Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1530 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oost-Vlaanderen:

maandag 18 februari 2019

Gasgeiser renova bulex herstellen

Type renova bulex 4.16 aC voor sanitair warm water, modulerend, daterend 1995. Bij waterafname is het water veel warmer dan vroeger, en nadien gaat meestal de waakvlam uit. De thermostatische inrichting is al eens vervangen in 2009.
donderdag 14 februari 2019

Opsporen lek

Lek aan koperen leiding onder de vloer van de warmwater boiler
donderdag 14 februari 2019

Chaffoteaux herstellen of vervangen

Brander slaat niet meer aan en geeft code 50 knipperlicht. Geen verwarming noch warm water.
woensdag 13 februari 2019

Water - water warmtepomp te plaatsen

Graag mogelijkheden voor totaal nieuwe installatie. Woning is volledig te renoveren. Nu in de woning geen verwarming aanwezig. Geen aardgas aanwezig.
maandag 11 februari 2019

Grond - water warmtepomp plaatsen

Geothermische warmtepomp voor verwarming en sanitair op lage en hoge temperatuur + advies voor verticale of horizontale captatie + al dan niet uitbreiden huidige vloerverwarming of gebruik bestaande radiatoren in combinatie met huidige vloerverwarming .
maandag 11 februari 2019

Lucht - water warmtepomp te plaatsen

Koelen en verwarmen van woongelegenheden in woonhuis. Nu centrale verwarming op gas.
zondag 10 februari 2019

Herstelling aan cv ketel Viessmann

Ik heb appartement te verhuren en er is probleem met de ketel. Waterlek en probleem met verbranding. Viessmann Vitopend 222.
zaterdag 9 februari 2019

Nieuwe accumulatie of elektrische verwarming plaatsen

Onze bestaande elektrische accumulatie is dringend aan vervanging toe en we willen graag twee nieuwe accumulatoren plaatsen.
donderdag 7 februari 2019

Lucht - water warmtepomp plaatsen in een renovatieproject

Te verwarmen ruimte is 8x5x2,65. Renovatieproject. Nu verwarming met accumulatie en de bedoeling is om over te gaan naar vloerverwarming met lucht-water warmtepomp.
donderdag 7 februari 2019

Grond - water warmtepomp te plaatsen

Het is de bedoeling om bij de renovatie van een bungalow, bouwjaar 1989, de bestaande vloerverwarming op elektriciteit te vervangen door een warmtepomp en nieuwe vloerverwarmig. In een eerste fase gaat het enkel om het gelijkvloers (+/- 150m2) maar in een tweede fase zou het de bedoeling zijn om op het verdiep kamers en een badkamer te maken. Het is ook de bedoeling om tijdens deze renovatie de woning (momenteel niet bewoond) zo goed mogelijk te isoleren.