Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1540 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 14 december 2018

Radiatoren plaatsen en aansluiten aan ketel

Plaatsen van radiatoren. Aansluiting Viessman ketel. Afkoppelen gasleiding keuken.
donderdag 13 december 2018

Buis in een bestaande schouw steken

Momenteel loopt er een inox buis van de houtkachel tot in het begin van de schouw. Wij hadden die graag laten verlengen (of volledig vervangen) tot bovenaan de schouw.
woensdag 12 december 2018

Gaskachel Wellstraler herstellen

De gaskachel valt telkens uit. We kunnen hem wel aansteken, maar na enkele minuten valt hij terug uit Het merk is Wellstraler, B11BS
woensdag 12 december 2018

Bovengrondse mazouttank reinigen en verwijderen

Ik wou graag mijn mazouttank laten opvullen. Ik vermoed dat die 4000L is. Ligt buiten naast mijn huis . Verwijderen kan niet doordat nutsleidingen en afvoerbuizen kort tegen de tank liggen. Wat is de prijs hiervoor? Eventueel wanneer kan dit werk uitgevoerd worden?(ik vermoed dat er een 50 cm water in de tank staat)
dinsdag 11 december 2018

Herstellen boiler en gaskachel

Juist huis gekocht en zou graag de gasboiler en gaskachel laten controleren.
dinsdag 11 december 2018

Boiler installeren, stopcontacten afwerken en mogelijks vaatwasser repareren

De boiler van de keuken is stuk . Aankopen + installeren van nieuwe boiler. 6 Stopcontacten afwerken : er is iets mis met het stopcontact van de badkamer. Daarnaast moeten er plakketjes op schakelaars gezet worden. wij hebben de plakketjes. De vaatwasser geeft een foutmelding voor warm water, bekijken of dit kan gerepareerd worden, of we een nieuwe moeten kopen.
maandag 10 december 2018

Herstelling Ferroli verwarmingsketel

Problemen met mijn Ferroli verwarmingsketel Optimax 25 C: zeer laag debiet warm water tot totaal geen warm water uit de kranen.
maandag 10 december 2018

Onderhoud gasketel Dietrich

Wij zijn eigenaar en beschikken over condensatieketel De Dietrich – 7 jaar oud – voor gezinswoning, verwarming en warm water.
maandag 10 december 2018

Geurhinder opsporen en repareren

In de slaapkamer van mijn dochter hebben we de laatste tijd veel last van een putjesgeur. Ik heb reeds de sifon vervangen en alle afdichtingen nagekeken aan de lavabo in die kamer, maar de geur blijft en wordt precies erger bij het gebruik van de chauffage - dus ik vermoed dat de geurhinder misschien van ergens anders komt. Graag hulp bij de opsporing van het probleem.
zaterdag 8 december 2018

Aanpassen gasvuur van stadsgas naar flessengas

Ik heb 2 professionele kookvuren. Deze stonden op aardgas, aanpassing maken om flessengas te gebruiken.
zaterdag 8 december 2018

Immergas ketel herstellen

Herstelling ketel Immergas vitrix superior 32 kW. Toestel slaat aan maar valt uit bij 50 graden slaat in veiligheid.
zaterdag 8 december 2018

Houtkachel aansluiten op schoorsteen

Houtstoof (die we al hebben staan) zou een verbinding moeten maken met schoorsteen. Moet dan al dan niet een buis in de schoorsteen gestoken worden.
maandag 3 december 2018

Onderhoud ketel Ideal Standard

Onderhoud ketel Ideal Standard. Mazoutketel.
maandag 3 december 2018

Onderhoud verwarmingsketel mazout

Jaarlijks nazicht en onderhoud mazoutketel Rapido.
zondag 2 december 2018

Filter plaatsen voor regenput

We zouden graag een filter laten plaatsen tussen de leiding en de regenpomp in onze garage (niet in de regenput zelf). Filter nog aan te kopen (door vakman).
zondag 2 december 2018

Lucht - lucht warmtepompen plaatsen voor drie wooneenheden

Wij zijn op zoek naar een goede oplossing om 3 wooneenheden te verwarmen (2 wooneenheden tellen max drie personen en 1 wooneenheid van 2 personen). In het kader van een renovatieproject
zaterdag 1 december 2018

Verwarmingsdefect Chaffoteaux Niagara herstellen

Mijn verwarmingstoestel Chaffoteaux Niagara 30FF is gestopt met werken. Ik vermoed dat er een sensor defect is, ik wil het toestel graag laten herstellen.
zaterdag 1 december 2018

2 nieuwe toiletten vervangen

Het installeren van 2 nieuwe toiletten(1 in badkamer, 1 in apart toiletruimte). Eventueel met zelf gekochte toiletten. Het betreft staande toiletten. Geen betegeling nodig.
zaterdag 1 december 2018

Sanitair in badkamers en toilet installeren

Installatie van door ons aangekocht sanitair: Badkamer 1: installatie bad, wastafel, sifons, aansluiting met watertoevoeren en -afvoeren; installatie hangtoilet en aansluiting op riolering en watertoevoer Badkamer 2: installatie douche, wastafel, sifons, aansluiting met watertoevoeren Ook in het toilet is het toilet zelf te installeren en aan te sluiten op de riolering en watertoevoer. Plaatsen van nieuwe leidingen
donderdag 29 november 2018

Hybride warmtepomp plaatsen

Een deel van de ons huis is reeds gerenoveerd, 1ste en 2de verdiep. Zodanig dat we er in kunnen wonen. Hier zijn dus reeds radiatoren en HR cv-ketel aanwezig waarvan de ketel ook voorzien is voor de verwarming van de te renoveren gelijkvloers/achterbouw. Nu we tijd hebben willen we kijken of warmtepomp, zonnepanelen ed. mogelijk zijn. Aangezien er reeds een cv-ketel aanwezig is lees ik hier dat een hybride warmtepomp aangeraden wordt.
donderdag 29 november 2018

Lucht - water warmtepomp plaatsen

Het is een deel van het renovatieproject van een oude woning waar de vloeren nog op de zavel liggen. Er is de mogelijkheid om deze uit te scheppen tot op 35 cm diepte of meer om een vloerplaat en vloerverwarming te voorzien. Er is niks voorzien van bestaande verwarming van die aard. De woning wordt momenteel verwarmd met één enkele houtkachel.
donderdag 29 november 2018

Regenwaterafvoer naar binnen brengen en aansluiten op afvoer

De regenwaterafvoer op de gevel moet vanaf de gelijkvloerse verdieping naar binnen gebracht worden door een te maken opening. Binnen moet dan een 5 tal meter leiding geplaatst worden die aansluit op een bestaande afvoer.
donderdag 29 november 2018

Onderhoud accumulatieverwarming

Onze accumulatoren geven merkelijk minder warmte af dan toen ze nieuw geïnstalleerd werden meer dan 25 jaar geleden. aantal : 2 na te kijken
woensdag 28 november 2018

Verplicht onderhoud en nazicht met attest Renova Bulex

Verplicht nazicht verwarmingstoestel op aardgas Renova Bulex met attest.
dinsdag 27 november 2018

Onderhoud 3 gaskachels

Nazicht van twee wellstralers en een Flandria . Een wellstraler heeft geen temperatuur regeling meer. (thermostaat werkt niet meer).

Partners

Partners van Casius