Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1533 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 17 juli 2018

Ventilatiesysteem installeren in badkamer

Onze badkamer van 1,8 x 4 m (schatting) is niet geventileerd, waardoor de vochtige lucht zich zeer snel ophoopt tijdens het douchen. Graag willen we dus een ventilatiesysteem aankopen en installeren. De badkamer heeft 1 buitenmuur. Boven de badkamer is een zolderruimte die in de toekomst als muziekstudio zal dienen, dus die buitenmuur lijkt me de beste optie.
dinsdag 17 juli 2018

Pompen en kraantjes plaatsen voor waterput

Ik wil mijn regenwaterput (10000 l) gebruiken en eveneens de bestaande boorput aansluiten met een nieuwe pomp. Ik heb dus 2 pompen nodig en twee kraantjes.
dinsdag 17 juli 2018

Badkamerleidingen herstellen

Leiding van de de badkamer lekt , graag herstellen lekt naar beneden. De badkamer bevindt zich boven de keuken.
maandag 16 juli 2018

Lek warmwatertank Daalderop Mono plus herstellen

Wij vermoeden dat de watertank(boiler) lekt. De warm watertank werkt op nachttarief en we horen de tank opladen over verschillende momenten over de dag en nacht. De veiligheidsgroep lekt met momenten.
maandag 16 juli 2018

Waterput boren voor sproeiwater tuin

Waterput te boren.Enkel voor het sproeien van tuin en wassen auto
zondag 15 juli 2018

Aansluiten houtkachel en flexibel in schouw plaatsen

Houtkachel aansluiten en de flexibel moet men door de schouw trekken. Ook dit doortrekken en afwerken met de nodige buizen.
vrijdag 13 juli 2018

Oude gasboiler vervangen door nieuwe

Bestaande doorstroom gasboiler in badkamer vervangen door nieuwe. Plaatsing in badkamer zelf boven het bad. Type C nodig veronderstel ik.
vrijdag 13 juli 2018

Gas boiler ontkalken en nakijken

De boiler Vaillant komt onmiddellijk op gang maar hij geeft soms zeer heet water en dan wordt het koud water, hij is nog nooit ontkalkt geweest, anders geen probleem, graag nakijken.
donderdag 12 juli 2018

Ventilatie systeem D installeren

Wij zouden graag D-ventilatie systeem installeren. Debieten berekend (475 m³). Ik had begrepen dat zehnder comfoair q600 een goede keuze zou zijn hiervoor. Buizen zouden blijkbaar best Galva buizen zijn.
donderdag 12 juli 2018

Huidige ketel vervangen door Vaillant of Junckers

We zijn op zoek naar een nieuwe condensatieketel. Momenteel hebben we een Chappee Luna 3, maar we zitten met een lekkage die we mogelijks niet meer gedicht krijgen. Indien dit het geval zou zijn, willen we graag een nieuwe ketel zetten. Alleszins niet meer van dit merk. Liefst Junkers of Vaillant.
woensdag 11 juli 2018

Onderhoud ventilatiesysteem vent axia

De Ventilatie Vent Axia geeft systeemfout 001. Graag onderhoud, nakijken of herstelling.
dinsdag 10 juli 2018

Onderhoud van boiler

Geen druk van warm water meer in badkamer en keuken . Boiler onderhoud geven . Doorstromer.
maandag 9 juli 2018

Gasleidingen doortrekken naar de slaapkamers en zolder

Het gelijkvloers heeft CV en is voorzien van radiatoren. Op de bovenste verdieping slaapkamers en op de zolder ligt er nog geen gasaansluiting.
maandag 9 juli 2018

Boren van een waterput met pomp

Boren van een waterput met waterpomp.
zondag 8 juli 2018

Waterontharder plaatsen in huis

Een waterontharder plaatsen voor thuis.
vrijdag 6 juli 2018

Grondwaterpompen herstellen of vervangen

De grondwaterpomp bevindt zich in het tuinhuis en is hoogstwaarschijnlijk kapotgevroren. De regenwaterpomp in huis slaat niet meer aan en waarschijnlijk ook stuk , nieuwe waterpomp plaatsen of herstellen.
donderdag 5 juli 2018

Wc op regenput aansluiten

Wij hebben een bijkomende regenput laten plaatsen van 5000 l, naast de put van 3000 l die vroeger geplaatst was. Vanuit de laatste put wordt water opgepompt voor 2 kraantjes (binnen en buiten) en de wasmachine. Wij willen dit ook voor de toiletten. Ook geïnteresseerd in plaatsen van filters aangezien het water af en toe stinkt.
woensdag 4 juli 2018

Boren van regenwaterput in achtertuin

Ik wil in de tuin achter mijn woning een regenput laten plaatsen/boren. Voor zowel binnen huis gebruik als buitenhuis, tuin te besproeien.
woensdag 4 juli 2018

Onderhoud CV ketel Bullex voor vertrek huurwoning

Ik verhuis over 3 weken, en mijn ketel heeft onderhoud nodig voor vertrek.
woensdag 4 juli 2018

Grondwaterput boren om tuin te besproeien

Grondwater put boren achteraan in de tuin naast tuinhuis,en pomp plaatsen in tuinhuis . Water is enkel om de tuin te besproeien.
dinsdag 3 juli 2018

Septische put en regenwaterput plaatsen

Wij zouden graag een septische put laten plaatsen van 2000 L in beton zo ook een regenwaterput uit beton van 2000 L. Deze zouden ook moeten aan gesloten worden op het rioleringsstelsel.
maandag 2 juli 2018

Onderhoud en ontkalken van elektrische boiler Daaldrop

Daalderop boiler van 120 L. Is 8 jaar oud en zou moeten ontkalkt worden, geeft soms kortsluiting als hij opwarmt.
maandag 2 juli 2018

Septische put en regenwaterput boren voorzijde tuin

Voor leveren en plaatsen van een septische put (5000 L) en regenwaterput (10. 000 L) in de voortuin. Overtollige aarde mag meegenomen worden.
zondag 1 juli 2018

Plaatsen electrische boiler in keukenkast

De boiler wordt voor de eerste maal in de keukenkast geplaatst, omdat de er veel te veel water verloren gaat door afstand ketel naar keuken.
zondag 1 juli 2018

Regenwaterput en septische put in beton leggen

Plaatsen en leveren van regenwaterput van 10000 liter en een septische put voor twee personen. Dit alles in beton en plaatsing voorzien onder oprit.

Partners

Partners van Casius