Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1491 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oost-Vlaanderen:

woensdag 16 oktober 2019

Waterpomp aan te sluiten

We hebben een geboorde put in ons kantine maar we zoeken nu een ander pomp voor het water omhoog te trekken met een filter ertussen. De installatie nu is al redelijk oud vandaar. Nieuwe pomp nodig.
dinsdag 15 oktober 2019

Vervangen radiatoren en afstellen centrale verwarming

De centrale verwarming is op aardgas merk ketel Bulex. Momenteel zijn er nog radiatoren van het type "convector". Deze zou ik graag vervangen door radiatoren (in totaal 10) 4 op de benedenverdieping en 6 boven. de condensatieketel maakt de schouw nat door de slechte afvoer van de condensatie. dit moet hersteld worden.
maandag 14 oktober 2019

Steenput of ringput plaatsen

Plaatsen van een steenput diepte ongeveer 3.5 meter voor het wateren van dieren op de weide.
zondag 13 oktober 2019

Waterpomp herstellen

Ik vermoed dat ik problemen heb aan mijne controller. Waterpomp is uitgevallen en trekt geen water meer. Merk van de waterpomp is DAB.
zaterdag 12 oktober 2019

Draadloze thermostaat laten plaatsen

Een draadloze thermostaat laten plaatsen (Junkers ZWB42)
vrijdag 11 oktober 2019

Vervangen boiler

Oude boiler 150 liter wegnemen en nieuwe elektrische boiler van 150 liter plaatsen.
donderdag 10 oktober 2019

Herstelling ketel en jaarlijks onderhoud Junkers

Betreft een ketel van het merk Junkers , aangesloten op een gastank van Primagaz. Deze heeft vorige winter even gewerkt , maar dan een error code gekregen en sindsdien geraakt de ketel niet door de opstart fase. Dit moet hersteld worden of een offerte opmaken als het geen kleine klus is. Als het snel te herstellen is, graag ineens ook jaarlijks onderhoud met attest.
donderdag 10 oktober 2019

Ketel onderhouden

Onderhoud van onze Immergas ketel, bevindt zich in ons washok.
dinsdag 8 oktober 2019

Onderhoud en keuring van Junkers cv ketel

Plaatsing ketel is gebeurd door technieker van Sack. Ketel is aansturing van verwarming (vloer + cv) + warm water
dinsdag 8 oktober 2019

Viesmann ketel onderhouden

Onze gascondensatieketel van Viessman is ongeveer 2 jaar oud en heeft zijn eerste onderhoud nodig. Bevindt zich op de gelijkvloers in de berging.