Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij loodgieters / CV-installateurs voor elektrische boiler van bulex herstellen of vervangen:

Elektrische boiler van Bulex herstellen of vervangen

Boiler voor warm water in de badkamer lekt. Te herstellen of vervanging indien nodig. Het gaat om een elektrische boiler van 200 liter van het merk Bulex.
Offertes van loodgieters / installateurs voor loodgieterij uit Aalst (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor elektrische boiler van bulex herstellen of vervangen uit heel België:

Oude boiler vervangen

Oude boiler merk Daalderop in keuken vervangen. Graag elektrische boiler.

Vervangen elektrische boiler

Ik zou graag een doorstromer willen nemen op 220 volt

Elektische boiler plaatsen

Centrale verwarming op gas moet weg en ik wil een elektrische boiler installeren om water te verwarmen. Appartement van 50 m², dus ik vermoed een boiler van 30 - 50 liter.

Controle van elektrische boiler

Elektrische boiler: tweejaarlijks onderhoud.

Stroomverlies opsporen

We verwarmen ons huis elektrisch (met accumulatievuren en elektrisch boiler) en onze laatste jaarafrekening was hoog. Is het mogelijk om te testen of we stroomverlies hebben en/of er een vervanging nodig is van elektrische verwarmingstoestellen?

Boiler herstellen

Het water van het bad/de douche wordt niet meer warmer na een bepaalde temperatuur, het water uit de keukenkraan wordt naar mijn gevoel dan weer veel te warm. Het huurhuis wordt verwarmd met elektrische radiatoren. Er ligt een verouderde elektriciteit uit de jaren '70. Merk boiler onbekend.

Elektrische thermostaat plaatsen

Thermostaat accumulatie kachel met dagelement vervangen. Graag thermostaat die men op afstand kan bedienen via wifi. Ook elektrische boiler meer schakelen van op afstand.

Elektrische keukenboiler vervangen

Ik had een kapotte elektrische boiler in de keuken onder de gootsteen die vervangen moest worden (max 10l). De maximale spanning van de boiler kan 2000w zijn en maximale afmetinge 42 (h) x 23 (d) x 26 (b). De boiler moet regelmatig zijn (niet drukloos).