Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Aalst:

Nazicht van bulex verwarmingstoestel

Bulex verwarmingstoestel onderhouden en bijhorend attest voorzien.

Onderhouden Radson verwarmingsketel

Wandketel Radson Multicomfort te onderhouden en af te regelen met wettelijk attest.

Gasleiding herleggen

Positieve gaskeuring nodig tegen eind augustus. Aannemer heeft te dunne gasleiding gelegd waardoor vorige keuring afgekeurd is. Aannemer is momenteel in bouwverlof en heeft heel wat andere zaken ook verkeerd gedaan waardoor ik dit liever door een ander bedrijf laat doen. Gasleidingen lopen van meter tot boiler. (12-13 meter). Geen andere toestellen hebben nood aan gas. Huidige gasleiding zit in de vloer met ingecementeerd. In de muur is er al pleisterwerk op verricht. (mogelijk loopt de gasleiding achter de douche. Graag vloer na de werken weer effen maken zodat ik het laminaat er weer op kan zetten. Pleisterwerk op de muren ook graag weer in orde brengen.

Afvoer WC vervangen

afvoer wc op 1e verdieping verstopt; wellicht moet de afvoerbuis vervangen worden.

Elektrische boiler van Bulex herstellen of vervangen

Boiler voor warm water in de badkamer lekt. Te herstellen of vervanging indien nodig. Het gaat om een elektrische boiler van 200 liter van het merk Bulex.

Lek in riolering herstellen

Dichten van een lek in een inspectieput van het riool (afwatering badkamer, keuken en regenwater dak). Deze inspectieput is bereikbaar via een putdeksel (22x22 cm) in de garage.

Gaskachel reinigen

Betreft een algemene reiniging van een gaskachel en schouw. Gaskachel Goffart

Boiler herstellen

De Elexia 2 boiler geeft geen warm water meer. Ketel moet hersteld worden.

Nieuwe verwarmingsinstallatie en radiatoren op gas plaatsen

Nieuwe cv installatie en radiatoren te plaatsen voor een renovatieproject. Het gaat om een oud herenhuis met twee verdiepingen, 40 m² per verdieping. Nieuwe installatie op gas en zo een 13-15 radiatoren te voorzien.

Regenwaterpomp vervangen

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen voor het vervangen van onze huidige waterpomp die niet juist werkt en blijkbaar ook niet correct is aangesloten. De pomp zal wss vervangen moeten worden.