Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Aalter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Aalter.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Aalter of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Aalter die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Aalter:

Nazicht rapido condensatieketel

Wij zoeken een vakmanvoor Rapido Stookolie verwarmingsketel voor het afstellen en jaarlijkse controle.

Keukenkraan vervangen

Oude keukenkraan dient vervangen te worden door een nieuwe. Aansluiting via extra boiler. Keukenkraan reeds aangekocht.

Leiding naar septische put vervangen

Nieuwe leidingen aanleggen van septische putnaar straat. Nieuwe afvoeren naar regenput. Gescheiden stelsel.

Nieuwe accumulatie of elektrische verwarming plaatsen

Onze bestaande elektrische accumulatie is dringend aan vervanging toe en we willen graag twee nieuwe accumulatoren plaatsen.

Gasketel De Dietrich onderhouden

Onderhoud en wettelijk nazicht gasketel de dietrich mcr24/28 mi.

Lucht - Lucht warmtepomp plaatsen

Ter vervanging van accumulatieverwarming wil ik graag een lucht-lucht warmtepomp laten installeren. De te verwarmen ruimtes zijn de leefkamer, keuken, slaapkamers, hal, badkamer en toilet. Dit is in totaal ongeveer 70-80 m². Het gaat om een renovatieproject van een bungalowwoning met houten roostering en ongebruikte zolderverdieping.

Complete CV installatie installeren

Ik wil centrale verwarming plaatsen op gas, voor een 5tal ruimtes, de totale opp van het huis is 160m² Betreft een verbouwing waarbij het gebouw nu helemaal gestript is. Aardgasaansluiting is reeds in orde. Ook graag eventueel informatie over ventilatie systeem C.

Regenwaterpomp installeren

Wij hebben al een regenwaterpomp maar deze dient in onze berging aangesloten te worden aan de reeds klaarzittende darm van de regenwaterput. Graag optioneel mee te voorzien: doortrekken van regenwaterpomp naar een vorstvrij kraantje aan de gevel van onze woning (+- 3,5 meter te overbruggen van pomp naar buitenmuur - inclusief doorboren muur).

Ledigen sceptische put

Ledigen van septische put. Graag zo snel mogelijk , opzeg loopt en is gedaan eind december.

Plaatsen filter put en aansluiten pomp

Plaatsen filterput met leveren en aansluiten van bijhorende bronpomp.