Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oost-Vlaanderen.

1306 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen, complete CV installatie in NB woning, lucht - Water warmtepomp installeren in NB woning, warmtepomp installeren, volledige installatie van sanitaire nutsvoorzieningen en verwarming, complete CV installatie met radiatoren, complete CV installatie op aardgas plaatsen, water warmtepomp plaatsen in studio's, verwarmingsketels vervangen, plaatsen van vloeistoftanks -waterleiding werkplaats, bestaande ketel vervangen door HR ketel, warmtepomp voor nieuwbouw plaatsen, warmtepomp plaatsen, condensatieketel plaatsen, digitale watermeters te plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 21 november 2017

Waterleidingen vervangen

Waterleiding lekt waarschijnlijk in muur zou er iemand kunnen komen om het te herstellen.
maandag 20 november 2017

Nazicht verwarming

Ik wil mijn verwarming herstellen. Ik kreeg warm water maar geen verwarming.
maandag 20 november 2017

Lucht - Lucht warmtepomp voor NB woningen

Een warmtepomp airco voor verschillende nieuwbouw woningen te Waasmunster.
maandag 20 november 2017

Herstellen van toevoer van het water naar de badkamer

Ten gevolge van een lek moeten de buizen bovengronds doorverbonden worden. Heb de buizen die moeten hersteld worden opgezocht, dit voor zicht te hebben op de werkzaamheden. Hiervoor heb ik in het toilet al breekwerken uitgevoerd.
zondag 19 november 2017

Mazoutketel plaatsen

Omdat we beperkte ruimte hebben waar wasmachine, droogkast en brander/ketel zich bevinden zijn we op zoek naar een modernere compactere ketel/brander op mazout. Hierbij dient rekening gehouden te worden met een beperkt budget. Op stookolie.
zondag 19 november 2017

Vloerverwarming plaatsen en accumulatoren vervangen

Renovatie: Uitbreken van de vloeren. Graag elektrische vloerverwarming plaatsen + radiators verwijderen en leidingen dichten. Dat zou zijn voor een oppervlakte van 120 m² in een bungalow. Kan er met infrarood verwarming gewerkt worden, graag advies, panelen?
zondag 19 november 2017

Hangtoilet plaatsen

Huidige toilet afkoppelen en vervangen door nieuw hangtoilet.
zaterdag 18 november 2017

Sanitaire leidingen verplaatsen in keukens

Er dienen in twee appartementen keukens verplaatst te worden waardoor er nieuwe leidingen dienen gelegd te worden.
zaterdag 18 november 2017

Plaatsen van pomp op regenwaterput

Plaatsen van een pomp op een regenwaterput. Er is een bestaande pomp, maar na jaren geef ik het op, deze laat steeds af en krijgt het water niet meer boven.
vrijdag 17 november 2017

Nazicht verwarming Sapragaz

Grote warme lucht brander in onze winkel wil niet meer aanslaan.
woensdag 15 november 2017

Warmtepomp plaatsen

Het gebouw staat momenteel winddicht en zou graag met vloerverwarming werken via een warmtepomp , ik heb wel maar 14 cm ruimte. (tegel inbegrepen ) . Er is gas aanwezig. Er staat momenteel niks, is een volledige renovatie, enkel de betonplaat ligt er , alles moet nog gelegd worden.
woensdag 15 november 2017

Onderhoud en controle doorstroomboiler Vaillant en kranen vervangen

Ik wil de 2 kranen in de badkamer vervangen , beide heb ik al aangekocht. Flexibels (2) mogen door de loodgieter meegebracht worden. En natuurlijk controle van de doorstroomboiler met attest.
woensdag 15 november 2017

Leidingen plaatsen in keuken

In januari wordt onze nieuwe keuken geplaatst. De leidingen moeten worden doorgetrokken.
dinsdag 14 november 2017

Jaarlijks onderhoud gaskachels en boiler

Wij willen een jaarlijkse controle van de gaskachel. We hebben hier ieder jaar een certificaat voor nodig.
dinsdag 14 november 2017

Controle 3 gaskachels

Betreft jaarlijkse controle: 3 Gaskachels hun verplichte jaarlijkse controle laten geven. Gaskachel : Horn Gaskachel : Wellstraler Gaskachel : Horn
dinsdag 14 november 2017

Herstellen lek waterleiding bad

Ik heb een lek in de warmwaterleiding van mijn badkraan. Bad is ingemetseld dus dient uitgebroken te worden. Lek dichten en terugplaatsen van bad + betegelen.
zondag 12 november 2017

Grond - Water warmtepomp plaatsen

Warmtepomp installeren. Op het moment verwarmen we met mazout. Met een condensketel.
zondag 12 november 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Ik zoek een vakman voor een gas condensatieketel ter vervanging van onze huidige OERTLI OFG106 uit '99. Deze staat hier sinds 2000 en begint nu regelmatig uit te vallen. We hebben een jaarlijks verbruik tussen de 16. 000 en 18. 000 kwh.
zaterdag 11 november 2017

Onderhoud zonneboiler Regess

Graag hadden wij een onderhoud laten uitvoeren op onze zonneboiler type: Regess SU300 met een ReSolWatt II regelaar. Indien mogelijk ook een deftige uitleg over hoe dit systeem optimaal gebruikt kan worden. Woning is onlangs in ons bezit gekomen.
zaterdag 11 november 2017

Diverse sanitaire werkjes

Ik wil een aantal sanitaire klussen laten uitvoeren: een lekkende radiator herstellen, 2 versleten thermostatische kranen op radiatoren vervangen. Desnoods alle radiatoren van nieuwe kranen voorzien. Een extra (kleine) radiator plaatsen in de bergruimte.
zaterdag 11 november 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Oude mazoutbrander is versleten en heeft een hoog verbruik. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)
vrijdag 10 november 2017

Onderhoud accumulatieverwarming

Onderhoud van accumulatoren. Van het merk Thermelec.
donderdag 9 november 2017

Lek dichten chauffage en installeren douche WC en douche

Wij hebben een verbouwing gedaan en nu moet de douche en de Wc nog geïnstalleerd worden. Nazicht van een lek aan waterleiding chauffage.
donderdag 9 november 2017

Plaatsen van rookkanaal + doortrekken van gasleiding en elektriciteit naar de haard

We willen een retro uitziende gaskachel aankopen, tweedehands omdat de nieuwprijs voor die dingen voor ons te hoog ligt. Hiervoor moeten we echter een rookkanaal laten plaatsen + doortrekken van gasleiding en electriciteit naar de haard. Er is een bestaande schouw waarin een dubbelwandige flexibel moet komen om een gaskachel op aan te sluiten. Voor de montage van de kachel moet er ook electriciteit doorgetrokken worden over een afstand van 1m en een gasleiding over een afstand van 4m. Er liggen bestaande stopcontacten op een halve meter van de haard, een electriciteitskast op anderhalve meter, een gasleiding loopt onder de vensterbank door en loopt naar het plafond toe in die electriciteitskast, de gasmeter staat op ongeveer 4 m van de haard.
donderdag 9 november 2017

Warmtepomp plaatsen

Onderzoek naar mogelijkheden en kosten om bestaande stookolie installatie te vervangen door gas (geen aardgas aanwezig) of warmtepomp. £ De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Verwarming op stookolie.

Partners

Partners van Casius