Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "WC plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor WC plaatsen:

Regenwaterinstallatie plaatsen

Ik zou graag een regenwaterput laten steken. Ook zou ik de bijhorende installatie willen laten installeren. Wij zouden graag het water dat we buiten gebruiken + de WC's hier opaan sluiten. Over het wasmachine zijn we niet zeker of dit wel goed is voor ons wasmachine.

Regenwaterput aansluiten op WC

Ik wil bestaande regenwaterput aansluiten op WC en hier ook een pomp op plaatsen voor gebruik tuin

Diverse sanitaire werken uitvoeren

Nieuwe afvoerbuizen en nieuwe wc en waterleiding in garage plaatsen.

Wc, lavabo en extra boiler plaatsen

In de keuken extra boiler plaatsen afstand met huidige boiler is te groot waardoor het lang wachten is op warm water. In de gang vanachter naast de keuken en boven de kelder wc en lavabo plaatsen en leidingen bij leggen vanuit de kelder naar de gang.

Lavabo en toilet plaatsen en aansluiten

Ik zoek iemand die 2 WC’s kan plaatsen en aansluiten. Alsook een lavabo plaatsen en kraanwerk in de badkamer kan aansluiten plus afvoer van het bad en installatie van de douche.

Beerput verwijderen en leiding rechtstreeks aansluiten op riolering

Ik wil de beerput verwijderen en nieuwe leiding plaatsen voor wc, douche, lavabo, wasmachine en keuken rechtsreeks aansluiten bij riolering. Bij goed prijs: verder verbouwen in badkamer.

Nieuwe leidingen plaatsen badkamer en keuken

1. Badkamer in oud huis zou moeten verplaatst worden naar het eerste verdiep. Hiervoor dienen alle leidingen gelegd te worden (douche, wc en wasbak). De leidingen hiervoor moeten lopen boven het toekomstig vals plafond op het gelijkvloers en komen samen in 1 hoek van de kamer op de gelijkvloers. Hierna kan verbonden worden met de afvoer welke toegankelijk is via de kelder. 2. Daarnaast zou op het gelijkvloers een aansluiting en afvoer moeten komen voor een afwasbak en afwasmachine in de keuken + de nodige leidingen voor een wasmachine. 3. Eventueel installeren van zelf aangekochte badkamermeubels

Regenwaterput plaatsen en aansluiten op wc en wasmachine

Opvangen regenwater (3000 of5000l), graven put, installeren van tank, aansluitingen enz...graag volledige installatie van regenwaterrecuperatiesysteem bij bestaande woning. links van woning naast garage waarin alle aansluitingen zijn.