Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oost-Vlaanderen.

1199 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: complete CV installatie met vloerverwarming en radiatoren, complete CV installatie met nieuwe radiatoren, complete CV installatie ketel met 5 radiatoren in appartement, complete CV installatie plaatsen, grond - Water warmtepomp installeren in nieuwbouw, cV met radiatoren installeren, complete CV installatie in oude hoeve plaatsen, cV en loodgieterij te plaatsen voor nieuwbouw, vervangen klassieke ketel naar condensatieketel, cV op aardgas plaatsen, nieuwe ketel plaatsen ter vervanging mazoutketel, oude verwarmingsketel vervangen door HR ketel, complete CV installatie op gas plaatsen, omschakeling naar gasverwarming, condensatieketel plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oost-Vlaanderen:

donderdag 21 september 2017

Nakijken elektrische boiler met attest

Nakijken van elektrische boiler voor het verkrijgen van een attest vereist op het einde van een huurcontract.
woensdag 20 september 2017

Warmtepomp plaatsen

Wij zitten momenteel in een volledige renovatie en zijn op zoek naar warmte installatie die iets groener is en ecologisch. Graag warmtepomp plaatsen.
dinsdag 19 september 2017

Levering en installatie van twee Wellstraler 30 radiatoren en onderhoud van één bestaande kachel

Graag levering en installatie van : Twee Wellstraler 30 radiatoren en onderhoud van één bestaande kachel. Nieuwe gaskraantjes zullen moeten geïnstalleerd worden en ventilatie gaten naar buiten toe moeten ook geboord worden.
dinsdag 19 september 2017

Onderhoud en keuring boiler Vaillant

Gasboiler Vaillant heeft onderhoud en keuring nodig voor verkoop van de woning.
dinsdag 19 september 2017

Oude verwarmingsketel vervangen door HR ketel

We beschikken nu over een verwarmingsketel cv ZR/ZWR/ZSR 24 AE van het merk Junkers. Deze begint aan het einde van zijn levensduur te komen (lekken), en we willen deze nog voor het échte begin van de winter vervangen. Het gaat om een ketel die op de zolderverdieping hangt, op een drietal meter hoogte. (omwille van de gemakkelijke luchtafvoer) Aangezien het gaat om een vrij grote, oude woning, willen we de ketel vervangen door een zuinig model.
maandag 18 september 2017

Plaatsen keerklep opgelegd door de Watergroep

Plaatsen keerklep opgelegd door de Watergroep, na de watermeter. Op de binneninstallatie onmiddellijk na de controlekraan.
maandag 18 september 2017

Herstelling van Vaillant Eco Tec Plus

Mijn installatie, Vaillant Eco Tec PLus, is nu 3 jaar oud. Sinds kort heb ik een probleem met mijn warm water. Het water warmt nog op tot +/- 35° maar wordt niet meer heet. Bij het openen van 2 kranen wordt het water zelfs lauw tot koud. Als ik aan de warm water collecteur voel is het zeer duidelijk dat de temperatuur heel fel schommelt bij het aanslaan en uitvallen van de brander maar de gevraagde temperatuur van 65 °C wordt nooit bereikt. Misschien de drie weg klep of membraam? Het onderhoud is ongeveer 1 jaar geleden gebeurd.
maandag 18 september 2017

Vervangen thermostatische douchekraan en nakijken afvoer lavabo

Douchekraan is stuk, deze zou ik willen vervangen door een Grohe 1000. Soms lekt de afvoer van mijn lavabo, misschien moet er een dichting worden vervangen. Ook staat mijn keukenkraan los, kunnen jullie die vastzetten?
maandag 18 september 2017

Complete CV installatie plaatsen

Momenteel elektrische verwarming op accumulatoren en radiatoren. Ook het water wordt elektrisch verwarmd. Ik zou willen weten of de overstap naar pellets zowel voor verwarming als warm water voordeliger zou zijn. Werken zouden voorzien worden volgende zomer Het gaat om een leefruimte, keuken, 3 slaapkamers beneden, badkamer en bureau. Deze wordt later uitgebreid met nog 3 extra slaapkamers en kleine badkamer boven.
maandag 18 september 2017

Onderhoud condensatieketel + nazicht geurhinder badkamer

1) jaarlijks onderhoud van condensatieketel Bulex 2) geurhinder badkamer sinds enkele weken (nieuwe badkamer en leidingen sinds 2015 -geurhinder recent en terugkerend)
zondag 17 september 2017

Onderhoud verwarmingsketel gas en waterverwarmer

Onderhoud verwarmingsketel gas Merk Saint Roch Couvin type ULTRA GELN bwj 2008 en waterverwarmer Vaillant. + Ventilatie nakijken en isolatie buizen
zaterdag 16 september 2017

Onderhoud gas inbouwhaard en schoorsteen

Ik zou graag mijn gas cassette laten onderhouden en de schoorsteen van mijn houtkachel.
vrijdag 15 september 2017

Onderhoud gasketel Vaillant

Onderhoud van gasketel, met alle nodige attesten. Het gaat om een gasketel van slechts één jaar oud. Merk Vaillant.
donderdag 14 september 2017

Condensatieketel vernieuwen

Oude installatie (ouder dan 25 jaar) vervangen. Bij voorkeur door een condensatieketel. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)
donderdag 14 september 2017

Jaarlijkse controle boiler

In verband met de verhuizing, wens ik graag mijn boiler na te laten kijken en een bewijs van controle te mogen ontvangen. Elektriciteitsboiler.
donderdag 14 september 2017

Verwijderen oude gaskachels

In ons nieuwe huis staan drie oude gaskachels. Ze zijn niet conform en moeten verwijderd en afgekoppeld worden. Wij willen in de toekomst graag centrale verwarming plaatsen en daarom moeten ze weg. We hebben ons huis gekocht via het Vlaamse woningfonds. Zij hebben een offerte nodig om de werken te kunnen laten uitvoeren.
donderdag 14 september 2017

Verplicht onderhoud gasketel Vaillant

Onze gasketel heeft een verplicht onderhoud nodig. Merk Vaillant. Het is redelijk dringend... dit zou nog deze maand moeten gebeuren. (Huurhuis waar we deze maand uit moeten).
woensdag 13 september 2017

Onderhoud gasketel de Dietrich

We wonen sinds juni in ons nieuwe huis (= bestaand, gerenoveerd huis) met een condensatie-gaswandketel van De Dietrich. Aangezien we van de vorige eigenaars geen informatie hebben over het onderhoud van de ketel willen we deze graag laten nakijken en eventueel een onderhoudscontract afsluiten.
woensdag 13 september 2017

Grond - Water warmtepomp installeren in nieuwbouw

Nieuwbouw van een rijwoning na sloop van een oud gebouw. Tuinoppervlakte is niet heel groot (want centrum stad), dus verticale geothermische warmtepomp is aangewezen. De pomp moet meerdere badkamers van warm water kunnen voorzien en verwarming van drie verdiepingen.
dinsdag 12 september 2017

Nieuwe regenpomp installeren

Vervanging oude regenwaterpomp. -Nieuwe regenwaterpomp installeren: -Controle leidingen + terugslagklep ed in put -Aansluiting aan collector -Voorzien nodige filters
dinsdag 12 september 2017

Condensatieketel te vernieuwen

Recent huis gekocht, bouwjaar 1999-2000. Momenteel verouderde verwarmingsketel. Graag een degelijke condensatieketel plaatsing inclusief chauffageplaats gelegen achter garage met goede toegang. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Aardgas
maandag 11 september 2017

Controle gaskachel en aansluiting 2 gaskachels en keuring

Ik heb 3 gaskachels in het huurhuis waar ik momenteel woon. Het eerste vuurtje is aangesloten, maar ik ruik een gasgeur... deze zou moeten gecontroleerd worden. Het 2e vuur moet aangesloten worden. Het 3 e vuur is al reeds in werking.
maandag 11 september 2017

Thermokoppel van Well Straler herstellen

Waakvlam slaat telkens uit na temperatuur bereikt .
maandag 11 september 2017

Omschakeling naar gasverwarming

Vervangen van een stookolieketel van 33 kW door een condens gasketel. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)
maandag 11 september 2017

Complete CV installatie in oude hoeve plaatsen

We willen graag een oude boeren hoeve renoveren. Er is geen cv aanwezig in het woonhuis, dit zal een van de eerste werken zijn die we willen beginnen. De living is onderkelderd dus infrezen van vloerverwarming is ons eerste idee. Beneden verdieping heeft een totale oppervlakte van 130 m². Waar moet de installatie gebeuren? : Renovatie Met vloerverwarming.

Partners

Partners van Casius