Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een loodgieter / installateur uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende loodgieters / installateurs. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs.
1375 klanten uit Oost-Vlaanderen bevelen een bij Casius in Oost-Vlaanderen aangesloten loodgieter / installateur aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Oost-Vlaanderen, kan u deze hier kiezen: Aalst, Beveren-Waas, Dendermonde, Evergem, Gent, Gentbrugge, Geraardsbergen, Hamme (O-Vl), Lokeren, Merelbeke, Oudenaarde, Sint-Amandsberg, Sint-Niklaas, Wetteren, Zottegem Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in de provincie Oost-Vlaanderen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Oost-Vlaanderen:

dinsdag 2 januari 2018

Brander op pellets plaatsen

Geachte Ik vraag een plaatsing vaneen cv brander op pellets Met hout. Mogelijkheden en advies , ter plaatse komen kijken of het kan.
maandag 1 januari 2018

Sanitair herstellen

Het toilet is kapot, de watertoevoer is gebroken waardoor het water er blijft uit spuiten. Ook de buizen (pvc) van afwasbak krijg ik niet meer in elkaar door de rubbers die verstorven zijn. Ook de kraan van lavabo badkamer blijft lopen en moet vast gezet worden.
zondag 31 december 2017

Nieuwe boiler en installatie plaatsen

Ik heb een oude boiler op aardgas die ik graag wil laten wegnemen. Ik zou graag een nieuwe boiler op aardgas laten plaatsen. Merk en dergelijke bespreek ik graag met de vakman.
zaterdag 30 december 2017

Plaatsen van 2 nieuwe radiatoren

Door verbouwingen zouden er 2 nieuwe vertikale radiatoren van elk ongeveer 2000 watt bijgeplaatst moeten worden in keuken en veranda
vrijdag 29 december 2017

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Appartement op eerste verdieping. Ouderdom 25 jaar. Isolatie : Dubbel glas, spouwmuurisolatie, Dubbel dakisolatie( glaswol en PUR), vloerisolatie. Onlangs volledig gerenoveerd. Wordt voorzien van zonnepanelen. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Elektrische verwarming
vrijdag 29 december 2017

Plaatsen van nieuwe gaskachels

In ons nieuwe huis staan drie oude gaskachels. Ze zijn niet conform en moeten verwijderd en afgekoppeld worden. Intussen hebben wij twee recente gaskachels gekocht die wij graag zouden laten aansluiten.
donderdag 28 december 2017

Warmtepomp plaatsen

Wij hebben een nieuw (oud) huis gekocht. De verhuis is gepland ergens in juni 2018. De woning waar we naartoe gaan wordt nu verwarmd door mazout. Wij wensen echter over te schakelen naar een ander systeem. We weten nog niet of we al dan niet gaan verwarmen met een warmtepomp of centrale verwarming op aardgas. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in: : Een bestaand gebouw Welke installatie hebt u momenteel? : Verwarming op stookolie
woensdag 27 december 2017

Nazicht leidingen toilet

Sinds deze zomer heb ik een woning gekocht. Ik heb de vorige eigenaar reeds aangesproken over de geur van de leidingen maar volgens hem was er nooit een probleem. Echter, telkens ik mijn toilet doorspoel hangt er een geur in de badkamer, living en gang. (leidingen in de badkamer, beerput in living, riolering in gang).
woensdag 27 december 2017

Warmtepomp installeren

Ik zoek een duurzame oplossing die me kan loskoppelen van mijn gasleverancier en een redelijke terugverdientijd kan bieden. De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in een bestaand gebouw. Momenteel verwarming op gas.
dinsdag 26 december 2017

Mazouttank verwijderen en plaasten regenwaterput

Wij hebben een mazouttank die afgesloten is, aangezien alles nu verwarmd wordt op gas. De mazouttank is verzegeld maar niet opgevuld. Wij hadden deze graag laten verwijderen, en ineens een regenwaterput laten plaatsen. Eventueel een watertank die zowel grondwater als regenwater opslaat?
dinsdag 26 december 2017

Toilet in badkamer met afvoer plaatsen

Ik kocht zonet mijn eerste woning aan (halfopenbebouwing van 1960). Voorlopig is er enkel een toilet op de binnenkoer. Graag had ik een toilet op het 1e verdieping in de badkamer bijgeplaatst. Hiervoor zal een nieuwe afvoer voorzien moeten worden. Vermoedelijk is de beste oplossing het plaatsen van een nieuwe septische put in de voortuin (straatkant).
zaterdag 23 december 2017

Waterpomp regenput herstellen of vervangen

De waterpomp die in onze regenput hangt is kapot. We weten niet of deze kan hersteld worden of dat we een nieuwe zullen nodig hebben. We hebben de pomp al proberen resetten, maar er komt geen druk op.
zaterdag 23 december 2017

Defecte elektrische verwarming nakijken

Ik heb een nieuwe woning aangekocht waar de elektrische verwarming het net laat afweten. Ik ben op zoek naar een tijdelijke oplossing voor dit probleem en een alternatief van verwarming.
vrijdag 22 december 2017

Verwarmingsketel plaatsen

Momenteel hebben wij mazout ketel, wij willen graag onze ketel verwijderen en naar een andere systeem gaan, wij twijfelen tussen aardgas en elektriciteit. Als wij naar elektriciteit veranderen moeten wij alle radiatoren ook vervangen? Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout).
donderdag 21 december 2017

Volstorten septische regenwater put

Graag zou ik een oude put in mijn achterplaatsje laten opvullen. Hij staat droog (ligt een beetje steenpuin in). Put is ongeveer 2m³ groot, toegankelijk met putdeksel momenteel (moet wel weg erna het deksel).
donderdag 21 december 2017

Nieuwe verwarming plaatsen

Ik heb bestaande elektrische verwarming met convectoren, maar dit is erg duur. graag advies voor een zuiniger systeem, vernieuwen van de verwarming.
woensdag 20 december 2017

Gaskachel Wellstraler repareren

De ventilator van de gaskachel werkt niet meer, haard is net gereinigd maar deze mensen konden dit niet herstellen. Het gaat om een ingebouwde Wellstraler gashaard.
maandag 18 december 2017

Installatie wasmachine

Nieuwe wasmachine aansluiten.
maandag 18 december 2017

Gasleiding aanleggen naar verwarmingsketel

Ik wil een gasleiding laten aansluiten op een nieuw geïnstalleerde verwarmingsketel? De leiding moet nog worden aangelegd maar de leiding kan ik eventueel zelf voorzien.
maandag 18 december 2017

Installeren van waterpomp in nieuwbouw

Ik ben bezig met een nieuwbouw en moet waterpomp installeren ,heb reeds een betonnen waterput geinstalleert. Graag ter plaatse komen kijken om te zien welke soort pomp er moet worden geiinstalleerd.
maandag 18 december 2017

Onderhoud verwarmingsketel

Onderhoud ketel - 4 jaar oud.
maandag 18 december 2017

Bidet verwijderen en wasmachine aansluiten

Ik wil een ouderwets bidet in mijn badkamer verwijderen en in plaats mijn wasmachine laten aansluiten. Tegelijkertijd wou ik ook een afvoer laten plaatsen voor als ik ooit een droogkast koop.
maandag 18 december 2017

Wilo regenpomp te herstellen of vervangen

Ik heb een wilo fluid control regenpomp Multi eco 35.6. Ik merk op dat deze druppels verliest en zou deze eens graag laten herstellen of vervangen indien nodig.
zondag 17 december 2017

Vervanging van een bestaande radiator en onderhouden cv ketel

Mijn radiator in mijn slaapkamer is te klein en ik wil dit vervangen met 1 grotere radiator of door 2 kleinere. Als afmetingen dacht ik aan 2 keer 500 x 1200 x 33. Daarnaast ook graag de cv ketel en het expansievat onderhouden.
zondag 17 december 2017

Elektrische boiler plaatsen

Onze oude boiler moet vervangen worden. We hebben reeds een nieuwe elektrische boiler aangekocht, het is dus enkel het vervangen dat moet gebeuren.

Partners

Partners van Casius