Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Aalst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Aalst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Aalst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Aalst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Aalst:

Mazoutketel vervangen door gasketel en leidingen leggen

Mazoutketel te vervangen door gascondensatieketel. Gasleidingen binnenshuis aanleggen en aansluiting voorzien voor gasworkbranders voor nieuwe horecazaak.

Hybride warmtepomp plaatsen

Een deel van de ons huis is reeds gerenoveerd, 1ste en 2de verdiep. Zodanig dat we er in kunnen wonen. Hier zijn dus reeds radiatoren en HR cv-ketel aanwezig waarvan de ketel ook voorzien is voor de verwarming van de te renoveren gelijkvloers/achterbouw. Nu we tijd hebben willen we kijken of warmtepomp, zonnepanelen ed. mogelijk zijn. Aangezien er reeds een cv-ketel aanwezig is lees ik hier dat een hybride warmtepomp aangeraden wordt.

Reparatie hangtoilet drukknop water

Het lukt niet meer om via de drukknop water in het toilet te krijgen. Graag herstellen.

Nieuwe gasboiler in de badkamer plaatsen

Plaatsen van een nieuwe boiler in de badkamer aangezien de oude versleten is. Gaat om een boiler op gas en de nieuwe moet een zijn die ook ontsteekt bij gebruik kleine waterhoeveleeheid. Merk en type bespreek ik graag met de vakman.

Plaatsen van 2 hangwc's en bijhorende lavabo

Ik zou graag dat er 2 hangwc's gemonteerd kunnen worden en ook klein wasbakje. Momenteel is er enkel de afvoerbuis al voorzien in de vloer en aansluiting water is er ook al. Maar de kamer daar boven zou dit nog moeten gebeuren. Materiaal zou ik aankopen bij X2O de wc's dan toch , omdat daar nu lopende acties zijn.

Boren van regenwaterput in achtertuin

Ik wil in de tuin achter mijn woning een regenput laten plaatsen/boren. Voor zowel binnen huis gebruik als buitenhuis, tuin te besproeien.

Nieuwe geiser installeren Van Marcke

Oude geiser wegdoen en nieuwe installeren heb nieuwe aangekocht. Merk van Marcke van 14 liter. Op aardgas.

Boiler herstellen

Mijn boiler kan enkel met 2 graden verhoogd worden of anders gaat hij in reset staan, er moet een nieuwe printplaat geplaatst worden denk ik.

Onderhouden aardgasketel en afleveren attest

Aardgasketel moet gecontroleerd worden met afgifte attest.

Probleem aansluiting douche en lek boiler herstellen

Er zit water in de muren en in de vloer afkomstig van de douche, het probleem zit hoogstwaarschijnlijk ergens bij de aansluiting. Ook is er een lek aan de boiler dat ik wil laten repareren. Ik zoek iemand die beide problemen kan verhelpen.