Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oost-Vlaanderen.

880 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: renovatie appartement Gent, plaatsen van ketel en radiatoren, plaatsen elektrische verwarming, vernieuwen van CV installatie, installatie verwarming met radiator, cV installatie op pellets en vloerverwarming, nieuwe aardgasverwarming en buizen plaatsen, gas binnenbrengen, nieuwe aansluiting en toestellen, overschakelen naar pellets, mazoutketel plaatsen advies en prijsofferte, volledig nieuwe verwarming aanleggen en nieuwe leidingen plaatsen, vervangen CV installatie, van stookolie naar aardgas, advies verwarmingsmogelijkheden en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur in Oost-Vlaanderen:

vrijdag 20 januari 2017

Lek PE buis stadswater die binnen komt in een kelder

Wij hebben een leiding met stadswater dat in een kelder binnenkomt. Nu is die buis voor de flens aan het lekken. De technieker van Aqua Security zegt dat dit een PE-buis. Zoals u kan zien, is er in het verleden al een herstelling op gebeurd. Kunnen jullie langskomen voor offerte om deze buis te herstellen?
donderdag 19 januari 2017

Vervangen van doorstromer badkamer

De onderhoudsfirma is vandaag langs geweest omdat water niet voldoende opwarmt in badkamer (bad/douche) Volgens technicus is de serpentine (het element waar het water doorstroomt om op te warmen) doorgebrand, waardoor het water niet langer degelijk opwarmt. Volgens de technicus is dit een gevolg van de opstelling. Voor een dergelijk systeem van afvoerbuis zou eigenlijk een toestel nodig zijn met ventilatie, waardoor de serpentine meer koeling krijgt ? Gezien de leeftijd van het toestel was hij niet zeker of het nog voorhanden zou zijn. Nu tehnicus aan de lijn gehad en toestel dient vervangen te worden naar de normen.
donderdag 19 januari 2017

Lek opsporen

Er was een zeer hoge waterrekening en misschien is er een lek, hoewel we nergens last van hebben.. ; Graag uw mening.
donderdag 19 januari 2017

Plaatsen en aansluiten wasmachine

Bekijken of het mogelijk is om een wasmachine te plaatsen in de woning en indien nodig, de aanpassingen die hiervoor nodig zijn aan de leidingen te doen.
donderdag 19 januari 2017

Controle gasketel

We hebben een attest nodig voor de huisbaas voor het onderhoud van de gasketel van het type Viessman Vitodens. Het is een redelijk nieuwe gasketel van 3-4j oud.
donderdag 19 januari 2017

Pelletkachel aan te sluiten

Wij wensen een pelletinbouwkachel met aansluiting op de bestaande cv-installatie.
donderdag 19 januari 2017

Gaskachel plaatsen

Aangekochte gaskachel plaatsen.
dinsdag 17 januari 2017

Vernieuwen centrale verwarming

Centrale verwarming op aardgas installeren
dinsdag 17 januari 2017

Vervanging stookolieketel

Installatie is van 1993, merk stookolieketel is nu Viesmann. Mazoutverbruik is maximum 3000 liter/jaar. Condensatieketel mazout lijkt me iets, merk speelt geen rol , goede kwaliteit daar wil ik voor gaan.
dinsdag 17 januari 2017

Verlenging gasleiding

Wij willen graag een verlenging van onze gasleiding vanaf garage naar keuken voor een gasvuur op aan te sluiten. Deze liggen naast elkaar. Is max 10 meter gasleiding.
dinsdag 17 januari 2017

Nieuwe toiletten plaatsen

Ik zoek iemand die volledige nieuwe toilet kan plaatsen . Het is voor de restaurant ener zijn 2 toiletten nodig.
maandag 16 januari 2017

Aansluiting gasbrander en plaatsing radiatoren

Wij hebben nu accumulatie vuren op dag en nachttarief en elektrische boiler. Hebben geen radiatoren . Aansluiting gas brander en radiatoren voor living keuken slaapkamer badkamer 100 vierkante meter ongeveer.
maandag 16 januari 2017

Onderhoud gas inzethaard Well Staler

Via deze weg wil ik een offerte voor het onderhoud van 2 gas inzethaarden. Momenteel duurt het even alvorens de haarden branden.
maandag 16 januari 2017

Ontkalken van Vaillant boiler

De boiler is al in jaren niet meer ontkalkt.
zondag 15 januari 2017

Onderhoud kolenkachel + schoorsteen vegen

Graag onderhoud van kolenkachel die momenteel niet zo goed meer brandt + vegen van de schoorsteen
zondag 15 januari 2017

Plaatsen van radiaotoren

Klein huisje van CV voorzien + condensatieketel. Grote living beneden, 2 kleine kamers op 1ste en 1 grote kamer op 2de verdiep. Vermoedelijk 5 à 6 chauffages nodig.
zondag 15 januari 2017

Plaatsing doorstromer + herstel regenwaterpomp

KEUKEN: levering en plaatsing elektrische warmwater/doorstromer ter vervanging oud toestel. TOILET: vervanging kraan KELDER: herstelling regenwaterpomp + herstelling lekkende waterleiding.
zondag 15 januari 2017

Keuring van gasbrander Bulex type F29E

2-jaarlijkse keuring gasbrander merk Bulex type Thermomaster F29E met vloerverwarmingsunit in huurappartement
zondag 15 januari 2017

Elektrische accumulatie kachels vervangen door cv

Elektrische accumulatiekachels vervangen door CV. Ongeveer een 7 tal radiatoren. Graag een prijsofferte-advies.
vrijdag 13 januari 2017

Vervangen van ketel

Onze Viessmann ketel dateert van 1997 en kan binnenkort aan vernieuwing toe zijn. Daarom hadden we graag een idee gehad welk budget we moeten voorzien voor een nieuwe ketel en brander. Wat als we willen overschakelen naar verwarmen op aardgas? Hoeveel kost zo een aansluiting gemiddeld + een nieuwe ketel en brander?
donderdag 12 januari 2017

Vaatwas plaatsen en aansluiting voorzien

Ik zou een vaatwasser willen plaatsen, maar onder mijn wasbak moet ik een aansluiting hebben. En er zou een keukenkastje moeten verwijderd worden .
donderdag 12 januari 2017

Doorspoelknop toilet vervangen en regelen hoekstop kraan vervangen

Ik zoek een vakman voor het vervangen van nieuwe thermostaatkranen . En wij hebben 2 wc's die lekken aan de onderkant.
dinsdag 10 januari 2017

Plaatsen gootsteenkraan

Nieuwe gootsteenkraan plaatsen en verbinden met elektrische waterverwarming zodat zowel koud als warm water kan genomen worden. Tevens volledig nazicht van afloop, overloop; enz.... kortom alles wat zich onder de gootsteen bevindt.
dinsdag 10 januari 2017

Doorspoelknop toilet vervangen en regelen + hoekstop kraan vervangen

Lek water dringende vraag Aqua Flanders deed reeds een vaststelling van wat er moet gebeuren. Zie beschrijving boven
dinsdag 10 januari 2017

Onderhoud zonneboiler en cv ketel

Ik heb in maart 2015 een zonneboiler en een doorstroom cv ketel laten installeren en wil ze graag eens laten onderhouden mits het al bijna 2 jaar in gebruik is.

Partners

Partners van Casius