Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Beveren Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Beveren Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Beveren Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Beveren Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Beveren Waas:

Installatie regenwaterpomp in de put

Regenwaterpomp installeren om aan te sluiten op 2 toiletten, buitenkraan en wasmachine.

Zonneboiler Regess onderhouden en automatisch overschakeling op aardgas voorzien

We hebben een zonneboiler van het merk Regess. We zijn enerzijds op zoek naar een vakman die het jaarlijks onderhoud van onze installatie kan uitvoeren en eventueel ook een upgrade kan uitvoeren om de automatische overschakeling te maken met onze aardgasketel als het warm water in de boiler op is.

Nieuwe regenwaterpomp plaatsen

Leveren en plaatsen van een regenwaterpomp. Alle leidingen en toevoer voor aansluiting reeds voorzien.

Lek aan douche herstellen

Water komt van onder de douchebak, water zit al onder de tegels. Waarschijnlijk een gesprongen leidingen .

lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Installatie kan geplaatst worden op aangrenzend plat dak (laagbouw, plaat op gelijkvloerse verdieping). Half open bebouwing.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Split systeem met twee binnenunits te plaatsen. Lucht warmtepomp te plaatsen.

Lucht - lucht warmtepomp plaatsen

Plaatsing van een lucht warmtepomp. Nu verwarming op elektriciteit.

Elektrische vloerverwarming plaatsen

Elektrische vloerverwarming plaatsen voor een renovatieproject. Living en keuken te doen , dit is ongeveer 40 m². Ook graag schatting wat het verbruik zou zijn.

Collectoren van zonneboiler vervangen

Ik heb een zonneboiler waarvan 2 collectoren (heat pipes) kapot zijn en moeten vervangen worden, het merk is tec-solar TS 24-58 PA . De zonneboiler wordt gebruikt voor sanitair warm water.

Regenwaterpomp Wilo nakijken of herstellen

Ik heb een regenwaterpomp van het merk WILO maar deze heeft nooit goed gewerkt. Ik zou graag de installatie laten nakijken (trekt deze valse lucht en/of is de pomp defect) De pomp is al 12 jaar oud en mag zeker vervangen worden.