Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Borsbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Borsbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Borsbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Borsbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Borsbeke:

Herstellen van lekkage waterput

We hebben een gemetste waterput van 4 x 4 x 2 m die dagelijks ca 200 liter water verliest. Het is een waterput van 30 000 liter. Er staat nu ca 20 cm water in de put en het verlies heb ik nog steeds. Dus met andere woorden, het lek is op de bodem of de laatste 20 cm van de muur. Over een 10 tal jaar deze deze al eens gedicht met een cementlaag neem ik aan.

Aansluiting afvoer regenwater

Aansluiting afvoer regenwater tuinhuis langs binnenzijde. Het gat in de fundering is al uitgeboord.

Keuring en nazicht gaskachels

Nazicht van gaskachels opdat deze weer goed renderen en afleveren van keuringsbewijs voor brandverzekering. Heb in totaal 2 gaskachels.

Volledige aardgas installatie

Graag had ik een offerte gehad voor een volledige installatie voor aardgas

Onderhoud gasketel Junkers

Onderhoud ketel Junkers top 30-3 zwb.