Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. U komt in de provincie Oost-Vlaanderen heel eenvoudig en snel in contact met een loodgieter / installateur of meerdere loodgieters / installateurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze loodgieters / installateurs uit Oost-Vlaanderen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw loodgieter / installateur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Oost-Vlaanderen.

964 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een loodgieter / installateur, goed èn betaalbaar, uit Oost-Vlaanderen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een loodgieter / installateur in Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem uit Oost-Vlaanderen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij loodgieters / installateurs voor: uitvoeren sanitair en verwarming, gehele verwarmingsinstallatie en leidingwerk vervangen, totale vernieuwing van de verwarming, verwarming plaatsen met pellet in combinatie met hout, vloer verwarming plaatsen in bestaande woning, installeren individuele watermeters, veranderen verwarmingsinstallatie, verwarming en boiler, vervangen boiler, condensatieketel vervangen, radiatoren vervangen en verplaatsen, elektrische verwarming vervangen door CV op gas, vervangen van volledige verwarmingsinstallatie, nieuw HR ketel plaatsen, vervanging oude stookolieketel door condensatieketel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke loodgieter / installateur uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 28 februari 2017

Warmwater doorstroom Bauknecht

De waakvlam brandt, maar als ik de geiser iets hoger wil zetten, slaat hij af. Op waakvlam alleen is mijn water niet warm genoeg om een douche te nemen.
maandag 27 februari 2017

Attest controle sanitair

Voor overdracht van verhuur appartement heb ik een attest nodig van een loodgieter die bevestigt dat het sanitair zich in goede staat bevindt (geen verstoppingen, ed)
maandag 27 februari 2017

Vervangen boiler

Wij hebben onlangs een huis gekocht en zouden de boiler willen laten vervangen. Is nu elektriciteit en deze verbruikt heel veel.
maandag 27 februari 2017

Elektrische verwarmingsinstallatie omzetten naar gas

Momenteel verwarmen we met convectoren. We hebben enkel elektriciteit dus geen gas. Graag hadden we geweten wat een goede investering zou zijn naar verwarming toe. Eventueel ook de waterverwarming ook op dit systeem aangesloten hebben. Momenteel elektrische boiler van +- 65 liter.
maandag 27 februari 2017

Gasleiding aansluiten fornuis

Ik wens een nieuw gasvuur te laten aansluiten. Er ligt al een grote wachtbuis waardoor de gasleiding moet komen en de bestaande leiding naar condensketel moet licht aangepast worden.
zondag 26 februari 2017

Plaatsen van een condensatieketel

Plaatsen van een condensatieketel water met verwarming op aardgas. Voorkeur voor Vaillant en Vriessman. Graag zo snel mogelijk ook laten installeren.
zondag 26 februari 2017

Elektrische verwarming vervangen door CV op gas

Renovatieproject waarbij vervanging elektrische verwarming nodig is door centrale verwarming op gas.
zaterdag 25 februari 2017

Overschakelen van mazout op aardgas

Zouden graag willen weten wat de kostprijs is voor het overschakelen van mazout op aardgas, daar het al een zeer oude mazout tank is en er toch een nieuwe zou moeten komen en we toch liever anders zouden willen verwarmen.
zaterdag 25 februari 2017

Verwarming op elektriciteit vervangen door CV op aardgas

Prijs indicatie: huis dat nog niet is aangekocht. CV op aardgas in oude woning installeren. Momenteel verwarmd op elektriciteit. Alles nieuw dus. Graag zo weinig mogelijk beschadiging van bestaande muren/vloeren. Ruimtes: Bureau/toilet (toekomstige badkamer, keuken, living, en 4 slaapkamers.
vrijdag 24 februari 2017

Toilet vervangen

Graag wil ik een nieuwe toilet laten installeren. Huidige is aan vervanging toe. Gewone staand toilet.
vrijdag 24 februari 2017

Vervangen van ketel door hoogrendementsketel

Oplossing zoeken voor het verminderen van gasgebruik.
vrijdag 24 februari 2017

Herstellen ondergronds waterlek

We zijn dringend op zoek naar iemand die een ondergronds waterlek wil herstellen. Het lek is reeds gelokaliseerd door een lek detectie bedrijf. De waterleidingen zijn opgebouwd uit gegalvaniseerde leidingen en liggen onder de vloeren, op meerdere plaatsen zien we oxidatie (waar de leidingen zichtbaar zijn). Alle ondergrondse leidingen naar de keuken dienen vervangen te worden. Ook de leidingen in de badkamer vertonen oxidatie en liggen eveneens in de muur.
donderdag 23 februari 2017

Vervangen van een boiler

Huidige elektrische warmwaterboiler moet vervangen worden: Installatie op zolder, klassieke boiler.
donderdag 23 februari 2017

Mazout installatie omzetten naar aardgas

Ik heb nu een mazout ketel installatie en die wou ik graag omzetten naar aardgas ik heb al een aardgas installatie. Lucht/waterpomp?
donderdag 23 februari 2017

Onderhoud gasketel Buderus

Onderhoud gasketel (attest nodig) voor verhuis. In april zou ik uit het huis willen dus ten laatste eind maart moet dit in orde zijn.
woensdag 22 februari 2017

Overschakelen naar aardgasverwarming

Binnenkort willen wij verbouwen en overschakelen op aardgas. De tank (5000l) in de tuin zouden we moeten verwijderen omdat er fundering boven komt van een uitbouw en daarna opvullen met verdicht zand. U kan momenteel niet met een kraan aan de plaats. We hebben niet zoveel plaats naast de garage.
woensdag 22 februari 2017

Breuk afvoer naar riolering herstellen

Breuk in de afvoer naar riolering onder het huis. De breuk is gelokaliseerd. Ik kan eventueel zelf de plaats openleggen. Misschien kan er een nieuwe pvc leiding in de oude versleten afvoer geplaatst worden. Ik kan en durf dit zelf niet, laat het liever aan professionelen. Er moet ook buiten in de voortuin (reeds blootgelegd) een controleput gemetst worden.
woensdag 22 februari 2017

Onderhoud verwarmingsketel Buderus

Tweejaarlijks onderhoud Buderus gaswand condenserende ketel.
dinsdag 21 februari 2017

Installeren regenwaterput

Wij willen graag een regenwaterput van 5000 liter in een bestaande rijwoning: er zal een kraan aan te pas komen om alles over de woning te tillen. Er is weinig plaats, kan alleen langs voorzijde. Graag door een vakman ter plaatse komen kijken naar de werken die moeten worden uitgevoerd, en kijken naar de mogelijkheden om met een kraan alles over te zetten.
dinsdag 21 februari 2017

Eindnazicht boiler en schouw

Voor onze verhuizing begin maart moeten gasboiler (merk FER) en schouw nog gecontroleerd worden.
maandag 20 februari 2017

Gas condensatieketel plaatsen

Prijsofferte : gascondensatieketel plaatsen. De huidige ketel valt steeds uit.
maandag 20 februari 2017

Sifon te plaatsen

Ik wil een sifon laten plaatsen voor de wasmachine voor de evacuatie van het water, nu is er enkel een kraan. De buis zou zich in het gat in de muur bevinden.
maandag 20 februari 2017

Nieuwe cv ketel verwarming en warm water

Aanvraag tot dringende installatie nieuwe CV ketel vanwege defecte huidige installatie in bewoonde woning De installatie bedient zowel radiatoren als warm water boiler.
maandag 20 februari 2017

Nazicht 3 gaskachels

Vraag voor (zo snel mogelijk) nazicht & attest van 3 gaskachels (in 3 verhuurde wooneenheden - zelfde adres). Er is er eentje die blijkbaar geurginder geeft. Adres : Gent (nabij Decascopen).
zondag 19 februari 2017

Gaskachel laten nazien en reinigen schoorsteen

Onderhoud van 2 gasconvectoren en reinigen 2 schoorstenen

Partners

Partners van Casius