Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1524 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Lokeren, Merelbeke, Oostakker, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Temse, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oost-Vlaanderen:

donderdag 9 juli 2020

Defect toilet herstellen of vervangen

Defect staand toilet vervangen of herstellen. Toilet lekt.
donderdag 9 juli 2020

Gasleiding doortrekken en gaskookplaat aansluiten

Gasleiding doortrekken van bijkeuken naar keuken. Het betreft een afstand van ongeveer 2,5 meter. Momenteel een elektrische kookplaat maar ik wil een ATAG gaskookplaat. ATAG Gaskookplaat plaatsen en aansluiten op de gas.
woensdag 8 juli 2020

Putwater combineren met regenwater

Reeds aanwezige grondwaterput combineren met nieuw te plaatsen regenwaterput. Er is voldoende ruimte in de tuin om een regenwaterput te plaatsen. Aanwezige grondwaterput word gebruikt voor wasmachine en toilet.
woensdag 8 juli 2020

Hemelwaterinstallatie plaatsen

Betonnen regenwatertank van 3.000L plaatsen en aansluiten. Rustige toevoer, sifonoverloop en dompelpomp met aanzuigleiding en fijnfilter met vlotterbal installeren. Hemelwaterafvoer aansluiten op regenwatertank. Overloopleiding naar afvoerleiding riolering aansluiten. Dompelpompleiding op regenwatercircuit woning aansluiten.
dinsdag 7 juli 2020

Onderhoud zonneboiler Hewalex

Zonneboiler merk Hewalex van ong. 8j onderhouden. Geen idee hoe oud de boiler is aangezien zij in november de woning hebben betrokken en de boiler reeds aanwezig was. Momenteel nog steeds warm water maar hij geeft wel een foutmelding ivm volumestroom en pomp.
dinsdag 7 juli 2020

Vaste gasleidingen plaatsen in een stacaravan + rookafvoer conform maken

Wij renoveren een stacaravan en willen graag koken en water warmen met gas. We hebben 10 meter koperen leiding van 15mm die gebruikt kan worden, koppelingen of solderen laat ik aan de experts over. Er moet propaan komen van 2 gasflessen buiten waar er met kranen gekozen kan worden van welke fles de gas komt. De leiding moet dan doorkomen tot in de badkamer en tot in de keuken. De ontspanners en kranen hebben we niet, en moeten dus ook nog bijgeplaatst worden. Ook is de afzuiging van onze geiser niet in orde, deze dubbelwandige buis (aanvoer lucht plus afvoer rook) moet blijkbaar met een bocht van 90° naar boven verlengd worden, en er moet dan een condensvanger op de buis geplaatst worden. Er zou ook nog een drukpomp geïnstalleerd moeten worden.
maandag 6 juli 2020

Plaatsen van hangtoilet

Hangtoilet uitbreken en nieuwe plaatsen. Het toilet zelf hebben we al.
dinsdag 30 juni 2020

Lek in afvoer water in kelder

Afvoer keukenwater en badkamerwater lek ,water loop in de kelder, Putje waarschijnlijk aan de oorzaak, Grond rondom doordrongen van afvoerwater.dorpel veranda reeds los
maandag 29 juni 2020

Vloerverwarming leggen

Ik zou graag vloerverwarming willen. Over ongeveer 30m²
maandag 29 juni 2020

Gasleiding afsluiten

Gasleiding naar kookplaat afsluiten. Men verandert van gaskookplaat naar inductiekookplaat. Verwarming op gas blijft wel.