar boven brengen voor een toekomstige badkamer

We zijn een huis aan het renoveren. We maken het zo snel mogelijk woonklaar. Er is een badkamer aanwezig met douche op het gelijkvloers. Op termijn zouden we graag een badkamer hebben op de eerste vedieping met douche/bad en lavabo en eventueel een toilet. We zouden nu de leidingen al willen leggen nu het huis in ruwbouw staat in plaats van later terug muren te moeten uitbreken. We zijn handig dus zouden met een zelfbouwpakket kunnen werken. Maar we hebben graag de expertise van een vakman om ons op gevaren en problemen te wijzen, om mee te bespreken waar de leidingen/afvoer uiteindelijk zullen aangebracht worden en om uiteindelijk de aansluitingen te doen.