Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Aalst:

Vloerverwarming infrezen en aansluiten

Vloerverwarming infrezen in de chape die er al zal liggen binnen een renovatieproject. Het gaat over een oppervlak van 180 m², alles op het gelijkvloers. Vloerverwarming daarna aansluiten op de condensatieketel.

Zonneboiler plaatsen

Een zonneboiler combi voor het verwarmen van de woning en van het sanitair water. Huidige brandstof voor warmwaterproductie: Stookolie (mazout). Deze tank is al verwijderd.

Elektrische boiler plaatsen

Nieuwe elektrische boiler plaatsen. Word geplaatst in keuken in kast. Oude ook wegnemen. Enkel waterverwarming.

Herstellen afvoerbuis onder de oprit

De rioleringsafvoernuis onder mijn oprit is stuk. Via een camera heb ik vastgesteld dat er een herstel van de buis nodig is. Ik zoek iemand die dit kan herstellen en mijn oprit in de oorspronkelijke staat kan herstellen. Oprit met kleiklinkers met daaronder stabilisé. Halve meter - meter stabilisé. Ik kan het vrij goed lokaliseren.

Toilet en kraantje installeren

Toilet plaatsen. De nieuwe toilet al aangekocht. Nog aansluiten en nieuw kraantje plaatsen

Waterput boren in achtertuin

Wij willen graag een waterput laten boren in onze achtertuin, zodat wij dat water kunnen gebruiken om onze tuin te begieten. Graag zo snel mogelijk installeren.

Onderhouden brander Immergas

Graag onderhoud van brander Immergas Victrix 26 Kw

Vervangen radiatortoestel door verticale designradiator

We zouden graag een radiator in de woonkamer vervangen door een verticale designradiator (zoals in bijlage). Wij zijn van plan deze te bestellen, maar indien u liever zelf een soortgelijke radiator bestelt bij uw leverancier, gelieve dan een offerte door te sturen. Alvast bedankt! Meer uitleg staat in de bijlage.

Waterpomp herstellen

Ik vermoed dat ik problemen heb aan mijne controller. Waterpomp is uitgevallen en trekt geen water meer. Merk van de waterpomp is DAB.

Nazicht van bulex verwarmingstoestel

Bulex verwarmingstoestel onderhouden en bijhorend attest voorzien.