Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Bazel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Bazel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Bazel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor cv en verwarming loodgieterij in Bazel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Bazel:

Airco plaatsen

Ik zou graag een vaste airco willen plaatsen in mijn slaapkamer. Nu vraag ik mij af of het mogelijk is om zo'n vaste airco te recupereren indien we verhuizen.

Verwarmingsketel plaatsen

Oude mazoutbrander is versleten en heeft een hoog verbruik. Welke brandstof wordt er gebruikt? : Stookolie (mazout)

Water warmtepomp plaatsen

De warmtepomp moet geïnstalleerd worden in renovatiewoning.

Onderhoud van verwarmingsketel gas

Betreft 2 jaarlijks onderhoud: Onderhoud verwarmingsketel gas. Adres navragen bij telefonisch contact.

Vervangen van kachels

Graag had ik een offerte gehad voor het vervangen van mijn houtkachel in een pelletkachel. Is het mogelijk een prijs te geven met een systeem dat de centrale verwarmingsketel vervangt door buizen die in de pelletkachel lopen en zo het hele huis verwarmen?

Gasleiding/waterleiding na te kijken

Lek in de gasleiding. Waterleiding naar badkamer lekt. Buizen waterleiding zijn nog in lood en er zit nog geen terugslagklep op. Eventueel al gedeeltelijke renovatie. Bespreekbaar volgens budget. Dringendste is vooral kunnen gebruik maken van de badkamer.

Verwarming

verwarming op gas vervangen door verwarming op elektriciteit in aansluiting op zonnepanelen welke zijn de mogelijkheden ?

lek in riolering naar de straatkant

lek in riolering naar de straatkant

wij zouden onze 9 jaar oude probleem ...

wij zouden onze 9 jaar oude probleem ketel willen laten vervangen door een condensatieketel junkers. voor oppervlakte gezinswoning van ongeveer 185m² leefruimte. graag de totaalprijs met speciale afvoer dat in de schouw zou moet worden gemonteerd . de ketel komt te staan in een bergruimte van ongeveer 7m² alle aansluitingen van bv Gas en warm - koud water zijn natuurlijk al voorzien. ons voorkeur gaat uit naar een type ketel dat fiscaal voordelig is! wat we zeker niet willen, is de afvoer door een gat in de gevel naar buiten laten gaan! ( zoals men soms ziet )onze voorkeurgaat uit naar het type Junkers CerapurComfort wandketel. MVG Inno

We hebben tijdens de bouw van onze ...

We hebben tijdens de bouw van onze woning een schouw voorzien. Daarin willen we nu een kachel laten plaatsen. We verwarmen met gas, dus de kachel dient als secundaire / occassionele verwarming