Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Waterpomp aan te sluiten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterpomp aan te sluiten:

Waterpomp aan te sluiten

We hebben een geboorde put in ons kantine maar we zoeken nu een ander pomp voor het water omhoog te trekken met een filter ertussen. De installatie nu is al redelijk oud vandaar. Nieuwe pomp nodig.

Vervangen van waterpomp

Vervangen van waterpomp van regen water. Leidingen aanwezig maar bestaande pomp is stuk Beperkt eenvoudig gebruikt: 2 buitenkranen, 1 binnen en 1 WC (nog aan te sluiten). Put is niet diep (3 m onder vloer niveau? ) en circa 10 m van huis. Leidingen in huis zijn standard dikte.

Aansluiten pomp waterput en kraantje installeren

1) waterpomp voor de waterput is aanwezig maar is niet aangesloten. Er is een buis aanwezig die verbonden is met de waterput maar deze is nog niet verbonden met de pomp. 2) Er is geen waterkraantje aanwezig in dezelfde ruimte als de waterpomp. Deze is nodig om een afwasmachine op aan te sluiten. Hiervoor zou een oplossing voor voorzien moeten worden. De boiler staat in dezelfde ruimte.

Plaatsen waterpomp

Doel: plaatsen van een waterpomp voor recuperatie water uit regenwaterpunt 5000liter Hierop aan te sluiten: 2 toiletten, wasmachine, buitenkraan Bedoeling is om bij lege waterput te kunnen omschakelen op het leidingnet Woning is van 2011 Pomp te plaatsen in de garage van de woning