Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oost-Vlaanderen.

1045 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: aanleggen van sanitair en chauffage, vloerverwarming en CV installatie, cV plaatsen, vervangen kranen naar thermostatische kranen (60 radiatoren), centrale verwarming op gas, vervangen bestaande ketel met boiler, combiketel plaatsen, ketel en radiatoren plaatsen, cV doortrekken van gelijkvloers naar 1e verdiep, condensatieketel plaatsen in renovatiewoning, vervangen huidige ketel, cV op aardgas plaatsen, nieuwe ketel en brander plaatsen, aansluiten kachel met inox buis en schouwsteen vernieuwen, plaatsen nieuwe CV ketel en nieuwe dubbelwandige buis in schouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oost-Vlaanderen:

maandag 22 mei 2017

CV doortrekken van gelijkvloers naar 1e verdiep

We staan op het punt om een rijwoning te kopen, op gelijkvloers 2 gasvuren aanwezig, gas komt toe van de start in de zijgang. Willen graag CV op de 2 bovenste slaapkamers en eventueel ook zolderverdieping.
maandag 22 mei 2017

Breuk in douchebak herstellen

Er is een gat in de douche bak door een tegel op te laten vallen. Het is 2 cm lang op 1 cm breedte maximum. Dit moet hersteld worden.
zondag 21 mei 2017

Onderhoud gaskachels

Ik zoek een vakman voor onderhoud 2 gaskachel's.
zondag 21 mei 2017

Onderhoud van gasketels

Prijsaanvraag voor onderhoud van twee gasverbrandingsinstallaties in halfopen bebouwinng, zowel ik als mijn buurman moeten nog iemand vinden die tweejaarlijks het onderhoud op zich wil nemen. De woningen zijn nu 4 jaar oud.
vrijdag 19 mei 2017

Bijvullen en nazien van de airco

Bijvullen van de airco + eventueel nazicht.
donderdag 18 mei 2017

Keukenkraan vervangen

Keukenkraan vervangen. Lekt tussen dichtdingen boven de spoelbak. Warm en koud water. Het merk dat er nu aanwezig is van Crone maar dat hoeft niet hetzelfde merk te zijn. Moet wel model zijn met gebogen loop om emmer enz.. eronder te zetten
donderdag 18 mei 2017

Toilet vervangen

Oud toilet vervangen door een nieuwe toilet (hangtoilet).
woensdag 17 mei 2017

Gaslek dringend herstellen

Lek in gasleiding - dringend te hestellen.
woensdag 17 mei 2017

Buitenkraan installeren

Buitenkraan installeren magazijn.
maandag 15 mei 2017

Kachel aansluiten

We hebben een houtkachel aangeschaft en wensen deze op een bestaand afvoerkanaal aan te sluiten. Omdat we zeker willen zijn van de veiligheid zouden we dit liefst door een professional laten uitvoeren. We hebben nog geen buis van kachel tot afvoerkanaal voorzien. Deze buis liefst in donkere kleur.
zaterdag 13 mei 2017

3 kranen vervangen

1. Oude keukenkraan verwijderen en plaatsen nieuwe kraan 2. Buitenkraan verwijderen en nieuwe plaatsen 3. Toegangskraan binnen naar leiding buiten vervangen
zaterdag 13 mei 2017

Keerklep plaatsen

Keerklep te plaatsen aan de waterleiding.
vrijdag 12 mei 2017

Vervangen van duo condensatie toestel

Ik zoek een vakman voor een duo condensatie toestel, zowel voor verwarming als voor warm water op doorstroom principe, plaatsing inbegrepen. In totaal 8 ruimtes, waarvan (2x10m²+ 25m²) 3 slaapkamers, hal, keuken, living (40m²) en 2 badkamers. Appartement is totaal 120m²
vrijdag 12 mei 2017

Ledigen septische put en afvoerleidingen ontstoppen

De afvoerleiding is verstopt (in een verzamelput vooraan het huis blijft water staan), bij gebruik douche, wasmachine reukhinder en veel bloepgeluid. Bij hevige regenval komt rioolwater via afvoergat van douche terug en loop badkamer onder. Ook leeghalen septische put. Huis is vrijstaand, gemakkelijk bereikbaar en toegankelijk, en ruime parking bij huis.
vrijdag 12 mei 2017

Herstellen gaskachel

Herstellen + onderhoud van gaskachel. Vlam gaat aan maar blijft niet branden. Onderhoud van een 2de gaskachel.
donderdag 11 mei 2017

Nieuwe gasketel plaatsen

De huidige cv is op mazout. Ik wil het vergelijken en opteer om gasaansluiting aan te vragen.
donderdag 11 mei 2017

Vervangen gaswandketel

Vervanging van gaswandketel logamax u012-24 k28.
dinsdag 9 mei 2017

Geblokkeerde afvoerleiding herstellen

Een buitenafvoer, aan de zijkant van mijn huis is geblokkeerd. Water loopt in mijn achtertuin.
dinsdag 9 mei 2017

Plaatsen van een hangwc en een kleine lavabo

Wij zijn opzoek naar en loodgieter voor het plaatsen van een hangtoilet en lavabo .Leidingen doortrekken.
dinsdag 9 mei 2017

Aansluiten houtkachel en flexibel in schouw plaatsen

Ik wens mijn houtkachel aan te sluiten, door het laten plaatsen met een flexibel in een kleine woning met 2 verdiepingen.
maandag 8 mei 2017

Boiler vervangen en conformiteit checken

Scoutslokaal - technische ruimte is voorzien van 2 boilers. Zijn verouderd en niet conform de normen. Moeten verwijderd worden en vervangen worden door een boiler van <70kwH. Daarnaast de nodige attesten hierbij leveren (aangezien het een jeugdlokaal is). Uitmondingen van de gasketels moeten ook nagekeken worden, en mogelijks vervangen.
maandag 8 mei 2017

Radiatoren plaatsen

Radiatoren te plaatsen. Er zouden 6 radiatoren geplaatst moeten worden.
maandag 8 mei 2017

Gaskachel herstellen

Gaskachel te herstellen. Merk: Nestor Marten
zondag 7 mei 2017

Onderhoud ketel

Jaarlijks onderhoud Chapee initia 2. 28 FF HTE. Daarnaast ondervinden wij verlies aan warmte wanneer de centrale verwarming aanstaat en tergelijkertijd warm water opvragen via kraan of douche. De teller met warmte-indicator valt dan terug van bijvoorbeeld 40 graden naar 18 en herstart dan opnieuw.
zondag 7 mei 2017

Verstopping verhelpen afloop wasmachine

Gisteren liep bij het afpompen van het water van de wasmachine, de afvoerbuis over. Kort daarna vulde de gootsteen zich ook met water. We hebben al een en ander geprobeerd, maar het water loopt niet goed genoeg weg. Onze huisbaas heeft gevraagd contact op te nemen met een loodgieter.

Partners

Partners van Casius