Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Zonneboiler plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zonneboiler plaatsen:

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen op schuin dak. Momenteel gasketel voor warm water.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler plaatsen in zuidgerichte tuin. Te gebruiken voor sanitair en warm water. Momenteel gasketel voor warm water.

Nieuwe condensatieketel op gas met zonneboiler plaatsen

Momenteel staat er bij ons een gasketel van 15 jaar oud. Graag had ik een offerte voor een gasketel (condensatieketel) in combinatie met een zonneboiler + 5 of 9 (lage temperatuur) radiatoren.

Zonneboiler plaatsen

Zonneboilers plaatsen om SWW voor te verwarmen. Indien interessant ook mening over voorverwarming van CV door zonnecollectoren. Vloer en wandverwarming verwarmt het huis op lage temperatuur. Tuin is zuidgericht. Puntdak met helling van ong. 35-40°. Liefst vacuumbuiscollectoren. Opp. is 150m².

Zonneboiler plaatsen

Zonneboiler en buffervat van 100L plaatsen als uitbreiding van Bulex. Bulex staat enkel in voor verwarming en zonneboiler zou voor sanitair en warm water zijn en zou dus de electrische boiler moeten vervangen. Moet vrijstaand geplaatst worden in een renovatieproject op een plat dak, oriëntatie zelf te kiezen.

Zonneboiler plaatsen

Momenteel staat er een doorstromer, gezien deze 36 jaar oud is, willen we deze volledig vervangen. Ik heb een dellend dak met rustieke dakpannen van TTR denk ik, van 45 graden.

Zonneboiler plaatsen

Momenteel boiler van 100 liter op elektriciteit. We willen een zonneboiler van 200 liter om het sanitair te voorzien. Ik ga ook zonnepanelen leggen en er is 4 op 4 meter voorzien voor de zonneboiler.

Zonneboiler plaatsen

graag de installatie plaatsen op het keuken dak dat heel de voor middag en de namiddag zon heeft. de condensatieketel hangt op het eerste verdiep.