Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Zonneboiler Regess nazien en herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zonneboiler Regess nazien en herstellen:

Zonneboiler Regess nazien en herstellen

Ik heb een Regess zonneboiler. Graag zou ik die eens laten nakijken en onderhouden.

Onderhoud zonneboiler Regess

Zonneboiler lekt van die speciale vloeistof. Merk Regess.

Onderhoud REGESS zonneboiler

De firma LDSC bestaat blijkbaar niet meer en dat terwijl onze installatie zelfs nog gedeeltelijk in garantie is. We hebben dus iemand nodig die onze boiler verder kan onderhouden. Bovendien is er nu een acuut probleem. Er is namelijk een soort alarm, Piepend geluid, dat mijn vrouw wakker houd gedurende de nacht Er is dus een dringende interventie nodig..Onderhoud REGESS zonneboiler geplaatst in 2012 door LDSC (Limburgs Dak en Sanitair Centrum)

Onderhouden zonneboiler regess

voor het nazicht en eventueel bijvullen glycol zonneboiler regess

Onderhouden zonneboiler Regess

Onderhoud zonneboiler Regess. In 2014 hebben we zonneboiler laten plaatsen, maar de firma die plaatsing deed, bestaat niet meer, waardoor we genoodzaakt zijn om nieuwe firma te zoeken voor het onderhoud.

Zonneboiler Regess onderhouden

Onderhoud aan de zonneboiler van het merk regress.

Zonneboiler Regess onderhouden en automatisch overschakeling op aardgas voorzien

We hebben een zonneboiler van het merk Regess. We zijn enerzijds op zoek naar een vakman die het jaarlijks onderhoud van onze installatie kan uitvoeren en eventueel ook een upgrade kan uitvoeren om de automatische overschakeling te maken met onze aardgasketel als het warm water in de boiler op is.

Onderhoud zonneboiler Regess

Onze zonneboiler is 6 jaar geleden geplaatst, firma is failliet gegaan ondertussen al veel mensen gecontacteerd voor onderhoud 1 keer is er iemand komen kijken die had het product niet bij om bij te vullen dus niks gebeurd