Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1557 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oost-Vlaanderen:

zondag 5 april 2020

Herstelling regenwaterpomp storing wilo fluidcontrol failure

De WILO pomp werkt soms 10 keren na elkaar OK, de 11° keer wil de pomp plots niet starten. Als we op de reset knop drukken start hij terug op en werkt terug normaal voor X keer, soms voor een lange periode, soms voor een korte periode. Telkens als op de reset knop wordt gedrukt start de pomp terug. De laatste tijd is de start met de reset knop wel niet steeds zo vlot meer. Het probleem lijkt erger te worden. Pomp bedient regenwaterput. Deze is niet leeg.
donderdag 2 april 2020

Nieuwe accumulatie of elektrische verwarming plaatsen

We willen 3 oude accumulatievuren vervangen door nieuwe
donderdag 2 april 2020

Lek regenwaterput te herstellen

Onze regenput lekt en staat momenteel leeg. Het is een vierkante gemetste put van 3mx3m, hoogte 1m80. Hoogte overloop: 1m45 ; mangat 50cmx50cm. We zouden graag onze regenput opnieuw kunnen gebruiken.
donderdag 2 april 2020

Gasketel Vaillant onderhouden en indien nodig vervangen

Dringende controle van de gasketel. Gasverbruik is verdubbeld zodat we denken dat er een lek is. Naast dringende herstellingen een onderzoek of deze al dan niet volledig vervangen moet worden.
woensdag 1 april 2020

Onderhoud zonneboiler regess + vervangen thermostaat

- Onderhoud van een Regess Zonneboiler - Vervangen thermostaat (nieuwe thermostaat reeds in bezit)
dinsdag 31 maart 2020

Gaslek opsporen en herstellen

Een Fluvius technieker heeft een dichtheidsproef gedaan en ik zit met een verlies van 0,5l per 10min. Kunnen jullie dit lek opsporen en herstellen aub?
dinsdag 31 maart 2020

Zonneboiler plaatsen

Aankoop & plaatsing zonneboiler op zolder. Is het mogelijk? Indien dit mogelijk is zouden we dit graag laten uitvoeren.
dinsdag 31 maart 2020

Zonneboiler plaatsen

Een zonneboiler combi voor het verwarmen van de woning en van het sanitair water. Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Stookolie (mazout). Deze tank is al verwijderd.
maandag 30 maart 2020

Onderhouden gasboiler

Onderhoud van mijn isigas doorstromer.
maandag 30 maart 2020

Nazicht regenwaterpomp DAB Leader Divertron 1000 x

De regenwaterput werd leeggetrokken door gebruik in de tuin, waardoor de pomp niet kon werken. De put werd opnieuw met stadswater gevuld zodat de pomp helemaal + 50cm onder water staat. De buis van de bovenkant pomp richting het huis werd 'opgegoten' zodat de pomp water bevatte, vervolgens alles opnieuw verbonden, pompschakelaar aangezet. Deze werkte en alle leidingen werden gevuld met water. Na een half uur tot een uur valt de pomp echter terug uit. Zelfde stappen herhaald, pomp werkt terug en na een half uur tot een uur valt deze opnieuw uit.Graag dringend nazicht van de pomp, want deze werkt maar kan niet gedemonteerd worden door mijzelf om na te kijken waar het probleem zich intern bevindt. Momenteel vooral een probleem dat de toiletten niet doorgetrokken kunnen worden.