Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Aspelare te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Aspelare.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Aspelare of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Aspelare die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Aspelare:

Zonneboiler plaatsen

Aankoop & plaatsing zonneboiler op zolder. Is het mogelijk? Indien dit mogelijk is zouden we dit graag laten uitvoeren.

Nieuwe geiser installeren

Er moet een nieuwe aardgasgeiser geïnstalleerd worden. Er is een gebruiksklare gasaansluiting aanwezig, maar deze wordt momenteel enkel gebruikt voor verwarming (gashaard). Alles van water kan zelf aangesloten worden. Enkel de gasgeiser (11 liter) moet geïnstalleerd worden inclusief gasaansluiting.

Lek te herstellen

We hebben een lek van een afvoerbuis in de keuken. Nu moeten we een bestek hebben voor de verzekering. De vloer is er al volledig uit en de buizen liggen bloot.

Vervangen van mazoutketel naar gascondensatieketel

Vervanging van mazoutketel en installatie gascondensatieketel

Combiketel of klassieke ketel plaatsen

Combi ketel ( condensatie gaswandketel of klassieke gaswandketel) voor warm water en verwarming

Douche renovatie

Oude douche is uitgebroken. Nieuwe douchebak 110x90 + douchepanelen 110x200 90x200 90x200 te plaatsen. Nog niet aangekocht Douche mengkraan Douche afloop

We zoeken een verwarmingssysteem met ...

We zoeken een verwarmingssysteem met aardgas, dat lucht verwarmt via kanalen, die tegelijk ook dienst kunnen doen als ventilatie.