Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Waterontharder plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Eerder aangevraagde offertes voor Waterontharder plaatsen:

Plaatsen waterontharder

Aankoop en installatie waterontharder.

Gasketel plaatsen

Vervanging mazoutketel door gasketel (verwarming en warm water) Plaatsing in de kelder Plaatsing waterontharder Aansluiting op bestaand radiatorennetwerk Aansluiting warm water op bestaand netwerk

Ontkalken of plaatsen nieuwe boiler en ontkalken van leidingen

Wij hebben momenteel een elektrische boiler van ongeveer 7 jaar oud. Hij is nog nooit ontkalkt. Onze vraag is of de boiler ontkalkt kan worden of dat het misschien beter is (prijs-kwaliteitsverhouding) om een nieuwe boiler te plaatsen. Ook willen we onze leidingen ontkalken en een waterontharder laten plaatsen. Informatie omtrent nieuwe boiler want oude boiler lekt.

Vervanging cv ketel

Voor de vervanging van de cv ketel zijn we op zoek naar een compacte condensatieketel. Op het warmwatercircuit zouden we een compacte waterontharder willen plaatsen. Beide moeten in een kleine ruimte geplaatst worden in een appartement. * Juiste adres navragen door de vakman.

Aankoop en plaatsing waterontharder

Wij hadden graag een waterontharder laten plaatsen van het type Durlem Vi50. Het water komt binnen via de ondergrondse kelder, maar de waterontharder zou in de garage geplaatst moeten worden aangezien in de kelder geen waterafvoer voorzien is. Buizen kunnen makkelijk doorgetrokken worden tussen kelder en garage.

Installatie zonneboiler en een waterverzachter

UIt te voeren werken (al dan niet gecombineerd) in gezinswoning: - plaatsen zonneboiler (periode mei-juni) - plaatsen waterontharder (komende 1-2 maanden) - vervangen oude waterleidingen en chauffageleidingen door hoogwaardige materialen (leidingen tegen kelderplafond aanwerken)