Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1454 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 16 maart 2018

Waterlek herstellen en afwateringsroosters plaatsen

Om herstelling uit te voeren moet het bad worden gedemonteerd door min. 2 loodgieters. Deze uitbraak is mogelijk niet zonder gevolgschade. Vermoedelijk moet het bad eveneens elektrisch worden ontkoppeld. Na uitbraak kan het lek worden hersteld en het bad herplaatst. Herplaatsen van betegeling en elektrische her-aansluiten is dan opnieuw nodig. Ook moet men op onze koer van ongeveer 10 m² nieuwe roosters leggen voor beter afwatering van het regenwater. Eventueel kan er nog een reservoir besproken worden voor het opvangen en recycleren van het regenwater.
donderdag 15 maart 2018

Gasketel Bulex onderhoud uitvoeren

Jaarlijks onderhoud en toedienen fernox aan installatie. Gaat om een hoogrendementsketel met gas. Geruis op een radiator nakijken
woensdag 14 maart 2018

Vloerverwarming op gelijkvloers leggen

Vloerverwarming: We willen graag vloerverwarming plaatsen. De woning beschikt over een enkelvoudige ketel Junkers Cerapur van 2 jaar oud. Momenteel wordt er verwarmd met radiatoren op alle verdiepingen. De vloerverwarming moet enkel dienst doen op het gelijkvloers. Aan de huidige woonkamer wordt binnen 5 jaar een uitbouw gezet waar wachtleidingen voor dienen voorzien te worden. Vooraf wordt een nieuwe vloerplaat gegoten met daarop 8 cm gespoten PUR.
dinsdag 13 maart 2018

Plaatsen van regenwaterput

Ik wil een regenwaterput laten steken. De oppervlakte van mijn dak zal iets meer dan 180m² zijn. Ik wil graag zoveel mogelijk zelf doen maar had dit eerst graag afgestemd. De plek waar de put kan komen is zeer goed bereikbaar met kraan (in de voortuin). De afstand tot de pomp is daardoor wel iets groter.
dinsdag 13 maart 2018

Leveren en plaatsen van septische put en regenwaterput

Ik wil graag een septische put en een regenwaterput laten plaatsen. Graafwerken, fundering, plaatsing, dichten, aansluiten aan inspectieputten die reeds aanwezig zijn. Ook de overtollige aarde moet men afvoeren.
dinsdag 13 maart 2018

Vernieuwen waterleidingen

Ik heb net een huisje gekocht waar de waterleiding zou vernieuwd moeten worden.Ongeveer 175 m² bebouwde opp.
maandag 12 maart 2018

Loodgieter voor waterleiding te plaatsen

In ons bedrijfspand wil ik graag een waterleiding laten lopen van de benedenverdieping naar de eerste verdieping zodat daar in de kantine een koffieapparaat aangesloten kan worden.
maandag 12 maart 2018

Afsluiten gaskachel

Wij zoeken iemand om onze gaskachel in de woonkamer af te koppelen en een stop op de leiding te zetten waar de kachel aangesloten was. Aangezien de kachel niet wordt gebruikt. De leiding zelf mag blijven zitten.
maandag 12 maart 2018

Lek automatische ontluchtig chauffage

De automatische ontluchting van onze chauffage lekt. Deze is 30 jaar oud en dus aan vervanging toe.
maandag 12 maart 2018

Regenwaterput graven en plaatsen

Wij zouden onder onze oprit een betonnen regenput willen laten plaatsen van 7500L. De regengoten komen reeds samen op 1 leiding naar de riool. Deze zou dus moeten herlegd worden naar de regenput.
maandag 12 maart 2018

Lekken in kelder detecteren en verhelpen

Wij hebben water in de kelder. Het sijpelt binnen langs de buizen voor de nutsvoorzieningen. De oorzaak is wellicht dat aan de buitenkant onder de grond een afvoerbuis van het regenwater/riool (dakgoot) loopt die gebroken zit. Er zit ook een ongebruikte mazouttank naast het huis die het water naar het huis toe geleidt. Bij iedere stevige regenbui komt het water tot aan de hoogte van die binnenkomende buizen en sijpelt het water binnen.
zondag 11 maart 2018

Condensatie ketel plaatsen Vaillant of Junckers

Huidige ketel op gas Ketel dient enkel voor verwarming Huis 170 m², gesloten bebouwing nieuwe ketel 5 m naar achter plaatsen zodat hij via een gat in achtergevel kan afvoeren. Liefst een Vaillant of een Junckers.
zondag 11 maart 2018

Nazicht waterpomp

De regenwaterpomp in onze garage geeft de melding : failure. De filters werden gereinigd en vervangen. Er komt geen water meer uit de op regenwater aangesloten kranen. Er is eveneens geen lucht vrijgekomen en het regenwater was tot op het laatste gebruik perfect helder.
zondag 11 maart 2018

Herstellen defecte grondwaterpompen

Ik heb 2 grondwaterpompen die geen druk meer aangeven en waar er geen water meer uit komt. Ik zou deze graag laten herstellen.
zaterdag 10 maart 2018

Boiler herstellen

Mijn boiler kan enkel met 2 graden verhoogd worden of anders gaat hij in reset staan, er moet een nieuwe printplaat geplaatst worden denk ik.
zaterdag 10 maart 2018

Verwarmingsketel op aardgas plaatsen

Bestaande CV via stookolie-installatie vernieuwen en vervangen door gas. Er ligt gas in de straat maar nog niet naar de woning.
vrijdag 9 maart 2018

Complete CV installatie installeren

Huidige situatie: verwarming met 1 gaskachel in de living en boiler voor warm water. (+infraroodspiegels) Graag overschakeling naar een gecentraliseerd zuinig systeem voor verwarming en water. Graag een compact systeem die niet al te veel plaats in beslag neemt. Het betreft een kleine smalle woning (+ schuur +- 30 m² ruwbouw)
vrijdag 9 maart 2018

Vloerverwarming plaatsen

Wensen elektrische vloerverwarming in de badkamer. Er is een nieuwe houten vloer roostering waarop isolatie en vloerafwerking kunnen worden aangebracht. De oppervlakte is zeer beperkt en de vloerverwarming zal worden ondersteund door een radiator. Vloerverwarming in badkamer ongeveer 2 m². Elektrische vloerverwarming.
vrijdag 9 maart 2018

Oorzaak geurhinder opsporen en oplossen

Oorzaak geurhinder in eerste instantie opsporen en samen kijken naar eventuele oplossingen. Rioolgeur in hal en sporadisch in badkamer. Ook geurhinder ter hoogte van een overdekt terras.
donderdag 8 maart 2018

Warmtepompboiler en radiatoren plaatsen

Warmtepomp boiler : Plaatsing radiotoren , aanwezig is een elektrisch ketel voor verwarming warm water.
donderdag 8 maart 2018

Lucht - Lucht warmtepomp installeren

Vervangen van accumulatie verwarming keuken-living-badkamer. Graag Lucht lucht warmtepomp plaatsen. Momenteel is er elektrische verwarming.
donderdag 8 maart 2018

Verwarming op aardgas aansluiten

Momenteel accumulatieverwarming in een bestaande woning van 25 jaar oud. Graag overgaan tot verwarming op aardgas met CV. Gas nog niet aanwezig in huis. Op zoek naar een vakman om de leidingen te trekken, ketel te voorzien en dergelijke.
woensdag 7 maart 2018

Zonneboiler en hoogrendementsketel

Momenteel is er een ketel op mazout, deze willen we graag vervangen door een hoogrendementsketel op gas. De leidingen komt men reeds leggen maar we zouden deze ketel willen combineren met een zonneboiler.
woensdag 7 maart 2018

Onderhouden gaskachels

Graag vakman voor herstellen van oude gaskachel, onbekend merk. Drie Flandria's ook nog onderhouden.
dinsdag 6 maart 2018

Vervangen radiatoren en toilet

Graag had ik een offerte gekregen voor vervangen van 3 radiatoren en plaatsen van een hangtoilet

Partners

Partners van Casius