Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Waterschade herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Waterschade herstellen:

Waterschade herstellen

Water in kelder bij huurders. Uitzoeken waar het water vandaan komt en hoeveel het kost om dat te maken

Lek aan douche herstellen

Onderzoek gedaan door het lekdetectiebedrijf Cibor. Verslag van lekdetectie bedrijf luidt; De waterschade wordt veroorzaakt door; 1. Een lekkage aan de douchesifon. 2. De elastische voeg die op sommige plaatsen is losgekomen. 3. Het voegwerk dat waterdoorlatend is door het niet optimaal opvoegen. Rapport ter beschikking.

Lek herstellen in badkamer en toilet

We hebben waterschade gehad in 2 badkamers, verzekering heeft een video gemaakt van wat er moet hersteld worden, we zoeken een loodgieter hersteller. Toilet die lekt. Badkamer die lekt. Herstellen.

Loodgieter lek constateren en herstellen

Afgelopen vrijdag is er een vochtexpertise gebeurd om lek te traceren en graag nu loodgieter voor verdere stappen om de lek te repareren. Indien deze in de schacht bevindt van mijn appartement want 2e optie is mijn buur, door verouderde leidingen een lek en daardoor waterschade veroorzaakt is bij mij. Graag boren in schacht om vaststelling te doen en reparatie uit te voeren.

Lek opsporen en herstellen

Wegens een lek in de badkamer van de bovenburen (hoogstwaarschijnlijk) heb ik waterschade geleden op mijn zijmuur vanaf het plafond en is er een schimmelvlek ontstaan.

Lek opsporen en waterschade herstellen

Heb vocht schade aan muur over een lengte van 10 m, hoogte +/2 m , de muur is van gips met verflaag. De oorzaak moet ondergronds gezocht worden , mogelijk hoofdafvoerbuis naar straat die lekt .

lek opsporen en waterschade herstellen

Er is een lek bij de buren onder mij. Er moet eerst uitgesloten worden dat dit door toilet of andere aparaten zijn in mijn appartement. Ook heb ik weing tot geen warm water in mijn douche en zou dit moeten bekeken worden wat de oorzaak zou kunnen zijn. Waterschade wordt wel erger en erger dus daarom dringend.

Herstellen lek aan afvoerwaterleiding

Lek in afvoerleiding: Onlangs stelde ik waterschade vast aan één van mijn muren. Een lek detectiebedrijf heeft de schade komen bekijken en ontdekt dat er een lek is in de hemelwater afvoerleiding. Ik voeg het verslag van het lek detectiebedrijf toe.