Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een loodgieter / installateur uit Buggenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere loodgieters / installateurs uit Buggenhout.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke loodgieter / installateur een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste loodgieter / installateur voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende loodgieters / installateurs in Buggenhout of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een loodgieter / installateur voor loodgieterij cv en verwarming in Buggenhout die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een loodgieter / CV-installateur in Buggenhout:

Onderhouden ketel en schoorsteen

Mijn schoorsteen en condensatieketel hebben een onderhoud nodig. De condensatieketel betreft een Buderus Logano plus GB 202. Graag hierbij een reinigsattest schoorsteen en verbrandingsattest condensatieketel.

Aansluiten toiletten en filtersysteem installeren

Er is al een pomp aanwezig en aansluiting maar geen filterstysteem voorzien graag zouden we die pomp dus ook voorzien van zo'n systeem. De buizen van de WC's (2) naar de regenwatertank liggen er nog niet, dit zou dus gaan om ongeveer een 12 meter. Hiervoor hoeft er niets open gebroken te worden.

Vervangen van boiler

Ik zou graag mijn elektrische boiler laten vervangen door een doorstromer. De huidige boiler bevindt zich in de berging naast badkamer. Eén Badkamer met douche en bad.

Flexibel in schouw plaatsen

Wij willen voor 2 schouwen in huis een dubbelwandige flexibel laten plaatsen met afdeksel voor vogels en regen. Wij stoken met pellets en hout. Ons huis telt 2 verdiepen en een zolder.

Leiding van gasmeter naar CV en keuken leggen

Leiding van gasmeter naar CV en keuken te leggen. Afvoer voor nieuwe badkamer

Voorbereiding voor nieuwe gasaansluiting

Ik heb geen gasaansluiting . Nu heb ik afspraak gemaakt met Energie bedrijf maar plaatselijke voorbereiding is nodig.

Regenwaterput nakijken en riolering en regenwater afscheiden

Bestaande regenwaterput lokaliseren en nakijken, is 20 j niet gebruikt Zouden die terug willen gebruiken voor aansluiten op wasmachine,toilet in badkamer en kraantje tuin. Hiervoor moet men dus ook een nieuwe waterpomp plaatsen. Scheiding van riolering en regenwater: gedeeltelijk opvang van dit regenwater in regenput, rest naar aparte riolering straat.

Septische put en regenwaterput plaatsen

Wij zouden graag een septische put laten plaatsen van 2000 L in beton zo ook een regenwaterput uit beton van 2000 L. Deze zouden ook moeten aan gesloten worden op het rioleringsstelsel.

Verwarmingsketel vernieuwen

Wij zouden graag onze gaswandketel vervangen. Momenteel is er een open gaswandketel (Vaillant) aanwezig van een 10 jaar oud. We zouden een gesloten toestel laten plaatsen waardoor er een opening moet voorzien worden in de buitengevel die zich juist naast de brander bevindt. Verneiuwen met gasketel.

Condensatie ketel plaatsen Vaillant of Junckers

Huidige ketel op gas Ketel dient enkel voor verwarming Huis 170 m², gesloten bebouwing nieuwe ketel 5 m naar achter plaatsen zodat hij via een gat in achtergevel kan afvoeren. Liefst een Vaillant of een Junckers.