Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Wc afvoerbuis herstellen of vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Wc afvoerbuis herstellen of vervangen:

Wc afvoerbuis herstellen of vervangen

Na onderzoek blijkt dat onze afvoerbuis van het toilet, niet goed aansluit op een andere buis, waardoor deze lekt. Deze dient gemaakt te worden. Verzekering heeft reeds een dossier aangemaakt.

Afvoer WC vervangen

afvoer wc op 1e verdieping verstopt; wellicht moet de afvoerbuis vervangen worden.

Oude afvoerbuis badkamer en wc vervangen

De huurder meld mij dat hij reeds 3 x wc heeft moeten laten ontstoppen en zegt dat er een constructie fout is in de afvoerbuizen ( huis van de jaren 1930). Eventueel vloer uitbreken en nieuwe buizen vervangen.

Plaatsen van 2 hangwc's en bijhorende lavabo

Ik zou graag dat er 2 hangwc's gemonteerd kunnen worden en ook klein wasbakje. Momenteel is er enkel de afvoerbuis al voorzien in de vloer en aansluiting water is er ook al. Maar de kamer daar boven zou dit nog moeten gebeuren. Materiaal zou ik aankopen bij X2O de wc's dan toch , omdat daar nu lopende acties zijn.

Herstellen afvoerbuis

Herstellen van een lek in een afvoerbuis van de wc, ongeveer 1 meter diep net naast de buitenmuur. Lek is gedetecteerd ondertussen

WC plaatsen

Plaatsen van toilet op 1-ste verdiep 3 gevel Woonhuis. Afloop en afvoerbuis toilet dient langs voorgevel te gebeuren ! (= gat door gevel) dan schuine helling naar zijgevel, naar beneden de grond in naar bestaande ondergrondse aansluiting “grez buis”. Extra riolering hemelwater RWA naar straat riolering. Dank

Aansluiten van wc vergruizelaar

Ik heb een wc vergruizer . Wil het laten aansluiten Water afvoerbuis en elektriciteit aanwezig

Afgekeurde brander in orde maken

De afvoerbuis van de brander (bulex) moet vervangen worden en voorzien van meetpunten. Deze bevindt zich op de tweede verdieping van appartementengebouw, enkel te bereiken via ladder. De condensafvoer moet op de wc afvoer worden aangesloten. Er moet een veiligheidsgroep worden voorzien op de waterleidingen vd brander. De brander moet 20cm hoger worden geplaatst.