Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Assenede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Assenede.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Assenede of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Assenede die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Assenede:

Onderhoud gaswandketel

Tweejaarlijks onderhoud gaswandketel Niagara Delta Chaffotaux & Maury.

Water aan- en afvoer verplaatsen in keuken

Afvoer in de keuken en de toevoer van warm en koud water (2 Shell kraantjes) in de keuken aan de gootsteen zouden een 30 tal cm dienen verplaatst te worden omdat er een vaatwasser op deze plaats komt.

Grond - water warmtepomp plaatsen

Momenteel verwarmen wij met een mazoutketel. We hebben grond rondom de woning die kan gebruikt worden. Als we kiezen voor een warmtepomp met zonnepanelen . Woning is geisoleerd en dubbel beglazing.

Lucht - water warmtepomp te plaatsen

Warmtepompboiler in combinatie met een Warmtepomp voor gezin van 4 pers. In Nieuwbouw.

Warmtepompinstallatie aanleggen

Graag vakman voor zowel een horizontaal als verticaal buizennetwerk, dit voor de verwarming van een huis van ongeveer 230 m² (vloerverwarming, gelijkvloers en verdiep samengeteld) alsook voorziening in warm water. Nieuwbouwwoning.

Oude ketel verwijderen

Graag prijs voor: Oude CV ketel verwijderen, oude schouw afbreken en nieuwe afvoer voor het condensaat plaatsen en nieuwe ketel plaatsen.

Nieuwe gasleiding leggen

Plaatsen van een nieuwe gasleiding van ongeveer 13 meter, van buiten naar binnen naar 1ste verdiep gasketel. Graag had ik een offerte ontvangen.