Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Zonneboiler plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zonneboiler plaatsen:

Hybride warmtepomp te plaatsen

Plaatsen van een warmtepomp. Bestaande verwarming-en sanitaire installatie met Junkers Cerapur Top 28 ZSBR condensatieketel (2010) met weersafhankelijke regeling en warm water productie met zonneboiler van 300L. Verwarming via radiatoren.

Zonneboiler plaatsen

Graag zonneboiler voor warm water aansluiting en eventuele aansluiting op bestaande CV op gas. We hebben vloerverwarming en zonnenpanelen op onze nieuwbouw . Zonneboiler voor sanitair warm water en verwarming woning.

Grond - water warmtepomp plaatsen

het pand zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 627m, een EPC waarde van 174 en een karakteristiek jaarlijks primair energieverbruik van 108.838 kWh. het volledige pand beschikt over een netwerk van vloerverwarming. naar de toekomst toe zou een binnenzwembad ook bijverwarmd moeten worden. de werf is goed bereikbaar en er is voldoende plaats voor het uitvoeren van diepteboringen. een verticaal captatienet is gewenst, daar er niet voldoende vrije oppervlakte is voor een horizontaal captatienet. de oplossing zou ook voor sanitair water gebruikt moeten kunnen worden, met een behoorlijk debiet. mogelijkheden voor combinatie met zonneboiler en er zouden ook zonnepanelen geplaatst moeten worden in de nabije toekomst.

Zonneboiler plaatsen

Wij hebben reeds zonnepanelen. We willen echter ons verbruik aan stookolie naar beneden krijgen door het extra gebruik van een zonneboiler. We hebben nog voldoende ruimte op ons plat dak. Zonneboiler te gebruiken als sanitair warm water, verwarming woning Momenteel stoken we op mazout.

Zonneboiler plaatsen

Nieuwbouwproject Zonneboiler met boiler van 350L Huidige zonneboiler te gebruiken voor sanitair warm water, verwarming woning Ruwbouw van woning is af.

Zonneboiler plaatsen

Huidige CV ketel is aan vervanging toe. Dus ruimte van de grote vloerketel komt vrij om in de toekomst combinatie zonneboilervat en nieuwe gaswandketel te plaatsen. Zonneboiler te gebruiken voor sanitair warm water, verwarming woning .

Zonneboiler plaatsen

Huidig elektrische boiler van 200liter voor 4 personen vervangen door systeem van warmteboiler. De oriëntatie van de te plaatsen zonneboiler is Zuid, zuid-west De zonneboiler moet op het plat dak geplaatst worden Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Elektriciteit

Zonneboiler plaatsen

Kan volgens mij geplaatst worden op hellend dak of plat dak. Boiler op gelijkvloers of onder hellend dak Zonneboiler te gebruiken voor sanitair warm water, verwarming woning Renovatieproject; Voorlopig met gasinstallatie, doorstromer op gas.