Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1519 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oost-Vlaanderen:

maandag 17 juni 2019

Grondwaterpomp plaatsen

Plaatsen van een grondwaterpomp.
donderdag 13 juni 2019

Onderhoud verwarmingsketels op gas

Graag onderhoud van onze verwarmingsketels op gas. We hebben er drie voor het hele huis; één voor kelder en gelijkvloers, één voor eerste verdiep en één voor tweede verdiep. probleem is dat deze eerste vaak uitvalt waardoor het water ook iet warm wordt om te douchen;
dinsdag 11 juni 2019

Elektrische boiler van Bulex herstellen of vervangen

Boiler voor warm water in de badkamer lekt. Te herstellen of vervanging indien nodig. Het gaat om een elektrische boiler van 200 liter van het merk Bulex.
dinsdag 11 juni 2019

Regenwaterpomp nakijken

Wij hebben onlangs onze regenwaterput bijgevuld, maar er zit haast geen druk meer op onze regenwaterpomp. Deze pomp is van het merk Cintropur.
dinsdag 11 juni 2019

Aansluiten septische put

Aangezien er bovenaan in de septische put een barstje moet zijn en aangezien het dun van de septische put wordt herleidt langs een klein putje, komt het dun vaak wat te hoog en sijpelt dit in de kelder binnen! Graag had ik dan ook gehad dat die overloop rechtstreeks in de riolering zou terecht komen.
donderdag 6 juni 2019

Zonneboiler plaatsen

We wensen een degelijk systeem dat zorgt voor warm water en dat kan dienen in het tussenseizoen voor verwarming CV. In de zomer voor opwarmen zwembad (is nog niet geplaatst) Plaatsing op plat dak Huidige brandstof voor warmte productie Stookolie (mazout)
woensdag 5 juni 2019

Dringend herstellen regenwaterpomp Grundfos MQ + regelen thermostaatkraan badkamer

Onze regenwaterpomp Grundfos mq start niet meer, deze zou dringend nagekeken moeten worden. Verder hebben we nog problemen met een thermostaatkraan in de badkamer.
woensdag 5 juni 2019

Reinigen gaskachel

Wij hebben 2 gaskachels thuis die moeten gereinigd worden met attest. Merk : Dru en andere
woensdag 5 juni 2019

Waterdruk verhogen van alle kranen in huis

Wij hebben heel weinig druk op het water in onze woning. Welke oplossingen zijn er mogelijk? Waterdrukverhoger installeren.
woensdag 5 juni 2019

Boderus ketel herstellen

De circulatiepomp in onze verwarmingsketel van Buderus zou moeten vervangen worden.