Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele loodgieter / installateur voor "Zonneboiler Regess onderhouden en automatisch overschakeling op aardgas voorzien" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met loodgieters / installateurs in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende loodgieters / installateurs, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met loodgieters / installateurs uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Zonneboiler Regess onderhouden en automatisch overschakeling op aardgas voorzien:

Zonneboiler Regess onderhouden en automatisch overschakeling op aardgas voorzien

We hebben een zonneboiler van het merk Regess. We zijn enerzijds op zoek naar een vakman die het jaarlijks onderhoud van onze installatie kan uitvoeren en eventueel ook een upgrade kan uitvoeren om de automatische overschakeling te maken met onze aardgasketel als het warm water in de boiler op is.

Onderhoud zonneboiler Regess

Onze zonneboiler is 6 jaar geleden geplaatst, firma is failliet gegaan ondertussen al veel mensen gecontacteerd voor onderhoud 1 keer is er iemand komen kijken die had het product niet bij om bij te vullen dus niks gebeurd

Onderhouden zonneboiler Regess

Onderhoud van zonneboiler Regess

Onderhoud zonneboiler Regess

Onderhoud, nazicht zonneboiler. Eventueel bijvullen vloeistof.

Onderhouden zonneboiler Regess

Is voor nazicht zonneboiler regess

Onderhouden zonneboiler Regess

Intern circuit lijkt nog te draaien maar verwarmt boiler niet meer. Oorzaak is onbekend. Pompt lijkt nog te werken. Druk lijkt ok (3.8 bar). Productiedatum: 2013-03. Type : SGW(S)b. 400l. Onderhoud is in 3 jaar niet meer gebeurd.

Onderhouden zonneboiler Regess

Onderhoud van zonneboiler. Druk is weg. Waarschijnlijk vervangen glycol.

Onderhouden zonneboiler Regess

Sinds kort woon ik in een nieuwe woning. Hier is een zonneboiler van regess aangesloten en ik heb het idee dat de pomp wel loopt maar de temperatuur niet in de boiler. Daarnaast zou ik ook graag de opties zien om de zonneboiler op mijn vloerverwarming aan te laten sluiten en op de nieuwe badkamer.